RejsRejsRejs » Rejsemål » Sydamerika » Argentina » Buenos Aires: Insiderguide til Sydamerikas pumpende hjerte
Argentina Rejse-podcast

Buenos Aires: Insiderguide til Sydamerikas pumpende hjerte

Buenos Aires, Argentina - rejser
Buenos Aires er den perfekte storby, fuld af farverig kultur og lækker mad. Her giver vores redaktør Jacob sine bedste tips til den argentinske hovedstad.
Skodsborg banner Tropical islands Berlin

Buenos Aires: Insiderguide til Sydamerikas pumpende hjerte er skrevet af Jacob Gowland Jørgensen.

Lyt til artiklen her:

Argentina - Buenos Aires, fiesta electronica aire libre dia sol - rejser, kort over buenos aires, argentina kort, kort over storby

Buenos Aires – en fascinerende storby

Efter at have besøgt Argentina 10 gange i løbet af de seneste 14 år er jeg nu ved at få styr på den fascinerende og ret uoverskuelige samling af kvarterer og mennesker kaldet Buenos Aires – BA.

Og selvom byen er kolossal med sine over 14 mio. indbyggere, kan du måske ikke engang finde den på din GPS hvis du søger på byen. Den kaldes nemlig lige så ofte Capital Federal (CF), eller dens officielle, fulde navn: Ciudad Autónoma de Buenos Aires – CABA.

Her er derfor en insiderguide om byen og lidt praktiske info om det noget nær perfekte rejseland, Buenos Aires er porten til. Det er altsammen baseret på viden fra egne rejser, fra andre berejste og fra en stribe venner i Buenos Aires, som kender byen som deres egen bukselomme.

Argentina buenos aires taxi bil rejser

Den bedste måde at rejse på i Buenos Aires – og i Argentina

Buenos Aires er en enorm by med mange mennesker samlet på lidt plads. Samtidig er Argentina verdens ottende-største land. Det er også et land med store indkomstforskelle, og med et tydeligt sydeuropæisk præg på service og kvalitet, hvor alle former for praktisk hjælp kan fås billigt.

Det betyder, at:

 • Det tager rigtig lang tid at køre rundt i landet på egen hånd. Brug de mange indenrigsfly til at se noget. Prioriter hvad du vil se og kombiner eventuelt med langtursbusserne, som er ren luksus
 • Vejret er altid godt et eller andet sted i landet, og møgfugtigt og koldt et andet sted!
 • I Buenos Aires bør man i den grad afholde sig fra at køre selv pga. trafikkulturen og dårligt skiltede, ensrettede veje. Det er hurtigt at komme frem med taxa og metro
 • Det kan være billigere at leje en bil med chaffør (en remis) end at leje bil selv eller tage en bus
 • Det kan være bedre – og billigere – at få fx et lokalt rejsebureau til at arrangere en tur end at gøre det selv. De har mange lokale kunder og derfor gode aftaler med hoteller. En tur til Iquazu nationalparken fra Buenos Aires fx.

Med andre ord: At gøre det hele selv er ikke altid bedst og billigst i det her land. Nyd det faktum og få mere ud af din ferie ved at overlade noget af arbejdet til de lokale guider, chaffører, kokke osv. Skulle du blive syg kan du også få lægen til at komme til hotellet!

find et godt tilbud banner 2023
Argentina - Buenos Aires, fiesta electronica aire libre dia sol - rejser

De bedste steder at bo i Buenos Aires

Det, der oftest snyder ved Buenos Aires er, at man tror der er et centrum i Argentina. Det er der også, faktisk mindst en 5-6 stykker. De er dog langt fra lige interessante set fra en rejsendes synspunkt.

Argentina - Buenos AIres - Microcentro - gade - rejser

Microcentro

Ved det oprindelige centrum har du parlamentet, obelisken og den lange gågade Florida. Her ville jeg personligt ikke overnatte. Det er lidt en blanding af en turistfælde og et kontorområde, der er derfor ret affolket her om aftenen. På kanten af området er der nogle enorme veje med trafik døgnet rundt, bl.a. verdens bredeste boulevard; Avenida 9 de Julio.

I Argentina har de et andet forhold til støj, så et hostel kan godt ligge lige ud til det vi ville kalde en motorvej. Det nærmeste man kan sammenligne området med, er nok det oprindelige centrum i en amerikansk storby, hvor der nok er liv om dagen, men sjældent om aftenen.

Vær opmærksom på, at de lokale kalder området Microcentro, men når du kigger på et kort over barrios består det officielt af dele af kvartererne San Nicolas, Montserrat og Retiro med hovedbanegården.

Hvis du meget gerne vil bo her i Microcentro, så kig efter området lige ved Teatro Colon. Undgå dog Florida og dens sidegader og ikke mindst selve boulevarden 9 de Julio.

 • Argentina buenos aires la boca rejser
 • Argentina buenos aires san telmo marked rejser

San Telmo, La Boca og Constitucion

Et andet klassisk centrum er San Telmo, som ligger umiddelbart syd for Microcentro. Det er her tangoen siges at stamme fra. Her finder man også nogle flotte pladser, brostensbelagte gader og bargader.

San Telmo er som Microcentro, et must at besøge. Placeringen ned til havnekvarteret La Boca gør det desværre til et lidt mere råt kvarter end de romantiske billeder, der oftest vises derfra.

Det der dog absolut er et interessant og levende kvarter, der tiltrækker en del yngre rejsende, og det er kendt for sit store marked i weekenden. San Telmo og La Boca er på mange måder Buenos Aires’ svar på Vesterbro og Nordvest i København, bare i fattigere udgaver.

Generelt er Buenos Aires i Argentina en meget sikker by for rejsende. De eneste steder i den centrale del af Buenos Aires, som decideret frarådes til overnatning pga. kriminalitet (bl.a. af Lonely Planet), er det historiske kvarter Constitucion ved siden af San Telmo, og så de østlige dele af La Boca.

Der er andre områder som er mere interessante. Alle ligger i overskuelig afstand til attraktionerne i Microcentro. Derudover har de en masse charme og muligheder i sig selv: Recoleta, Palermo (med kvartererne Barrio Norte, Palermo Viejo/Soho, Palermo Hollywood, Palermo Botanico) og Puerto Madero.

 • Argentina buenos aires recoleta rejser
 • Argentina buenos aires recoleta rejser

Recoleta og Barrio Norte

Recoleta er klassisk BA på den gode måde.

Her finder du den berømte kirkegård, og ikke mindst en mængde fantastiske restauranter, flotte bygninger, designcentre og luft og lys.

Barrio Norte, der støder op til Recoleta, er lidt mere beskedent, men stadig virkelig hyggeligt og sikkert. Her har du til gengæld en masse brugbare butikker på Santa Fe, bedre priser og få turister.

Disse kvarterer, barrios, i Recoleta og Barrio Norte minder mest om indre og ydre Østerbro i København. Det gælder også ifht. grønne områder og placeringen i byen, bare med væsentligt mere liv på grund af de mange mennesker.

Begge kvarterer er oplagte valg, når du skal vælge et sted at bo i Buenos Aires.

Argentina, Buenos aires, gade, cafe, rejser

Palermo Viejo og Palermo Hollywood

Palermo Viejo er BA, som BA så ud engang, og mit eget yndlingskvarter. Den del der ligger omkring den centrale plads, Plaza Serrano/Plaza Cortázar, kaldes også Palermo Soho, hvilket er meget rammende. Det er her du finder de sjoveste, mærkeligste og billigste butikker.

Der er også her hvor mange lokale går ud for at spise eller gå i byen. Det er på én gang storby og landsby, trendy og jordtrillende, brusende og fredeligt. Her ligger også restaurantgaden Cabrera, som er Buenos Aires når det er bedst og mest originalt.

Det bette nabokvarter Palermo Hollywood er lidt mere rodet og kækt, men er absolut også en mulighed. Det er her du finder en masse outlets. Her ligger fx outletudgaven af læderbutikken ”Prüne” nær krydset Gurruchaga/Loyola, som bør få enhver kvinde til at gå shop-amok. Yves Saint Laurent til herrerne ligger også her, på Cordoba.

Udover Palermo Viejo er det her i Palermo Hollywood, hvor du finder de mest trendy hoteller, som fx designerhotellet Vitrum, og en lang række barer og gå-i-byen steder.

Argentina buenos aires cafe rejser

Palermo Botanico & Palermo Chico

Endelig er der Palermo Botanico, der ligger ved siden af den botaniske have og den zoologiske have. Det er et charmerende, hyggeligt og overskueligt kvarter for de kreative med penge.

Det ligger i gå-afstand fra Palermo Viejo og lige ved en metro-station og Evita-museet. De har den bedste frokost-restaurant i deres have, rundt om hjørnet fra indgangen.

Det er et oplagt sted at leje en lejlighed, hvis man er en familie på tur. Med de seneste tiltag med europæisk inspirerede mikrobryg-barer og udeliv, er det nu også et sted man går ud i byen med sine venner til en hyggeaften. Sigt efter krydset mellem Lafinur & Cerviño, der er den grønne pulsåre i området. Det er en af mine absolutte yndlingsgader i Buenos Aires.

I København ville Palermo Viejo og Palermo Hollywood nok svare til områderne omkring Studiestræde, Sankt Hans Torv og Christianshavn (dog uden vandet). Palermo Botanico minder nok mest om Indre Frederiksberg ved Vesterbro. Alle dog i livligere udgaver…

Ved siden af disse to kvarterer ligger det meget fashionable kvarter Palermo Chico. Med sine store parker og ambassader er det byens svar på Hellerup.

Puerto Madero

En forholdsvis ny mulighed er Puerto Madero tæt på Microcentro. Bydelen er et gammelt havneområde med varehuse, der er blevet restaureret og tilbygget – ikke helt ulig Langelinje i København i stil og placering. Det ligger nemt for hele byen, og der er masser af gode restauranter der. Omvendt er der også noget affolket om aftenen.

Når du vælger hvor du skal bo i Argentina, er det også værd at huske, at det er meget billigt og nemt at komme rundt. Der er en hær af taxaer (med fungerende taxametre), som sjældent vil koste dig over 30 kr. at køre i, og en metro med billetter til et par kroner. Så find hellere et sted, hvor du har lyst til at være både dag og aften, og snup en taxa af og til.

Udvalget af overnatningsmuligheder er enormt, så der er frit slag. Hvis man skal bo i byen mere end bare 3-4 dage og er nogle stykker, kan det godt betale sig at leje en lejlighed. De findes i alle størrelser og prisklasser. Det er også en enkel måde at se mere til det liv som de lokale lever.

Helado argentina - is er fantastisk i buenos aires

Gode steder at spise i Buenos Aires, Argentina

Det nemme svar på spørgsmålet om hvor man skal spise i Buenos Aires er: Overalt!

Det er decideret svært at finde dårlig mad. Det er da heller ikke en tilfældighed, at BA er på Tripadvisors liste “Top-10 Food & wine destinations in the world”, med en klar 1. plads i Syd- og Mellemamerika.

Til gengæld er det oftest billigt og kommer i store portioner. Så hvis tjeneren siger, at I er ved at bestille for meget mad, har han garanteret ret.

Her kommer dog nogle staldtips til, hvordan du får endnu mere ud af det gastronomiske paradis, så du også får prøvet nogle af de lokale specialiteter.

.

asado-buenos-aries-argentina

Kød, kød og mere kød

Find en grill-restaurant, en parilla, og bekend dig til livet som kødæder. For det bliver svært at finde et bedre udvalg i kvalitetskød end her. Lomo (mørbrad), Bife de chorizo (entrecote) og Ojo de Bife (rib-eye) stegt a punto (medium) er sikre vindere med batatas (søde kartofler) eller zapallo (græskar) til.

Du kan også bare bestille en asado, så får du lidt af det hele. Hvis du vil have grønt til skal du huske at bestille det. Kød er kongen her.

Skal du prøve noget nyt, så prøv chinchulines (indvolde) eller deres forskellige chorizos y morcillas (pølser). De er ofte fremragende. Og husk at spise chimichurri til – det er en kold krydderdressing, der som regel følger med.

Man kan også være heldig at finde cordero, lam fra Patagonien, og vildt fra Andesbjergene. Anbefalede bøfpaladser er Cabaña Las Lilas i Puero Madero (dyrt), sen frokost på Cabrera og Cabrera Norte i Palermo Viejo (mellem) og La Caballeriza i Palermo Hollywood og andre steder i byen (billigt). Alle tre steder kan du også få andre typer mad, men det er der ingen grund til at vælge.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Pastaret - rejser

Pasta og pizza

Det italienske køkken lever i bedste velgående i BA takket være de mange italienske indvandrere. Hvis du skal prøve noget ekstraordinært så bestil Sorrentinos, som er en slags kæmperavioli, der kan fås mange steder. Det store udvalg af pasta bliver tit vegetarernes redning i BA.

Der er også en del pizza-steder, og hvis man er til voldsomme mængder af ost skal man prøve en “Pizza Classico”, og ellers holde sig væk fra det. Generelt er niveauet for pasta klart over det for pizza. Derfor er anbefalingen herfra at holde sig til pastaen.

Danmark København Argentina event Rejser

Empanadas

De lokale spiser store mængder af empanadas, som er dej med forskelligt slags snask i, som så er bagt eller stegt – de ovnbagte al horno er de bedste! Humito og carne picante er to af de oprindelige slags fra Salta, hvor de stammer fra, og børn elsker queso y jamon, ost og skinke.

Spis dem fx på billige og hyggelige La Paila i Palermo Viejo, eller en af de andre Salta-steder kaldet Peñas, hvor der tit er folkeretten locro og livemusik.

Is rejser

Is og dessert

I Argentina elsker de meget søde sager, men prøv en vigilante med dulce de batata, der er lavet på friskost og søde kartofler. Det holder, og det er ikke alt for tungt eller sødt.

Derudover er der nok verdens bedste is på næsten hvert gadehjørne. Prøv fx en karamelsød dulce de leche, hvis du vil prøve det mest lokale. Min egen favorit er mousse de maracuya – passionsfrugtmousse, gerne kombineret med chocolate. Mums!

Isbarerne i Buenos Aires dukker regelmæssigt op på top-10 lister over verdens bedste isbutikker. Jeg har fået to nye favoritter, der da også ligger øverst på Tripadvisors liste: Rapa Nui i Recoleta og Barrio Norte, og ikke mindst Heladeria Cadore, som er det eneste sted i verden, hvor jeg er vendt tilbage for at købe en ny is, 5 minutter efter jeg havde fortæret den første.

Det var skamløst fantastisk. Cadore ligger ved Microcentro og er absolut verdensklasse trods butikkens ydmyge udseende, placering og størrelse. Cadore er old school gourmet uden fine manerer – bare det bedste af det bedste uden så meget pjat.

Der er også isbutikken Jauja i Palermo Botanico, og kæderne Freddo og Volta. De ligger over hele byen og leverer også is af høj kvalitet. Den eneste af kæderne der falder igennem er Persicco, der bl.a. ligger ved Recoleta – det er ofte tyndt og uinteressant. Priserne er nogenlunde de samme i de forskellige butikker, så man kan lige så godt vælge de bedste.

Argentina - vin - rejser

Det her skal du drikke i Buenos Aires

Det er nemt at finde en god vin. Udvalget af kvalitetsvine er rigtig stort, priserne er lave og de blander oftest ikke druetyperne. Så hvis du er til kraftig vin er en Malbec lige i øjet, og en Merlot er et sikkert hit, hvis du er til mindre kraftig rødvin. Prøv en argentinsk hvidvin i form af en chablis, hvis du vil overraskes positivt.

Det er svært at finde andet end lokal vin, og specielt chilensk vin er ikke-eksisterende. Men vi drikker jo heller ikke rigtig svensk øl i Danmark…

Der er et stort boom i antallet af steder med eget lille bryghus. Hvor det før var svært at finde andet end nationaløllen Quilmes, er der nu masser af muligheder. Prøv fx den sjove lille ølbar Bombar på Azcuenaga 1222 i Barrio Norte. Her kan man også få fyldt sin dunk med ugens bryg.

Den ligger iøvrigt få skridt fra ovennævnte isbutik Rapa Nui, så det er en ret lækker kombination. Skulle du stadig være sulten, så ligger autentiske og billige Parilla Los Pinos i nr. 1500.

Prøv også den grønne the, maté, på en restaurant, hvis du vil teste nationaldrikken. Skal du have noget afkølende og tørstslukkende, så er det svært at slå ”Terma Patagonica” blandet med lidt vand. Kig efter plastikflaskerne i en kiosk eller i et supermarked.

asado argentina - restauranter i buenos aires

Endnu flere lækre spisesteder

Udover de nævnte under de forskellige kvarterer, er her en række restauranter, som alle er højt anbefalet:

 • Aramburu: Gourmet i absolut topklasse til rimelige priser. Det er nok den bedste restaurant jeg har prøvet uden for Europa og Japan! Kræver reservation, og hvis der ikke er plads, har de en glimrende bistro lige overfor
 • Tegui: Gourmet i Palermo Viejo – deres smage-menu er absolut et besøg værd
 • El Cuartito, Recoleta: Meget lokal med no-nonsense pizzaer og empanadas af bedste skuffe
 • Happening, Puerto Madero: Klassisk mad og topmoderne design
 • Lelè de Troya, Palermo Viejo: Klassisk mad i moderne udgaver
 • Osaka, Palermo Hollywood: Peru møder Japan, halv-dyrt og topkvalitet
 • Guimpi V, Palermo Botanico: Empanadas og lokal comfort food når det er bedst, en lokal favorit
 • Nemo, Palermo Botanico: Fiskerestaurant i centrum, hvilket der ikke er mange af. Prøv også fiskerestauranterne i Tigre og i deltaet nord for byen.

Hvis du vil have en endnu mere lokal oplevelse, kan du prøve en “Puertas Cerradas”. Det er en “lukket-dør-restaurant”, som på nydansk vist oftest kaldes “Private dining”. Her kommer du ind i et privat hjem, hvor familien laver mad, og du snakker med de andre gæster.

Niveauet er ofte ret højt, så det er mere en intim gourmet-oplevelse snarere end en “Spaghetti-med-kødsovs”-oplevelse.

La Cocina Discreta og Casa Felix er kendte, men også ret store. Prøv derfor at søge på, hvad der er åbent når du er der, eller spørg på hotellet, om der er en lokal mulighed.

Malba Buenos Aires argentina - rejser argentina

Det mest interessante at se og opleve i Buenos Aires

Der er masser at opleve i Buenos Aires, Argentina ved at følge de turistruter, som guidebøgerne viser.

Udover de nævnte klassikere i Microcentro og Palermo Viejo er mine favoritsteder i byen kunstmuseet Malba, Plaza Dorrego i San Telmo, Designcenter Recoleta (på bagsiden af kirkegården), Alvear-gaden samt Tigre og deltaet lige nord for byen.

Buenos Aires La Boca Grafitti Rejser

La Boca: Museer og markeder

Et af de billeder man oftest ser fra BA er de farvede huse i La Boca. For mig er det den eneste reelle turistfælde i byen. Det kan være spændende at se det store stadion, og den lille gade er meget fotovenlig, men det er og bliver et farverigt flop. Desuden er La Boca et område, hvor man skal passe ekstra godt på sine ting.

Det bedste råd er at tage vandreskoene på. Så ser man bare mere, og fx kan man tage på gratis guidede vandreture i byen. Et alternativ er sightseeing på cykel. Eller var det måske noget med en tur i den særlige kirke, hvor idolet Maradona og fodbolden tilbedes? Du kan også tage en tur i en religiøs temapark, Tierra Santa = Det hellige land.

I det særprægede hjørne finder man også et helt nyt flot museum om “Islas Malvinas”, Falklandsøerne, som argentinerne har et overraskende følsomt forhold til. Forvent derfor en rimelig propagandistisk stil. Det er absolut værd at besøge, også fordi det ligger på et gammelt militærområde. Bare husk, at det ikke er et emne, du kan diskutere med de lokale.

Det mest interessante marked ligger noget fra turistbydelene, nemlig i Mataderos – opkaldt efter slagterne, der huserede der, og kan sagtens nås i en taxi eller med bus.

Læs mere om Argentina og Buenos Aires her

rejsebureau grafik marts 2014
Palacio_Obras-buenos aires

Oplev Buenos Aires’ historie

Hvis man vil se hvor rig en by Buenos Aires i Argentina var for 100 år siden, kan man komme ind i Palacio de las Aguas, også kaldet Palacio Obras. Det er det tidligere vandværk, der er bygget som et kæmpe engelsk palads med alt hvad der hører til af udsmykning. Det måtte jo godt se imponerende ud selvom det bare var et vandværk.

Det ligger på Riobamba 750, i gå-afstand fra Microcentro og Teatro Colon.

Tomás Eloy Martínez har skrevet flere bøger, der er blevet oversat til dansk. I “Santa Evita” foregår en del af handlingen netop i vandpaladset, mens “Tangosangeren” foregår over hele Buenos Aires. De kan begge anbefales.

Mennesker danser rejser

Dans med ud i livet

Det vigtigste i Buenos Aires er dog at komme ud og mærke pulsen på byen. Tag til tangoshow i San Telmo (El Viejo Almacen fx), også selv om du ikke er til tango. Gå først på restaurant kl. 22, når de lokale kommer.

Find noget livemusik og drinks fx på Million, og opsøg de lokale porteños på det bedste spanglish du nu kan. De vil overvælde dig med tips, livsglæde og gæstfrihed.

De lokale vil stolt fortælle dig, at byen aldrig sover, og der er altid gang i den i fx San Telmo og Palermo Viejo i Argentina.

Har du børn med så er den Zoo, der ligger lige midt i byen ret hurtigt overstået. Der ligger dog en virkelig flot og stor dyrepark kaldet Temaiken lige udenfor byen, og der kører en bus direkte dertil fra centrum.

Ungerne vil helt sikkert også elske en tur til Tigre med dens tivoli og mulighed for en flot og unik sejltur i deltaet. I kan tage toget fra Hovedbanegården direkte derud.

aires-fiesta-electronica-aire-libre-dia-sol - rejser

¿Hablas español? Sprogkurser i Buenos Aires

Hvis du har brug for at opdyrke dit spanske er der flere vældig professionelle sprogskoler i byen. Bl.a. kan COINED anbefales. Det gælder uanset dit nuværende sprogniveau, og uanset om du har kort eller lang tid i byen. Det er også en nem måde at lære mere om kulturen og møde andre rejsende, man kan opleve byen med. Det har jeg selv prøvet, og det gjorde en stor forskel.

Du kan i øvrigt sagtens rejse i Argentina uden at kunne et ord spansk, for selvom de lokale ikke altid er trygge ved at tale engelsk, forstår mange en del, da de har ret meget engelsk-undervisning i skolerne.

God rejse til et Sydamerikas pumpende hjerte. God rejse til Buenos Aires, Argentina.

Hvor skal man bo i Buenos Aires?

 • Det oprindelige centrum – Microcentro
 • Tangoens hjemby San Telmo
 • Velhaverområdet Recoleta
 • Barrio Norte-kvarteret
 • Palermo Viejo/Soho – storby og landsby i én
 • Palermo Hollywood med masser shopppingmuligheder
 • Det kreative kvarter Palermo Botanico
 • Puerto Madero – Buenos Aires’ svar på Langelinje

Om forfatteren

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentarer

Kommentér her

 • Super fin guide til Buenos Aires!

  Jeg vil helt klart anbefale, at man lærte et par små standard fraser på spansk inden man tog til Buenos Aires – og særligt hvis man skal rejse videre rundt i Argentina, hvor engelsk ikke er særligt udbredt.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.