RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Drømmerejse: New Zealand og Kina for under 4000,-
Kina New Zealand Rejsemål

Drømmerejse: New Zealand og Kina for under 4000,-

 

New Zealand står på de fleste eventyreres ønskeliste, og landet på den anden side af kloden bliver hvert år placeret i toppen på listen over de bedste destinationer. Det er kun fantasien og økonomien, der sætter grænser for, hvad New Zealand kan tilbyde. Hvis du vil have inspiration til turen, så tjek listen over rejseforedrag.

Nu har du mulighed for at komme dertil for under 4000 kroner retur!

New Zealand - Milford Sound - rejser

Air China har billetter fra London til Auckland for cirka 3400 kroner, og det er inklusiv bagage, mad, underholdning og hvad, der ellers hører sig til.

Der er mange datoer at vælge mellem i løbet af foråret og frem til sommer – altså vores sommer. Prøv dig frem her på Momondo.

Det er en lang tur rundt om jorden, og billetterne er med mellemlanding i Beijing både ud og hjem, og der er god grund til at hoppe af i Kinas hovedstad i et par dage på vejen og gøre eventyret endnu større. Beijing er et af de områder i Kina, som har indført visumfri adgang i op til 72 timer, når du har en flybillet videre til et andet land, så du kan nå at se rigtig meget i den historiske by på vejen til New Zealand.

Kina - Beijing, Tiananmen, Mao - rejser

Tip: Mine egne yndlingssteder i Beijing er:
– Gyderne syd for lamatemplet Yonghegong, hvor der ligger nogle gode små restauranter.
– Universitetsområdet ved Wudaokou i nordvest, hvor det summer af studieliv.
– Den Kinesiske Mur ved Huang Hua stik nord for byen, hvor man skal huske de gode vandresko.

For at gøre brug af tilbuddet skal du selvfølgelig lige til London først, og der kan du også tage et par dage til sightseeing, shopping, fodbold, musicals eller hvad, du nu er til.

Eventyret venter på dig, men vent ikke for længe, hvis du vil afsted – der er rift om billetterne!

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I dette indlæg er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Banner RejsRejs Rejs Early booking  

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons