banner - kunder
RejsRejsRejs » Rejsemål » Australien og Oceanien

Det er oplagt at rejse til Australien og Oceanien hvis du vil opleve mangfoldige landskaber, smuk natur og fantastiske øer. Du kan læse mere om at rejse til Australien og Oceanien i artiklerne længere nede på siden.

Rejsegode Australien er et gigantisk land og har alt til enhver smag, du kan opleve et rigt dyreliv, og for eksempel se de søde kænguruer, eller opleve den skønne natur, fx vulkaner og vinmarker, og spise lækker, spændende mad og dykke ned i landets historie og kultur. Besøg Sydney og dens fremragende museer, verdenskendte strande og smukke parker. Du kan for eksempel også tage til vidunderlige New Zealand, og opleve den charmerende natur og kultur. Man kan også rejse til stillehavsøerne, hvor Vanuatu, Samoa og Cook-øerne alle er fantastiske steder.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om rejsemålene.
Rejseartikler om Australien og Oceanien

Rejsetilbud

Tropisk paradis på Fiji

U. giver dig muligheden for at komme på eventyr til skønne Fiji. Turen varer i 10 dage, hvor du blandt andet kan besøge termiske kilder og mudderpools og...

Logoer september 2023 - partnere
Rejsetilbud

Oplev Australiens østkyst i bil

Med FDM Travel kan du komme på en 26-dages bilferie langs Australiens østkyst. Her kan du rigtig få lov at opleve landets natur, rige dyreliv og de mange...

Rejsefavoritterne

Anderledes julerejser

Her på redaktionen er vi i julehumør, og vi har derfor samlet en lille adventskalender, som tager dig med på nogle af vores redaktørers julerejser.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.