RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Israel » Podcast – Tel Aviv Central Bus Station
Tel Aviv - Israel - strand
Israel Rejse-podcast

Podcast – Tel Aviv Central Bus Station

Mangler du inspiration til Israel og Tel Aviv. Så lyt med på Per Sommers podcast om byens bygninger

Af Per Sommer

Når vi rejser ud i verden, vil vi som regel gerne se smukke bygninger og natur. Men bevæger man sig uden for de typiske attraktioner, kan man komme ud for spændende og anderledes oplevelser. Lyt med på Per Sommers podcast om Israel, når han fortæller om mødet med Tel Avivs Central Bus Station – et bæst af en bygning.

God rejse til Tel Aviv!

Om rejseskribenten

Per Sommer

Per Sommer er vild med at rejse. Denne følelse af udlængsel viser sig især i de kolde vintermåneder, hvor han bruger meget af sin tid på at lave lange lister over alle de destinationer, som enten skal besøges eller som trænger til et gensyn. Her er rejsedrømmene på sit højeste.

Derudover driver Per sin egen rejseblog Taste the World, hvor han skriver og laver podcasts for at inspirere andre til at rejse anderledes. Samtidig er han også passioneret omkring mad, og mener, man gennem maden og måltidet kan komme helt tæt på andre kulturer.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.