banner - kunder
RejsRejsRejs » Rejseguides » Feriebilleder og sjove nye sprog – sådan klarer du rejse-karantænen
Rejseguides

Feriebilleder og sjove nye sprog – sådan klarer du rejse-karantænen

Børn hjemme feriebilleder rejser
Vi er mange, der er hjemme i øjeblikket og har masser af tid til at ærgre os over aflyste forårsrejser. Derfor har Sascha fundet en række rejserelaterede ting, du kan foretage dig hjemmefra.

Feriebilleder og sjove nye sprog – sådan klarer du rejse-karantænen er skrevet af Sascha Meineche

Hawaii Kauai Regn indenfor hjemme Rejser

Livet i Corona-karantæne 

Det er vist ingenlunde gået nogens næse forbi, at landet – og verden for den sags skyld – er lagt ned af Corona eller Covid-19, som den på lidt pænere lægeagtigt sprog hedder.

Altså den hæslige virus, der gør, at vi er indespærret i små lejligheder, ikke må kramme vores kære, og at vores fire forårsrejser er aflyst – her taler jeg af absurd bitter erfaring. Det gør ondt på mange, men det gør ægte ondt i rejsecellerne på os vaskeægte rejsetosser. 

Heldigvis ved vi jo, at alt godt kommer til den, der venter – og sender kærlighed ud i Corona-land – og her har jeg samlet en lille række rejserelaterede ting, du kan gøre, mens du venter. 

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Italien - Calabrien, bergamotto - Rejser, feriebilleder

Lær et nyt sprog 

Vi har jo allesammen en eller anden lidt våd drøm om, at vi kan tale fransk på den der ægte måde, så man kan bestille en pain au chocolat i Frankrig uden at hakke i det eller lave en ‘omvendt Prins Henrik’. Heldigt for dig, for nu er tiden kommet til, at du kan finjustere dit frankofile.

Og nå ja, bevares, hvis du hellere vil lære russisk, japansk eller italiensk, så kan du jo også værsgo kaste dig over det. Din næste rejse kan jo passende være pejlemærke for, hvilket sprog du skal kaste dig over. Og ja, hvis du har tid nok, kan du jo lære to. 

Billeder - hånd billede rejsebilleder feriebilleder - rejser

Elektronisk oprydning i dine feriebilleder

Når du er flydende i fransk eller et andet fremmedsprog, kan du jo lave en elektronisk oprydning i dine feriebilleder. 

Jeg plejer at gøre det på flyture. Altså, jeg plejer at få ryddet cirka 300 feriebilleder ud, men i en gigantisk bunke med noget, der nærmer sig 22.000 feriebilleder, så sker der ikke meget fremskridt. Det kan du jo bruge tiden på nu. På den måde kan du også mindes nogle af dine fantastiske ferier, weekendture, og hvad du ellers har været ude på.

Et lille genialt fif herfra er at få lavet nogle bøger med billeder fra dine feriebilleder. Det pynter på reolen, og du har dine ferieminder tættere på. Og nå ja, så støtter du jo lidt, her hvor Corona-krisen kradser. 

Find et godt tilbud på hotel i Aalborg – tryk på ‘Se tilbud’ for at få den endelige pris

find et godt tilbud banner 2023
Planlægning - rejser, feriebilleder

Brug dine feriebilleder til at finde inspiration til din næste rejse

Heldigvis går Corona over på et tidspunkt, og når du af gode – okay ikke særligt gode, men tværtimod helt horrible og forfærdelige – grunde ikke kan rejse lige nu, så kan du jo med fuld fokus planlægge næste års ferier.

Hvordan føles det at være i mega god tid med en ferie? Jeg kan knapt huske det, men min intention er, at jeg skal finde ud af det igen. Så jeg kan glæde mig i uanede mænger tid. Og med fire aflyste forårsrejser er der i den grad noget, der skal indhentes på rejsefronten.

Bureau Grafik 2023
Afrika Tanzania Safari Giraffer Rejser

Drøm dig væk 

Se rejseprogrammer og drøm dig lidt ud i verden. Du har altid dine drømme, heldigvis. Og det er nu, de skal bruges for fuld smadder. Drøm, drøm, drøm!

Og det kan du nemt gøre ved at se en hulens masse rejse- og naturudsendelser fra fx Discovery Channel, der lige får en til at være væk. I hvert fald så længe programmet varer.

getYourGuide
Book dine ture på rejsen her
rejser bog solbriller strand

Læs alle vores rejseartikler (igen) 

Måske har du misset en enkelt eller to rejseartikler her på siden? Det kan næppe være rigtigt, men nu har du i det mindste en helt enestående mulighed for at følge op på lige akkurat alting. 

Du kunne jo også kaste dig ud i at skrive en rejseartikel selv og pynte den med dine egne feriebilleder. Det er det nærmeste vi kommer at genopleve rejsen igen og igen.

Her finder du gode tilbud på solskinsrejser

Verdenskort - usa - rejser

Bliv hjemmemester i geografi  

Du har selvfølgelig styr på, hvor du selv har været henne – og hvis ikke, så er det på tide. Så kan du passende lave et eller andet kort, hvor du skraber lande, sætter tegnestifter i eller tegner på; mulighederne er mange.

Og hvis du allerede har gjort det, så kan du jo lære samtlige afrikanske lande, amerikanske stater, verdens hovedstæder eller noget i den dur udenad. Det kan desuden komme dig til gavn senere, når du igen skal mødes med dine venner og nu kan tæve dem i Bezzerwizzer. 

Find de bedste og billigste flybilletter her

Penge - rejser

Støt et godt formål

Du kan jo støtte os for eksempel ved at købe vores e-bog og dele det gode budskab med andre. Så ved du, at vi også er hos dig efter Corona og kan hjælpe dig ud i verden igen. Alt er værdsat – vi vil så gerne fortsætte med at bringe rejseberetninger, fede feriebilleder, tips og rejseguld til dig. Også efter Corona. 

Se her hvordan du kan støtte RejsRejsRejs.

Tag bussen fra København til Odense – se tilbuddet her

Venedig-gyde-bro

Nyd at moder Jord får en anelse fred for tiden

Noget af det eneste gode i disse tider er, at Jorden har fået det CO2-pusterum, den måske havde brug for. Det er en anelse tankevækkende, men ikke mindst værd at nyde, så længe det varer.

Så send en kærlig tanke til Venedigs kanaler, der nu er blevet hjem for delfiner og fisk, der ikke har vist sig i årevis. Til Kina, hvor himlen igen er synlig over millionbyerne, fordi smoggen er væk for første gang måske nogensinde – og til resten af verden, hvor fuglefløjt er højere end nogensinde før, fordi billarm og støj er væk. 

Rejsetilbud: Miniferie i Allinge på Bornholm

Afrika Zanzibar Bro Rejser

Drøm, ønsk og send kærlighed med minder fra dine feriebilleder

Drømme, håb, ønsker og kærlighed er gratis og aldrig forbudt – men altid tiltrængt. I denne tid især, så drøm lidt mere end normalt. Og tag på rejse i sprog og feriebilleder.

Se alle rejsetilbud og artikler om Danmark her

Hold ud i denne Corona-tid; vi rejser videre på den anden side!

Om forfatteren

Sascha Meineche

Sascha er en jyde med benene plantet solidt i den forholdsvis grønne Frederiksberg jord. Som barn stod den på campingture i Danmark om sommeren krydret med lidt mere eksotiske vinterdestinationer. I dag er Sascha bidt af en gal rejse, og kan ikke hverken samle nok stempler i passet eller ha' booket nok rejser. Der er altid som minimum to rejser planlagt.
Saschas favoritsteder i verden tæller alt fra Canada til New York, Botswana og München. For at sige det mildt, er der få steder i verden, Sascha ikke drømmer om at komme hen.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.