RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Om RejsRejsRejs » Derfor skriver vi om rejser, selvom vi ikke må rejse i denne Corona-tid
Nepal katmandu figur
Om RejsRejsRejs Rejsekommentaren

Derfor skriver vi om rejser, selvom vi ikke må rejse i denne Corona-tid

Flere har spurgt os, hvorfor vi bliver ved med at skrive om rejser, når det er så svært lige i øjeblikket med Corona-krisen. Få svaret her.
Østeuropa- kulturbanner - rejser blank
Rejse passion og sygdom Corona - rejser

Sygdom fjerner ikke vores rejselyst

Se også her Hvordan du kan hjælpe RejsRejsRejs med at hjælpe dig, og hvorfor du bør Drømme nu, booke snart og rejse senere

Corona er over os, og flere har spurgt os, hvorfor vi bliver ved med at skrive om rejser, når det er så svært lige i øjeblikket med Corona-epidemien. For det er en epidemi man i den grad skal respektere, og støtte alle tiltag, der kan minimere den.

Det er meget enkelt: Der er stadig mange, der har en stor rejselyst. Og der er mange, der stadig drømmer om at rejse ud for at opleve verden – og vores eget land, når det bliver sikkert nok at gøre det.

Det kan vi se på antallet der læser vores rejseartikler, og er aktive i vores rejsefællesskab. Der er lige så mange som samme tid sidste år. Vi læser bare om noget andet, og diskuterer andre emner. Og der mange, der aktivt opfordrer os til at fortsætte, for de har også brug for at tænke ud af husets fire vægge.

Der er også mange danske rejsebureauer derude, der lige nu har brug for en onlinekrammer midt i deres største mareridt. Deres bookninger styrtdykker pga. Corona og de har store udgifter til at dække aflysninger og håndtere krisen. Selvom der er store støttepakker er de ude i en kamp uden lige for at hjælpe alle deres kunder godt hjem, og godt videre.

Portugal Algarve Strand Klipper Rejser

Så derfor fortsætter vi trods Corona

Derfor bliver vi ved med at fortælle om alle de store oplevelser derude, og med at vise rejsetilbud frem her på siden og i vores tilbudsgruppe. Så du kan drømme om, hvor du kunne tage hen på et tidspunkt, og så du kan se, hvad rejsebureauerne kan tilbyde, når det her er overstået.

Vi fortæller bl.a. om steder, der har overlevet epidemier, revolutioner, krige og meget andet skidt og godt, inklusiv de unikke verdensarvssteder. Som du skal huske at sætte på din drømmerejsemålsliste.

Så god læsning og god weekend. Pas på hinanden derude.

Hele redaktionen på RejsRejsRejs

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér