RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Sydkorea » Hotel check-in: Novotel Ambassador Dongdaemun
Sydkorea - Seoul, Novotel Ambassador Dongdaemun pool, udsigt - rejser
Sydkorea

Hotel check-in: Novotel Ambassador Dongdaemun

Midt i Seouls hektiske storbyliv ligger en oase. Hotellet har pool på taget, service i topklasse og en rigtig god beliggenhed i centrum. Lige som det skal være.

Når du besøger en pulserende millionby som Seoul skal du ud og opleve noget. Og du skal fordøje oplevelserne i fred og ro. Det femstjernede Novotel Ambassador Dongdaemun er et perfekt hotel til begge dele.

Dongdaemun ligger i det centrale Seoul omringet af restauranter, natteliv og ikke mindst shopping. Seoul er fuld af oplevelser, og Novotel Ambassador Dongdaemun er en oplevelse i sig selv.

Sydkorea - Seoul, Novotel Ambassador Dongdaemun tagterrasse, aften - rejser

Hvad er bedre end en kølig drink på tagterrassen efter en lang dag? Det skulle da lige være en kold drink i poolen på tagterrassen. Skulle det være køligt, så er der selvfølgelig også indendørs pool og velvære – der mangler ikke noget.

Hotellet har udsigt til byens liv og det smukke bjerg Namsan lige midt i byen. Aftensolen nydes bedst oppefra, mens byens lys afløser solens.

Find gode flytilbud til fantastiske Seoul her

Sydkorea Kort Rejser

Hotellets personale er meget hjælpsomme, hvilket vi selv fik at mærke, da de hjalp os med togbilletter, som både skulle bestilles, betales og printes, og de viste os meget detaljeret vej til et legetøjsmarked, som ellers ikke var nemt at finde – især ikke for os, som ikke er stive i koreanske tegn. Det er nærmest nødvendigt at få hjælp til sproget, når man skal finde noget bestemt i megabyen, og her viste Novotel Ambassador Dongdaemuns personale sig virkelig fra den gode side. Det var guld værd.

Sydkorea - Seoul, DDP - rejser

Dongdaemun Design Plaza

Dongdaemun er nemt at komme til, da kvarteret har en hel stribe metrostationer og er i gå-afstand fra det meste i centrum.

Lige om hjørnet ligger den meget specielle bygning Dongdaemun Design Plaza, som er tegnet af den verdensberømte arkitekt Zaha Hadid, og det er i det hele taget et spændende kvarter midt i mellem gammelt og nyt. Gamle snævre gyder og nye shopping-paladser kæmper om din opmærksomhed, og der er nok at gå på jagt efter.

Novotel Ambassador Dongdaemun passer perfekt ind her.

Find flere gode hoteltilbud her

Sydkorea - Seoul, Novotel Ambassador Dongdaemun, bar - rejser

Er du i byen for at gå i byen er området oplagt. Her bor du lige i midten af det hele, og hvis du hellere vil have en drink eller en aftenkaffe på hotellet, så er der rigeligt med muligheder for det. Der er både café i stuen, bar på toppen og lounge på 20. etage.

Sydkorea - Seoul, Ambassador, service - rejser

Morgenmaden er en dejlig blanding af varmt og koldt, østligt og vestligt, vegetarisk, halal og al slags kød, frugt og bagværk. Alt du kan drømme om, og alt i rigelige mængder. Rammerne og udsigten er i øvrigt fremragende.

Sydkorea - Seoul, Novotel Ambassador Dongdaemun, produkter - rejser

Novotel Ambassador Dongdaemun er simpelthen den perfekte cocktail af luksus, afslapning, byliv og store oplevelser. Skal du til Seoul – og det synes vi du skal – er Novotel Ambassador Dongdaemun et oplagt valg.

RejsRejsRejs.dk var inviteret af HolidayLinks og Novotel Ambassador Dongdaemun. Alle holdninger er som altid vores egne.

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér