RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseblogs » Fascinerende fodboldrejseblog
Sydamerika - fodbold, stemning - rejser
Argentina Rejseblogs

Fascinerende fodboldrejseblog

Østrig-banner venter 2020-2021 Banner cafe globen

Livetsomgroundhopper.dk – Månedens rejseblog på RejsRejsRejs.dk

På blogsiden livetsomgroundhopper.dk kan du følge Nicolai Bryde Nielsen, som er mere end almindelig glad for fodbold, og som gerne rejser til fjerne egne for at opleve suset fra verdens mest populære sport.

Nicolai Bryde er livslang fodboldfanatiker, og hans passion har bragt ham til over 1000 kampe på over 200 forskellige stadions. Han er det, man med et engelsk udtryk kalder ‘groundhopper’, og han er uden tvivl en af de mest berejste groundhoppere her i landet.

Bloggen bringer ægte, levende og fascinerende beskrivelser af de oplevelser, Nicolai Bryde er igennem, når han følger sin drøm og sin passion for fodbolden. Et af de nyere indlæg fortæller indlevende om udfordringerne ved at skulle begå sig på udebane i havnekvarteret Boca i Buenos Aires, og det er svært ikke at blive suget med ind i den intense atmosfære, som omgiver både fodbolden og livet som sådan i Argentina.

Argentina - Buenos Aires, Boca Juniors - rejser

Læs indlægget her og tjek også Livetsomgroundhoppers Facebookside, hvor du kan følge med i, hvor Nicolai Bryde Nielsen er til kamp fra dag til dag; det bliver til virkelig mange på et år.

Som ivrig fodboldtilskuer i ind- og udland selv anbefaler jeg klart, at du følger Livetsomgroundhopper. Der er masser af god inspiration at hente til dig, der også er faldet for ‘the beautiful game’.

Læs RejsRejsRejs' guide til Buenos Aires her

 

Østeuropa - wellnessbanner - rejserBanner cafe globen

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér