visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Østrig » Seværdigheder i Østrig: Det her hitter på Instagram
Østrig

Seværdigheder i Østrig: Det her hitter på Instagram

Ønsker du noget lækkert i dit Instagram-feed? Her finder du tips til, hvor du finder de mest insta-venlige steder i Østrig.
visit østrig, visit austria, banner

Seværdigheder i Østrig: Det her hitter på Instagram er skrevet af Cirkeline Colberg.

Østrig, Linse, Kamera, rejser, reflekter

Seværdigheder i Østrig: Det perfekte billede

Østrig er fyldt med fotogene og farvestrålende steder, som du kan besøge. Fra storbyer med overdådige paladser til utrolige bjerge, glansbilledagtige landskaber og billedskønne søer. I denne artikel finder du inspiration til billeder ude i den smukke østrigske natur til dit Instagram-feed.

Banner, engelsk banner, top banner

Du kender måske Hallstatt ved Hallstätter See, som formentlig er en af de mest fotograferede søer i Østrig, men der er meget mere at komme efter i det smukke land. Læs videre for at se nogle af de mest Instagram-venlige landskaber og seværdigheder i Østrig.

gruner see, østrig, landskab, sø, rejser, reflekter

Opdater dit Instagram-feed ved Grüner See

Der er masser af naturens egne seværdigheder i Østrig. Blot to timer vest for Wien finder du Østrigs mystiske vidunder Grüner See, en af de flotteste søer i Østrig. Her er et smukt varieret landskab af vand og park. Det klare vand glitrer smaragdgrønt på afstand og gør den grønne sø lige noget for dig, der vil have det perfekte billede på Instagram.

Søen er unik og en af de smukkeste søer i Østrig. Den fyldes hvert år op med vand fra bjergtoppenes smeltende sne, som strømmer ud i søen og øger vanddybden til 11 meter. Da vandstanden var på sit højeste, plejede folk at dykke under vandet. For at bevare og beskytte søen er det dog ikke længere tilladt at dykke. Du kan derimod nyde udsigten og gå langs søen for at finde det rigtige sted at tage det perfekte billede af søen med det grønne vand.

Find inspiration med hashtagget #grünerseeaustria på Instagram.

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her

eisriesenwelt, bjerg, rejser, seværdigheder i østrig

Moder naturs seværdigheder i Østrig: Eisriesenwelt

‘Iskæmpernes Verden’ er et vidunder skabt af moder natur og en sand skønhed. Eisriesenwelt er det perfekte sted til det perfekte billede. Denne fantastiske isgrotte ligger oppe i bjergene 40 kilometer syd for Salzburg. Den er kun tilgængelig på en guidet tur, der udbydes fra maj til oktober.

Du må desværre ikke tage billeder inde i selve isgrotten under din guidede tur. Men det skal ikke stoppe dig fra at udforske de mange udkigsposter med panorama over bjerglandskabet, som Eisriesenwelt byder på.

Bliv inspireret af bjerglandskabet med hashtagget #eisriesenweltwerfen på Instagram.

2022 er et brag af et rejseår! Se her hvorfor og hvordan

Marseille - Frankrig - rejser
Østrig - Olpererhütte, Zillertal, alper - rejser

Det mest Insta-værdige spot: Olpererhütte i Zillertal

Med uforglemmelig udsigt over bjergsøen Schlegeis er Olpererhütte en velfortjent populær destination i Zillertal-alperne i det sydligste Østrig på grænsen til Italien. Hvad naturlige seværdigheder i Østrig angår, bliver det ikke meget smukkere.

Vandreturen derop kan klares på halvanden time og med en utrolig udsigt over bjergtoppene og en glitrende turkisblå sø, kan det ikke blive mere fantastisk og Insta-venligt.

Komponer dit foto med søen i centrum – eller med dig selv, der poserer som bjergbestiger. Måske har du allerede udset dig den Instagram-berømte hængebro til dit nye billede. Der er stor sandsynlighed for, at Olpererhütte vil overstige dine allerede høje forventninger med sit Instagram-venlige panorama over det sydlige Tyrol, og en af de flotteste søer i Østrig.

Se den flotte udsigt over reservatet med hashtagget #olpererhütte2389m på Instagram.

Se meget mere om at rejse i Østrigs forskellige regioner

Banner Østrig, 2020-21
visit østrig, visit austria, banner
Østrig - Krimml vandfald, Seværdigheder i Østrig - rejser

Krimmlervandfaldene – lige til Instagram

Vandfaldet Krimml ligger i provinsen Salzburg i det sydvestlige Østrig. Med en højde på 380 meter er det ikke kun det højeste vandfald i Østrig, men også det højeste i Europa. Dette fantastiske naturvidunder i Krimml er et absolut højdepunkt i regionen og tiltrækker omkring 350.000 besøgende hvert år.

På en vandretur op til toppen af vandfaldene, vil du nyde denne tordnende naturkraft meget tæt på og have chancen for at tage fascinerende smukke billeder – ofte med indbygget regnbue.

