visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » E-bog: her er de 35 bedste rejsetips

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

E-bog 35 bedste rejsetips forside rejser
Om RejsRejsRejs

E-bog: her er de 35 bedste rejsetips

Få fingrene i vores e-bog " 35 rejsetips til bedre og billigere rejser" her
visit østrig, visit austria, banner

E-bog: her er de 35 bedste rejsetips af Jacob Jørgensen

Pengesedler - Valutakurser Rejser - e-bog

Dagens tilbud: Køb vores e-bog fra kun 10 kr

Alt, hvad vi laver her på RejsRejsRejs, er normalt gratis for dig, som læser. Det er vi oprigtigt glade for at kunne gøre, for vores ønske er at hjælpe alle til at rejse anderledes, rejse længere og rejse bæredygtigt.

Banner, engelsk banner, top banner

Det her er bare stadig ikke særligt normale tider i rejsebranchen, så her får du dagens tilbud: Køb den helt nye udgave af vores e-bog “35 rejsetips til bedre og billigere rejser”, og den koster kun fra 10 kr!

Normalt forærede vi vores e-bøger væk til alle jer, der får vores fine nyhedsbrev, men denne nye 2022-version er kun til salg, og du kan betale på to nemme måder:

 1. Du kan købe din adgang her: Gi’ en 10’er, hvor du kan vælge at fortsætte med at give en 10’er i et par måneder, hvilket der allerede er flere, der gør nu, eller bare gi en 10´er.
 2. Du kan købe adgang via MobilePay. Det gør du via dette nummer 2349BQ og du vælger selv beløbet fra 10 kr. og op, hvilket der også er en stribe, der allerede har gjort

Det behøver ikke præcis at være en 10’er. Det må også meget gerne være en flad 50’er eller hvad værdi, du nu synes, du har fået med hjem via vores artikler, rejsetilbud og Facebook-rejsegrupper. Vi har en læser, der nu giver 100 kr/måned, og flere, der har overført en 50’er på MobilePay.

Når det er klaret, kigger du her længere nede i artiklen for at se, hvordan du får e-bogen. Det hele kan klares på under et minut, så du kan sidde med den nye e-bog på skærmen lige om lidt. Det er da dagens gode tilbud!

Læs også: Drøm nu, book snart og rejs senere

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Banner
Kvinde high five smiler by, e-bog,

Vil du hjælpe os med at sige det videre?

Hvis du vil fortælle dine rejseglade venner om vores e-bog, bliver vi rigtig glade, og hvis du også vil invitere dem ind i varmen i vores rejsefællesskab, vil jublen ingen ende tage! Så kig her og se, hvad du synes passer til dig og dine rejseglade venner:

 • Vi vil gerne have det her link ud til 50.000 rejseglade danskere
  Del gerne denne her tekst (eller noget lignende) herunder på din Facebook-profil, LinkedIn, Snapchat eller hvor du nu har mulighed for det:
  Jeg støtter det danske online rejsemagasin RejsRejsRejs.dk – gi’ en 10’er, og få en ny e-bog “35 rejsetips til bedre og billigere rejser”: https://www.rejsrejsrejs.dk/y39c
 • Vi vil gerne nå 20.000 på Facebook i samarbejde med dig
  Invitér gerne så mange af dine Facebook-venner som du lyster til vores Facebook-side “Rejs Rejs Rejs” (Kig i menuen under “Fællesskab” på Facebook-siden, hvor man kan invitere sine venner)
 • Vi vil gerne nå 20.000 i vores Facebook-gruppe
  Så kig ind i vores meget aktive gruppe og inviter gerne dine venner til Rejsegruppen for os der elsker at rejse :: RejsRejsRejs
 • Vi vil også gerne nå 10.000 for vores nyhedsbrev
  Vi samler alle de bedste rejsesager og tilbud i  nyhedsbrevet, så tjek gerne vores nyhedsbrev, og hvis du allerede får det, må du meget gerne videresende det til et par af dine mest rejseglade venner
 • Vi vil rigtig gerne have, at du finder de bedste rejsetilbud
  Kig og klik derfor gerne på de mange nye rejsetilbud – vi har alt lige fra Svalbard, Island og USA til Laos, Seychellerne og New Zealand, og de danske rejsebureauer er ekstra glade for positiv opmærksomhed i øjeblikket
 • Vi vil gerne gøre det nemt for dig at tage vores tips med på rejsen
  Så hent gerne vores nye rejse-app til iPhone og rejse-app til android-telefoner (fx Samsung).

PS: Hvis du gerne vil hjælpe mere, er vi naturligvis glade for likes og delinger på Instagram, Pinterest og LinkedIn og spred endelig ordet om vores e-bog.

Hvis du har ideer, artikler eller tanker, så del dem med os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk – vi lytter som altid gerne.

Læs også: Derfor fortsætter vi med rejseinspirationen under Corona-krisen

Støt på 10er

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her

Tak

Tak fordi du vil gøre en forskel. Tak for hjælpen.

Vi glæder os til fortsat at kunne bidrage positivt til dit rejseliv. For rejselivet skal nok snart vende tilbage igen – det er vi helt sikre på. Og verden venter stadig derude.

Du kan hente e-bogen her bagefter. Som i enhver ubemandet grøntsagsbod i ferielandet stoler vi også her på, at du først tager vores e-bog, når du har betalt. Kontrol er godt, tillid er bedre. God læsning.

Læs mere: Hvorfor vi fortsætter med rejseinspirationen under Corona-krisen, og hvorfor du bør Drømme nu, booke snart og rejse senere

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

kommentarer

Kommentér