RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Argentina – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Argentina

Kodeordet til Sydamerikas næststørste land, Argentina, er variation. Med en befolkning med rødder i hele Europa, og en natur der strækker sig fra subtropisk jungle til polarområder, er det svært at forestille sig et mere alsidigt sted på jord. Du kan læse mere om at rejse til Argentina i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Rejsetilbud

Rejsetilbud

Rejs med til Antarktis

Tag med We Explore til Antarktis. Du kan selv sammensætte din perfekte rejselængde, og vælge det du allerhelst vil opleve på en sejltur langs kysten.  Læs...

Argentina-heste

Derfor skal du rejse til Argentina

En køretur gennem Quebrada de Humahuaca's regnbuefarvede dal, det arketypiske landskab Patagonien, og det store sletteområde Grand Chaco mod grænsen til Bolivia er alle spektakulære syn. Og selvfølgelig Andesbjergene.

For foden af de billedskønne Andesbjerge ligger Mendoza, hvor pragtfuld argentinsk vin fremstilles. I det sydlige ligger Tierra del Fuego - ildlandet. Ved grænsen til Chile ligger Sydamerikas højeste bjerg - Aconcagua - på næsten 7000 meter, det højeste uden for Himalaya.

Den argentiske kultur har overvældende mange facetter. Oplev vaskeægte gauchos - dygtige ryttere, der har ry for at være modige og uregerlige. El Ateneo Grand Splendid i Barrio Norte, Buenos Aires - en boghandel i et tidligere teater. Se et lokalopgør når Boca Juniors spiller fodbold på La Bombonera stadion i Buenos Aires.

Det er bestemt også værd at nævne de kunstneriske vidundere, der er udstillet på Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires; damptoget argentinerne kærligt kalder La Trochita; overvældende Iguazu Falls, på grænsen til Brasilien; Parque Nacional Los Glaciares, som er på UNESCOs verdensarvsliste og hjemsted for den enorme gletcher Perito Moreno.

Argentina har alt det du forventer - og meget mere.

Sådan kommer du nemt til Argentina

Mange rejsebureauer arrangerer rejser til og rundt i Argentina, og nogle er specialiseret i at gøre det nemt at opleve landet. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Argentina ovenfor.
Hvis du vil have tip og tricks til Argentina og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.