Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Østrig » Østrig: Sommersjov i Flachau
Østrig - Flachau - hytte bjerge - rejser
Østrig

Østrig: Sommersjov i Flachau

Er du til en god portion action på din ferie? Så er en tur til i Flachau måske lige sagen for dig - uanset om du rejser alene eller sammen med familien. Her vrimler det nemlig med aktiviteter for store og små. Aktivitete og afslapning i skøn forening.
blank

Af Jens Skovgaard Andersen

Østrig kort Flachau Rejser

Hvorfor Flachau?

Midt i Salzburgs bjerge ligger landsbyen Flachau.

Områdets mange skisportsteder gør Flachau til en attraktiv destination for skientusiaster og snowboarders, men i sommerhalvåret åbner der sig en helt ny verden af oplevelser for rejsende, der ønsker en ferie med sport, naturoplevelser og eventyr.

Aktiv ferie eller afslappende alpeidyl – det er helt op til dig.

Flachaus slogan er “The peak of fun”, så det er ikke for sjov (tøhø), når vi siger, at der er meget at opleve. Læs med her og bliv klogere på de mange aktiviteter, området har at tilbyde.

Rejsetilbud: Oplevelsesferie i Alperne

Østrig - Flachau - stand up paddeling - rejser

Funsport til den store guldmedalje

Hvis du har lyst til at opleve sport, der er lidt ud over det sædvanlige, så er Flachaus funsport aktiviteter et godt sted at starte – og du behøver ikke være superatlet for at tage del i morskaben.

Du kan fx prøve Stand Up Paddeling, hvor du både kan træne din balance og plaske løs i vandet i svømmefloden med det halsbrækkende navn Flachauwinkl.

Rejsetilbud: Spa og alpeidyl i Østrig

Er du ikke en vandhund, så kan du også komme vidt omkring på Segway. Der er både guidede ture og mulighed for at tage på opdagelse i landskabet på egen hånd.

Eller hvad med at kaste dig ud i en omgang Mountain Carting? Først går turen med bus op ad bjerget. Så bliver I udstyret med en introduktion, køretøj og hjelm. Derefter kan I suse i eget tempo igennem terrænet hen over bump, igennem sving og ned i de grønne dale.

Har du fået blod på tanden efter mere, så kan du give dig i kast med Mountain skyving, Zorbing, tage en tur i Lucky-flitzer rutchebanen, eller give børnene en tur i mini-quads.

Find billige flybilletter her

Visit Austria Vinter Banner Rejser
Østrig - Flachau - mountainbike - rejser

Til lands, til vands og i luften

For den seriøse sportsentusiast er der også masser at tage fat på. Med mere end 500 km cykel- og mountainbikestier og ruter i forskellige sværhedgrader, er Flachau det perfekte sted at fatte cyklen. Du kan fx leje mountainbike, landevejscykel, fatbike eller elcykel til formålet. Nyd de betagende bakker, smukke udkigsposter og grønne dale på din vej.

Find billige pakkerejser her

Flachau er et oplagt sted at opleve til vands. Du kan tage ud og ro i kayak eller deltage i en canyoning tour. Her vandrer du igennem den grønne flod og kløfterne, hvor du skal overkomme den uspolerede naturs forhindringer på din vej.

Hvad med paragliding for et ultimativt adrenalin high og et uforglemmeligt udsyn over de østrigske alper? Turen foregår sammen med en erfaren pilot, så du kan ubekymret nyde turen imens I svæver ned gennem bjergene.

Her finder du gode tilbud på overnatninger

Et gratis kort med frynsegoder

Hvis du overnatter i mere to nætter eller mere i Flachau, så kan du få et gratis Flachau Summer Card. Kortet giver adgang til en tur i lift med Bergbahnen Flachau.

Her kan du nyde udsigten over de betagende bjerge og dale, som området byder på. Du kan også frit deltage i guidede vandreture eller tage familien under armen til daglige sportsaktiviteter som fx fodboldtræning, beach volley og bueskydning. Du skal bare spørge efter kortet der, hvor du overnatter.

Her finder du gode tilbud på biludlejning

Østrig - Flachau - high ropes course - rejser

En bid af Østrig

Med så mange aktiviteter er det nemt at få oparbejdet en god appetit. Den kan du få stillet i traditionel østrigsk stil på en af de mange lokale restauranter, der ligger i byen og i hytter oppe i bjergene. Kalder smagsløgene mere på internationale madklassikere, så kan det også snildt lade sig gøre.

Som du måske kan se, så er der virkelig mange fede oplevelser hente i Flachau, og der er endnu flere aktiviteter, som fx fester, events fordelt på hele året, sportsbegivenheder og meget mere. Dem kan du læse meget mere om lige her.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Europa

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér