RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Danmark » Vinbarer i København: Her er de bedste
Danmark Sjælland og øer

Vinbarer i København: Her er de bedste

Vin - rejser
Her får du et overblik over de bedste vinbarer i København. Du finder dem både i Indre By, i brokvartererne og på Frederiksberg.
harzen banner Hotel Skt. Annæ banner

Vinbarer i København: Her er de bedste er skrevet af Marcus Dalhauge

Danmark - København - vinbar - vinbarer i københavn

København er en vinby

Jeg elsker selv et godt glas vin. Derfor har jeg i denne artikel skrevet om redaktionens bud på de bedste vinbarer i København. De kan noget forskelligt på hver deres måde, så det er op til dig selv at bestemme, hvad du mest er til. Derfor inddeler jeg dem ikke i prioriteret rækkefølge.

København byder på rigtig gode steder at gå ind og få et glas vin. Der er de lidt dyrere steder, men der er også steder, som er glimrende, hvis du er på budget eller bare ikke er typen, der bruger mange penge på vin. De er fordelt rundt omkring i vores dejlige hovedstad, så der burde være noget for enhver. Så gør dig klar på at få en masse god viden om vinbarer i København.

konkurrence tropical islands
Beviamo Vinbar (privat foto) - rejser

Vinbarer i København Ø

Beviamo Winebar

Beviamo Winebar er beliggende på Nordre Frihavnsgade på Østerbro, men giver dig en følelse af Italien helt ind til benet. Det er et sted, der summer af liv og er ekstremt velbesøgt især om aftenen. Du kan både få god mad og god vin til en pris, hvor de fleste kan være med.

Du bliver altid mødt med et smil af søde tjenere, som rådgiver dig til perfektion i forhold til dit ønske af vin og mad. De har et hyggeligt lokale, hvor der er god plads at boltre sig på. Hvis du ønsker at sidde udendørs, er det også en mulighed – endda med varmelamper, der gør, at du ikke fryser.

Beviamo kan også tilbyde livemusik to gange om måneden. Hvis du ønsker programmet og de præcise datoer, kan du finde det på deres hjemmeside.

Her er et godt flytilbud fra Aalborg til København – tryk på “se tilbud” for den endelige pris

Baden-Württemberg, banner, 2024, kampagne, europa-park, europa-park resort
Danmark - vinbarer - vinbarer i København - rejser

La Esquina

La Esquina emmer af spansk stemning og gode vine. De er kendt for deres gode tapas, men har også et rigtig godt udvalg af vine, især rødvin. Man skulle tro, man var i Spanien, men stedet ligger på Ryesgade 76 tæt ved søerne. En pragtfuld beliggenhed.

Hos La Esquina kan du få en god madoplevelse i det spanske samtidig med, at du bliver i godt humør af at nyde et dejligt glas Rioja. Det er et essentielt sted, hvis du gerne vil sidde og hygge dig, mens du spiser noget mad og bagefter kan læne dig tilbage og blive i lidt frodigt humør. Det er klart et sted, jeg vil anbefale.

Her er 6 dejlige steder, du skal opleve i København

Danmark - Nørrebro - vinbarer i København - rejser

Vinbarer i København N

Pompette

Princess cruises banners

Pompette, som er beliggende på det hippe indre Nørrebro, er et sted, man er nødt til at prøve, når man snakker vinbarer i København. De serverer fremragende små retter, som du kan nyde ved siden af et godt glas naturvin. Priserne er helt klart i den lave ende, når vi snakker vinbar, så der er god mulighed for at nyde mere end et enkelt glas.

Du vil blive mødt af en god stemning og hyggelige lokaler, hvor der er plads til at være nogle mennesker samlet rundt om bordet. Det er et populært sted, så man skal komme i god tid, da det desværre ikke er muligt at reservere bord. Pompette ligger på Møllegade 3 på Nørrebro, og det er helt sikkert et hit, hvis du elsker god naturvin og lækre små retter.

Find din overnatning i København her

Terroiristen

Terroiristen er en anderledes og meget spændende vinbar og butik. De har vine primært fra Europa, og blandt dem fra de traditionelle vinlande som Italien, Frankrig og Spanien til de noget mere ukendte vinlande som Bulgarien, Slovenien og Tjekkietm.fl. Alt sammen importeret af deres egen import, Winewise. Det er dét, der gør Terroristen så spændende og anderledes.

De kører normalt med en 10-20 åbne flasker på kortet hver dag, men har ikke et fast vinkort. Udover en masse god og spændende vin, så serverer de også forskellige små retter i den kolde afdeling til større retter i den varme. Terroiristen er klart værd at udforske, hvis du ønsker at blive udfordret lidt i forhold til dine bekendtskaber indenfor vine. Du kan besøge baren og butikken på Jægersborggade 52.

                                                                 

Vidste du: Her er 7 af de bedste lokale madmarkeder i Danmark!

7: Grønt Marked i København
6: Økomarked i Randers
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

                                                                 

Her er et godt flytilbud fra Billund til København – tryk på “se tilbud” for den endelige pris

Danmark - Nørrebro - vinbarer i København - rejser

Vinhanen

Vinhanen, som til daglig både huserer på Nørrebro og i Kødbyen, er et særdeles populært sted. Med deres fine minimalistiske indretning tiltrækker de mennesker fra det meste af København.

De importerer udvalgte vine fra det meste af verden. Men det fede er, at de importerer dem direkte fra producenterne. Vinen opbevares i store tanke, hvorfra de så selv hælder den på deres egne flasker eller 5-litersdunke. Det gør oplevelsen lidt mere spændende og sjov, da det er en meget anderledes måde at gøre det på.

Udover deres fantastiske vine kan du også nyde en god bid mad. Vinhanen er helt klart et besøg værd.