Brug hashtagget #krimmlerwasserfälle på Instagram for at se det vidunderlige vandfald.

Find de bedste og billigste flybilletter her

plansee, landskab, bjerge, søer, østrig, rejser, Instagram venlige østrig, seværdigheder i østrig, reflekter

Plansee i Tyrol – det perfekte motiv

Er du endnu ikke mæt af Instagram-venlige seværdigheder i Østrig, er Plansee et godt bud på det perfekte skud. For ja, vandet ved Plansee er virkelig så perfekt, som det ser ud på billedet herover. I sommermånederne er Tyrols næststørste sø et spejl for det omkringliggende alpelandskab.

Som en fjord ligger søen mellem de skovdækkede bjerge Zwiesel og Spießberg. Du kan gå eller cykle rundt om søen og jagte den smukkeste strand at tage de flotteste og mest Insta-perfekte billeder fra.

Med en sommertemperatur på omkring 20 grader er søen perfekt til at køle dig ned efter en lang vandretur. Du kan også leje en kajak, dykke eller bare nyde udsigten over smukke Plansee.

Tjek hashtagget #planseelake på Instagram for vidunderlige billeder af den spejlblanke sø.

Her finder du gode tilbud på overnatninger

Ramsau am Dachstein – en af de vildere seværdigheder i Østrig

Hvis du er til adrenalinfyldte oplevelser, skal du tage til de små byer, der udgør området Ramsau am Dachstein. Byerne selv er små og maleriske, men udsigten fra Dachstein-gletsjeren er til at tabe kæben over. På klare dage er det muligt at se så langt som til Slovenien og Tjekkiet.

Advarsel: Hængebroen med det passende navn “trappen til ingenting” er ikke for de svage. Hængebroen giver dig chancen for at få det vildeste once in a lifetime-billede til dit Instagram-feed. Men bevæg dig ikke ud på broen, hvis du har højdeskræk – du kan også sagtens tage fede billeder nedenfor broen.

Har du set de mange flotte og inspirerende billeder af Dachstein-gletsjeren? Brug hashtagget #dachsteingletscher på Instagram og se mere.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Europa

Kristallwelten – mekka for enhver Instagram-elsker

Kristallwelten Swarovski i Wattens er blandt de seværdigheder i Østrig, du ikke vil gå glip af. Smykkefirmaet Swarovskis krystalverden er også kendt som Crystal Worlds og byder på en løvdækket kæmpe, der skyder et vandfald ud af munden. Kæmpen beskytter mere end et dusin fantastiske krystalkamre under den græsklædte bakke.

Luk øjnene og drej rundt om dig selv. Åbn dine øjne igen og tag et billede af det første, du ser. I Swarovski-parken er det umuligt at tage et dårligt billede, så du kan godt gøre dig klar til massevis af likes på de sociale medier.

Uanset om du rent faktisk havde råd til de egentlige Swarovski-krystaller eller ej, så er Kristallwelten i nær Innsbruck i den vestlige Østrig et utroligt syn for alle med en kærlighed for krystaller og fantasi.

Find dit perfekte Instagram-spot ved brug af hashtagget #kristallweltenswarovski på Instagram.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Europa

Østrig - Schladming, sø, Seværdigheder i Østrig - rejser, reflekter

Seværdigheder i Østrig: Klar, parat, upload

Lige meget hvilke hashtags du bruger på Instagram, giver disse østrigske oplevelser dig chancen for at skabe et førsteklasses Instagram-feed til dine følgere. Hashtag gerne #rejsrejsrejs eller tag @rejsrejsrejs.dk på Instagram, når du uploader dine billeder på de sociale medier. Vi kan næsten ikke vente med at se dine flotte billeder fra din rejse rundt i Østrig.

Husk kameraet og god tur!

Find alt om rejsen til Østrig her

Alperne - Østrig - rejser

Bedste steder til instavenlige billeder i Østrig

  • Grüner See
  • Eisriesenwelt
  • Olpererhütte
  • Krimmlervandfaldene
  • Plansee
  • Ramsau am Dachstein
  • Kristallwelten

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev rejsrejsrejs banner rejser

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Cirkeline Colberg

Kufferten er tit pakket og klar så snart vinterperioden rammer. Destinationen går primært til varme og kulturelle Thailand, som den har gjort de sidste 5 år.

Passionen for oplevelser, rejser og kulturer startede for snart 10 år siden, da hun rejste til USA som udvekslingsstudent.
Siden da, er kufferten blevet fyldt med minder såsom roadtrips i USA, rygsækrejser i Thailand, Indonesien, Australien, New Zealand og Mexico, samt massere af smutture til blandt andet Berlin, Hamborg, London og Malmö.

Når hun ikke har mulighed for at rejse, nyder Cirkeline at udforske smukke naturområder og samle videre på sin rejsebogssamling, som hele tiden vokser.

Efter endt uddannelse indenfor Service, Hospitality and Tourism Management, er drømmen at kunne rejse med familien rundt i de sydøstasiatiske lande i en længere periode.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Læs mere om:

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.