visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejsemål » Asien » Sydkorea » Signiel Seoul – hotel check-in

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Sydkorea - Seoul, Signiel, præsidentsuite, udsigt - rejser
Sydkorea

Signiel Seoul – hotel check-in

Himmelsk luksus tæt på himlen. Signiel Seoul holder til i Sydkoreas højeste - og verdens sjettehøjeste - bygning, og hoteloplevelsen er helt i skyerne.
visit østrig, visit austria, banner

Signiel Seoulhotel check-in er skrevet af Jens Skovgaard Andersen

Sydkorea - Seoul, Lotte World Tower - rejser

Himmelhøj luksus på Signiel Seoul

Nogle gange oplever du noget, der får dig til at tabe mælet, og som du bare ikke har ord nok til at beskrive. Sådan en oplevelse er Signiel Seoul.

Banner, engelsk banner, top banner

Hotellet har til huse i verdens sjettehøjeste bygning, som går under navnet Lotte World Tower. Bygningen står i Sydkoreas hovedstad Seoul, og der er en fantastisk udsigt fra alle vinduer i den imponerende 555 meter høje konstruktion.

Alle steder i hotellet Signiel Seoul er der udsigt over bjergene, byen, broerne og bilerne, og alt føles fjernt og uvirkeligt, når du nyder den sublime behandling og den gennemførte luksus, som findes højt oppe over Seouls travle gader.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Forkælelse til kroppen – spa og velvære på Signiel

Hotellet har to restauranter med Michelin-stjerner, landets største champagnesamling med tilhørende specielt kokkererede lækkerier, og så er der swimmingpool, fitness og en spa i verdensklasse – Evian Spa – som lader dig koble fuldstændig af i professionelle blide hænder. Og det er kun noget af det, du møder, hvis du da overhovedet vælger at forlade dit værelse, hvor alt bare er luksus, lækkert og let at gå til.

Hvis du besøger Sydkorea og Seoul – og det bør du simpelthen gøre – så kan det klart anbefales, at du giver dig selv og dine eventuelle rejsefæller den gave, som Signiel Seoul er.

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her

Forkælelse til maven

Morgenmaden indtages på 81. etage i verdensklasserestauranten STAY, og der er mere end rigeligt til at holde sulten væk resten af dagen. Men skulle der alligevel være plads til mere mad, så byder både STAY og naboen BICENA – Signiel hotellets anden Michelin-stjernede restaurant – på kulinarisk kunst, som ikke findes meget bedre nogen steder. Slet ikke hvis man tager de himmelhøje omgivelser med i betragtning.

2022 bliver et brag af et rejseår! Se hvordan her

Banner - Asien - 1024

Seoul – Asiens nye hotspot

Man kan fristes til at blive på hotellet og bare nyde det ubesværede liv fra oven, men Seoul er en utrolig spændende by, som man også skal ud og opleve tæt på. Det er nemt at komme rundt i byen fra hotellet, da metrostationen Jamsil ligger praktisk talt i kælderen.

Signiel Seoul er en ubeskrivelig oplevelse, som du ikke kan sætte nok ord på og kan ikke gøre andet end at smile af. Og smilet bliver siddende meget længe efter, at du er checket ud og er kommet ned på jorden igen.

Se mere om at rejse i Sydkorea her

RejsRejsRejs.dk var inviteret af Korea Tourism Organization. Alle holdninger er som altid vores egne.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér