banner - kunder
RejsRejsRejs » Rejsemål » Nordamerika

Det er oplagt at rejse til Nordamerika hvis du vil opleve storbyer, smuk natur, kultur og historie. Du kan læse mere om at rejse til Nordamerika i artiklerne længere nede på siden.

På en rejse til Nordamerika kan du besøge Mexico, USA og Canada. Mexico byder på lækre strande, varmt vejr, kokospalmer, og du kan også dykke ned i historien og besøge mayabyer. Canada byder på naturskønne områder, smukke byer, og man har også muligheden for at se isbjørne i Nunavut.
Hvis du ønsker lidt mere tropisk stemning, så rejs lidt længere sydpå til Caribien.

Du kan tage til USA og opleve storbyer som New York, enestående nationalparker, fx Yosemite Nationalpark i Californien, og kultur og historie. Tag fx til byen Page i det sydvestlige USA og se Lake Powell, eller du kan besøge nationalparken Death Valley. Du kan også tage til Grand Canyon i det nordlige Arizona, og besøge indianerne et spydkast derfra. Ellers kan du tage på road trip i Californien. Har du lyst til at besøge en amerikansk storby, så tag til Chicago. Byen har en helt særlig charme og sjæl med historiske rødder i blues og jazzmusik. Du kan også prøve noget helt andet og tage til South Dakota og besøge atomkrigens museum Minuteman Missile National Historic Site.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om rejsemålet.

Rejseartikler om Nordamerika

Logoer september 2023 - partnere
Rejsetilbud

Unikke rundrejser i Canada

Tag med Risskov Rejser på rundrejse i Canada med dansk rejseleder. Oplev Canadas rå og smukke natur, og udforsk de canadiske storbyer.

Rejsetilbud

Oplev USA’s østkyst

Tag med Risskov Rejser til USA’s østkyst. Oplev pulserende New York, hovedstaden Washington D.C og rejs en tur igennem staten Pennsylvania.

Rejsetilbud

Kør-selv-ferie i Alaska

Tag med FDM Travel til Alaska, hvor du selv bestemmer farten, når du vandrer og kører gennem den smukke natur med gletchere og guldgraverbyer.

Rejsetilbud

Unikke rundrejser til USA

Tag med Risskov Rejser på rundrejse i det store USA. Oplev alt fra de arktiske landskaber i Alaska til de varme sandstrande i Californien.

Rejsetilbud

Tag med på Route 66

Tag afsted med USA Rejser på den ikoniske Route 66. Det er USA på den rigtig fede facon. Både fly, hotelovernatninger og billeje er inkluderet i prisen.  Læs...

Rejsetilbud

Den vilde familieferie til Florida

Besøg Florida i børnehøjde med FDM Travel. På en fantastisk kør-selv-ferie i staten kan du blandt andet besøge Kennedy Space Center, Cocoa Beach og Universal...

Rejsetilbud

Rundrejse og badeferie i Mexico

Tag med TourCompass på denne rejse til Mexico. Med en engelsktalende rejseguide oplever du landets mange spændende byer og  maya-templer. Rejsen afsluttes...

USA

Florida: 5 favoritter i Solskinsstaten

Florida er den perfekte destination med fantastiske oplevelser i et varmt klima. Tag med Jesper Munk Hansen på rundrejse og se hans 5 favoritsteder i delstaten...

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.