Montenegro banner
RejsRejsRejs » Visit Austria: Rejs til Østrig

Visit Austria: Rejs til Østrig

Vinter i Østrig!

Vinteren i Østrig er hyggelige stunder, god mad, skøn atmosfære og ikke mindst masser af aktiviteter for hele familien. Det handler i højeste grad om ski og snowboard, men også meget andet.

Vinter i Østrig er også afterski, wellness, kælketure, isklatring, vintervandring, paragliding, slædeture – ja kun fantasien sætter grænser!


Inger Diedrich
Presseansvarlig, Danmark

Kontakt:
holiday@austria.info

Eksperter i Østrig

  • rrr banner 22/23

Visit Austria er dit officielle turistbureau, som hjælper dig med tips og inspiration til din ferie i Østrig.

Her kan du finde information om, hvordan du nemt kan planlægge og forberede din rejse. 

Få et overblik over danske rejsearrangører, destinationer, transportmuligheder og de mange spændende og sjove aktiviteter, som Østrig har at byde på.

Du kan også finde inspiration til din næste Østrig-rejse her


Ski- & vintersport

Snesikre pister i alle sværheds-grader, after-ski, unik gæstfrihed og spændende off pist-aktiviteter. Det er bare nogle af grundene til, at du bør vælge Østrig til din vinterferie. Du vil med garanti få lyst til at komme tilbage igen.

Aktiv ferie

Hvis du lagde Østrigs vandreruter op på en række, ville de kunne nå hele jorden rundt: Ruterne bevæger sig gennem hele Østrigs mangfoldige landskab, fra de højalpine ture i vest til hyggelige bakkelandskaber og sletter i øst.

Natur & wellness

Wellness er langt mere end bare dampbad og massage. Wellness handler også om livsstil: “Tag dig tid til dig selv”, lyder devisen. Og hvor finder du bedre tid til dig selv Og nyde med alle sanser end midt i naturen?


Oplev det bedste af Østrig

Visit Austria har samlet en masse inspirerende videoer om Østrig, og alt hvad man kan opleve i landet. Vi håber, at du bliver inspireret til at opleve stederne.


Steder i Østrig du skal besøge


Bilferie i Østrig

  • rrr banner 22/23

Når du tager bilen til Østrig, er det vigtigt at være opmærksom på de østrigske færdselsregler. Her finder du de vigtigste færdselsregler og tips til køreturen.

Overnatning

Er du på udkig efter et bestemt hotel, en hytte i det rigtige område? Visit Austria giver dig en række praktiske links og inspiration til gode steder at bo på i Østrig.

Transport til Østrig

Montenegro banner

Det er nemt at komme til Østrig med tog, bil og fly. Visit Austria giver dig information om, hvordan du nemt kan planlægge og forberede din ferie.


Praktiske oplysninger

Websted:
www.austria.info/dk
Kontakt:
holiday@austria.info

Rejseapps om Østrig:
iAustria Travel Guide
Tripwolf
ÖBB Scotty

Store full width bannere til visit austria siden