RejsRejsRejs » Middelhavet

Læs mere om Middelhavet

Rejser til Middelhavet er rejser med sol, varme og kultur. Du kan læse mere om at rejse til steder i Middelhavet i artiklerne længere nede på siden.

Rejser hertil byder på sol, smukke strande, lækker mad, historie og kulturoplevelser. Du kan for eksempel tage til Alanya i Tyrkiet og nyde de smukke strande, lækker mad og historie. Eller du kan tage til Sardinien, og opleve alt fra gyldne strande, til det fineste køkken og en helt unik kulturhistorie. Du kan også tage til smukke Sicilien – Middelhavets største ø, og spise lækker mad, se historie seværdigheder, og opleve kulturen, eller tage til vidunderlige Malta, og besøge Mdina og se dens fantastiske barok-arkitektur, eller tage til en af de lækre strande og snorkle eller dase i solen.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om det at rejse til lande i Middelhavet.

Malta

Rejseartikler om Middelhavet

Spanien

Málaga – Andalusiens hjerte

I Málaga har du Costa del Sols strande lige ved dine fødder og en masse gastronomiske glæder og historiske seværdigheder i de smalle gader midt i Andalusiens hjerte.

Læs mere
Østeuropa - gastronomibanner - rejser
Italien

Italien: Toscana på 5 dage

Toscana er en destination, som alle bør besøge. Om det er for at se de mere velkendte byer som Firenze og Pisa eller for at tage på opdagelse i det smukke sydlige...

Læs mere
Italien

At rejse til Sicilien – trods alt

Skribenten har i flere år kæmpet med langvarig hjernerystelse, hvilket har givet større udfordringer, end hun nogensinde har oplevet som handicappet i kørestol...

Læs mere