Montenegro banner
RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Derfor skriver vi om rejser, selvom det er svært at rejse i denne Corona-tid
Om RejsRejsRejs Rejsekommentaren

Derfor skriver vi om rejser, selvom det er svært at rejse i denne Corona-tid

Nepal katmandu figur
Flere har spurgt os, hvorfor vi bliver ved med at skrive om rejser, når det er så svært lige i øjeblikket med Corona-krisen. Få svaret her.
Montenegro banner    

Derfor skriver vi om rejser, selvom det er svært at rejse i denne Corona-tid er en kommentar af Jacob Gowland Jørgensen

Se meget mere om rejsesituationen i en tid med pandemi i vores store tema om rejser under corona her

Rejse passion og sygdom Corona - rejser

Sygdom fjerner ikke vores rejselyst

Corona er over os, og det er en epidemi man i den grad skal respektere, og støtte de oplagte tiltag, der kan minimere den, mens man samtidig tænker sig om.

  • rrr banner 22/23

Så hvorfor bliver ved med at skrive om rejser, når det er så svært lige i øjeblikket med Corona-epidemien?

Det er meget enkelt: Der er stadig mange, der har en stor rejselyst. Og der er mange, der stadig drømmer om at rejse ud for at opleve verden – og vores eget land, når det bliver sikkert nok at gøre det.

Det kan vi se på antallet der læser vores rejseartikler, og er aktive i vores rejsefællesskab. Der er lige så mange som samme tid sidste år. Vi læser bare om noget andet, og diskuterer andre emner. Og der er mange, der aktivt opfordrer os til at fortsætte, for de har også brug for at tænke ud af husets fire vægge.

Der er også mange danske rejsebureauer derude, der lige nu har brug for en onlinekrammer midt i deres største mareridt. Deres bookninger styrtdykker pga. Corona og de har store udgifter til at dække aflysninger og håndtere krisen.

Selvom der er store støttepakker er de ude i en kamp uden lige for at hjælpe alle deres kunder godt hjem, og godt videre. Den har de været i siden foråret, og de er stadig i den kamp, mens de må fyre medarbejdere.

Se også her Hvordan du kan hjælpe RejsRejsRejs med at hjælpe dig, og hvorfor du bør Drømme nu, booke snart og rejse senere

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Portugal Algarve Strand Klipper Rejser

Så derfor fortsætter vi trods Corona

Derfor bliver vi ved med at fortælle om alle de store oplevelser derude, og med at vise rejsetilbud frem her på siden og i vores tilbudsgruppe. Så du kan drømme om, hvor du kunne tage hen på et tidspunkt, og så du kan se, hvad rejsebureauerne kan tilbyde, når det her er overstået.

Vi fortæller bl.a. om steder, der har overlevet epidemier, revolutioner, krige og meget andet skidt og godt, inklusiv de unikke verdensarvssteder. Som du skal huske at sætte på din liste over drømmerejsemål.

  • rrr banner 22/23

Der er jo heldigvis også en række steder, hvor du trygt kan rejse hen. Verden er ikke helt så lukket som medierne ofte gør den til.

Så god læsning og drøm nu rigeligt. Pas på hinanden derude.

Hele redaktionen på RejsRejsRejs

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Om forfatteren

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.