Danmark - vinbarer i København - rejser

Vinbarer i København V

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue er et oplagt sted, hvis du gerne vil have noget god vin, men samtidig også er sulten efter en rigtig god bid mad. Navnet indikerer jo helt klart vin, men deres mad er også i højsædet. Dermed ikke sagt at du ikke kan få god vin, fordi det kan du.

Dette sted er med på listen, fordi jeg synes, de formår at skabe en god balance mellem vinbar og restaurant. Det er et virkelig hyggeligt sted med søde tjenere, der har styr på alt, og generelt er det bare en god mad- og vinoplevelse.

konkurrence tropical islands

Jeg anbefaler helt klart dette sted, hvis du vil kombinere gode vine med en restaurantoplevelse udover det sædvanlige.

Byguide: København – det her skal du opleve

Pio Vinbar

Pio Vinbar går du godt nok ikke galt i byen. Med en god beliggenhed lige ved Det Ny Teater slår Pio Vinbar dørene op for en fremragende vinoplevelse. Du får hele den sydlandske oplevelse med livemusik i baggrunden og god tapas.

Mange mener, at de har det bedste udvalg af vine i København, og her må jeg være tilbøjelig til at give folk ret. Det er virkelig dejligt på Pio og helt klart et sted, jeg gerne vil anbefale at bruge sine surt tjente penge. Intet mindre end fantastisk.

Spa-ophold i Danmark: Her er 12 spa-steder, du skal prøve

Vinbarer i København K

R vinbar

R vinbar – sikke et dejligt sted. Her kan du være helt sikker på, at du ikke går ned på service. Service er deres specialitet og det, der er i højsædet for denne bar – udover deres fantastisk dejlige skiftende vinkort.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Nede i deres kælder, som jeg oftest har benyttet mig af, er der opsat dejlige danske møbler, så du også sidder som i en drøm. Det, jeg godt kan lide ved R vinbar, er deres skiftede vinkort. De har rundt regnet 35 vine klar til at blive serveret hver dag, og de skifter det let ud i forhold til, hvad gæsterne ønsker, og hvad de selv har lyst til at prøve. Virkelig et dejligt sted.

Rejsetilbud: Rejs på vinferie i Alsace i Frankrig

Villa Vino, privat foto - rejser

Villa Vino

Her skal du tage hen, hvis du lige vil give aftenen lidt mere krydderi. Villa Vino tilbyder både glas, hele flasker og kældervine, som vi kalder det. Og med kældervine mener jeg crème de la crème.

Hvis du har i sinde at give den lidt ekstra gas og prøve Puligny-Montrachet 2014 eller andre fabelagtige vine, så er Villa Vino stedet. Udover deres gode og tildels dyre vine, så tilbyder Villa Vino også en god restaurantoplevelse. I mine øjne er det her sted et must visit, når vi snakker vinbarer i København.

Vinbarer på Frederiksberg

Cork vinbar

Mangler du og vennerne et sted at tage hen og hygge jer? Så vil jeg klart anbefale Cork Vinbar. Alle er velkomne, og det er lige meget, om du er nybegynder eller connoisseur. Her er god stemning og sammenhold i højsædet, og du går bestemt heller ikke galt i byen med deres vine.

Cork Vinbar har lavet en sjov detalje med deres vinkort: Det er sat op på en korkvæg, så du kan sidde og skue og vælge lige netop den flaske, der tiltaler dig mest. I mine øjne en sjov detalje, og det gør også vinbaren særdeles Instagram-venlig.

Rejsetilbud: Smag på Italien på agriturismo

Falernum Vinbar (Privat foto) - rejser

Falernum

Falernum er lidt en blanding af en bistro og en vinbar. Men jeg har taget den med alligevel, da jeg selv synes, det er et rigtig dejligt sted. Deres vinkort er meget ‘basic’, og der er noget, alle ville kunne lide.

Udover deres vinkort laver de også cocktails, og det er derfor, jeg gerne vil fremhæve dette sted. Der er lidt for enhver smag, så hvis du skal ud med nogle venner, der ikke er de største vinelskere, så er Falernum bestemt et godt bud.

Der er altid god stemning og de sødeste tjenere står klar til at give dig/jer en pragtfuld aften. Du kan også nyde en god ret mad, hvis det er det, du ønsker. Et sted der kan lidt af det hele.

Læs meget mere om at rejse rundt i – og smage på – Danmark her

Nu er du blevet lidt klogere på vinbarer i København. Jeg håber, du har fået noget inspiration og har lyst til at gå på opdagelse i det skønne københavnske vin-byliv. God fornøjelse!

                                                                 

Vidste du: Her er 7 af de bedste lokale madmarkeder i Danmark!

7: Grønt Marked i København
6: Økomarked i Randers
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

                                                                 

Der kan være links til samarbejdspartnere i denne artikel - du kan se hvordan det foregår her
Baden-Württemberg, banner, 2024, kampagne, europa-park, europa-park resort
  Princess cruises banners

Om forfatteren

Marcus Dalhauge

Marcus Dalhauge har i en ung alder allerede rejst i ca 20 lande. Det er lige fra USA til Asien. Han elsker at opleve forskellige kulturer, og udforske steder lige fra skov til strand. Jeg har senest været i Frankrig, Bretagne for at være helt præcis. Frankrig er generelt en favorit destination både om sommer og om vinteren. Dog vil jeg tilføje at det fedeste sted jeg har besøgt, uden tvivl har været Vietnam.

Når jeg rejser, elsker jeg også at udforske madkulturen i de forskellige lande. Det at spise mad hos restauranter/køkkener som man normalt ikke ville gøre, finder jeg meget interessant.

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.