Salzburgerland Banner 2022
RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Sverige » Ferie i Skåne – en overset feriedestination
Sverige

Ferie i Skåne – en overset feriedestination

Skåne - Bro - Rejser
Hvorfor ikke tage på ferie nabolandet? Sverige har fantastisk natur, livlige storbyer og meget mere.
Montenegro banner    

Ferie i Skåne – en overset feriedestination er skreve af: Martin Bøgild

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Sverige - Malmö, mole - rejser ferie i skåne

Hvorfor skal man overvej ferie i Skåne?

Ferie i Danmark er altid populært, men hvad med at holde ferie i det, der engang var Danmark?

Omkring 40 kilometer øst for København ligger den svenske landsdel Skåne. En landsdel som de færreste overvejer, når de planlægger ferie i Sverige. Og det er måske en fejl.

For inden for et overskueligt område finder du fantastiske shoppingmuligheder, pulserende byliv og enestående naturoplevelser. Der er også masser af oplevelser for børn. Og så gør det jo ikke noget, at det kun tager 40 minutter i tog eller bil fra København.

Pak bilen og tag børnene med på skånsk hverdagseventyr. Man kan også sagtens spille brætspil, fodbold og badminton i Sverige hele familien sammen.

Sverige Malmø Rejser

Storbyferie et stenkast væk

Malmø er Skånes største by – og Sveriges tredjestørste – og her finder du et stort udvalg af oplevelser. Byen byder eksempelvis på gode shoppingmuligheder i den hyggelige gågade, hvor store kæder og niche-butikker ligger side om side.

I modsætning til København skal du ikke zig-zagge mellem turisterne, og et andet plus er den svenske valutakurs, som gør, at der er penge at spare. På trods af kursen kan både dankortet og fødderne trænge til et hvil efter shopping, og det kan I få i den hyggelige Folkets Park, hvor der altid er noget spændende at se på.

2023 bliver et fantastisk rejseår – hvis du følger de her 5 rejsetips…

Banner - Backpack - 1024
Sverige - Malmö, kunst - rejser

Mad og museum ferie i Skåne

Skåne har også en del for de kulturelt interesserede og de madglade. Malmø har en lang række spændende museer og særligt kunstmusset, Moderna Museet, er et besøg værd. Og takket være den gavmilde kulturstøtte i Sverige, er det gratis.

Det samme gælder for den årlige Malmøfestival, som afholdes i august. Byen skorter heller ikke på hyggelige caféer og restauranter i alle prisklasser, og vil du på Michelin-restaurant, kan der være mange penge at spare ved at krydse Øresundsbroen.

Find busbillet fra København til Malmø her

Ferie i Skåne - Sø - Rejser

Fantastisk natur i Sverige

Her er også meget for naturentusiasterne.  Naturen er omskiftelig og kuperet med alt det bedste fra Sverige: klipper, skove, søer og strande… og myg. Du kan blandt andet tage på vandretur på Skåneleden og benytte dig af de gratis shelters og hytter, som der ligger flere af.

På turen kan du slå et smut forbi et af områdets mange gårdbutikker, når der skal handles ind til aftensmaden. Hvis du ikke er til vandreture, kan du køre mellem landsdelens mange naturlige udsigtspunkter og nyde den smukke svenske natur.

Tryk her for at se lækre hoteller i Malmø

find et godt tilbud banner 2023

Se alle rejsetilbud i Norden her

Bra resa!

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Om forfatteren

Martin Bøgild

Martin er en rejselysten journaliststuderende med stor kærlighed til Afrika og Sydamerika. Han er tidligere uddannet cand.merc., og de lange sommerferier blev brugt på at udforske fjerne egne af verden.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10223349763506603

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.