RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Sydkorea » Dongdaemun – hotel check-in på Novotel Ambassador
Sydkorea - Seoul, Novotel Ambassador Dongdaemun pool, udsigt - rejser
Sydkorea

Dongdaemun – hotel check-in på Novotel Ambassador

Midt i Seouls hektiske storbyliv ligger en oase med pool på taget, service i topklasse og en rigtig god beliggenhed. Lige som det skal være.
blank blank

Dongdaemun – hotel check-in på Novotel Ambassador er skrevet af Jens Skovgaard Andersen

Sydkorea - Seoul, Novotel Ambassador Dongdaemun tagterrasse, aften - rejser

Luksus i Dongdaemun midt i Seoul

Når du besøger en pulserende millionby som Seoul i Sydkorea skal du ud og opleve noget. Og du skal fordøje oplevelserne i fred og ro. Det femstjernede Novotel Ambassador Dongdaemun er et perfekt hotel til begge dele.

Bydelen Dongdaemun ligger i det centrale Seoul omringet af restauranter, natteliv og ikke mindst shopping. Seoul er fuld af oplevelser, og Novotel Ambassador Dongdaemun er en oplevelse i sig selv.

Hvad er bedre end en kølig drink på tagterrassen efter en lang dag? Det skulle da lige være en kold drink i poolen på tagterrassen. Skulle det være køligt, så er der selvfølgelig også indendørs pool og velvære – der mangler ikke noget.

Hotellet har udsigt til byens liv og det smukke bjerg Namsan med tv-tårnet lige midt i byen. Aftensolen nydes bedst oppefra, mens byens lys afløser solens.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Service i topklasse

Hotellets personale er meget hjælpsomme, hvilket vi selv fik at mærke, da de hjalp os med togbilletter, som både skulle bestilles, betales og printes, og de viste os meget detaljeret vej til et legetøjsmarked i Dongdaemun, som ellers ikke var nemt at finde – især ikke for os, som ikke er stive i koreanske tegn.

Det er nærmest nødvendigt at få hjælp til sproget, når man skal finde noget bestemt i megabyen, og her viste Novotel Ambassador Dongdaemuns personale sig virkelig fra den gode side. Det var guld værd.

Se månedens bedste rejsetilbud her

Sydkorea - Seoul, DDP - rejser

Dongdaemun Design Plaza

Dongdaemun er nemt at komme til, da kvarteret har en hel stribe metrostationer og er i gå-afstand fra det meste i centrum.

Lige om hjørnet ligger den meget specielle bygning Dongdaemun Design Plaza, som er tegnet af den verdensberømte arkitekt Zaha Hadid, og det er i det hele taget et spændende kvarter midt i mellem gammelt og nyt. Gamle snævre gyder og nye shopping-paladser kæmper om din opmærksomhed, og der er nok at gå på jagt efter.

Novotel Ambassador Dongdaemun passer perfekt ind her.

2021 bliver et brag af et rejseår! Se hvorfor og hvordan her

Banner - Asien - 1024
Sydkorea - Seoul, Novotel Ambassador Dongdaemun, bar - rejser

Den perfekte base i Dongdaemun

Er du i byen for at gå i byen er området oplagt. Her bor du lige i midten af det hele, og hvis du hellere vil have en drink eller en aftenkaffe på hotellet, så er der rigeligt med muligheder for det. Der er både café i stuen, bar på toppen og lounge på 20. etage.

Morgenmaden er en dejlig blanding af varmt og koldt, østligt og vestligt, vegetarisk, halal og al slags kød, frugt og bagværk. Alt du kan drømme om, og alt i rigelige mængder. Rammerne og udsigten er i øvrigt fremragende.

Novotel Ambassador Dongdaemun er simpelthen den perfekte cocktail af luksus, afslapning, byliv og store oplevelser. Skal du til Seoul – og det synes vi du skal – er Novotel Ambassador Dongdaemun et oplagt valg.

Se mere om at rejse i Sydkorea her

RejsRejsRejs.dk var inviteret af Korea Tourism Organization. Alle holdninger er som altid vores egne.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

blank

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.