RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Sydkorea » Hotel check-in: Signiel Seoul
Sydkorea - Seoul, Signiel, præsidentsuite, udsigt - rejser
Sydkorea

Hotel check-in: Signiel Seoul

Himmelsk luksus tæt på himlen. Signiel Seoul holder til i Sydkoreas højeste - og verdens sjettehøjeste - bygning, og hoteloplevelsen er helt i skyerne.

Nogle gange oplever du noget, der får dig til at tabe mælet, og som du bare ikke har ord nok til at beskrive. Sådan en oplevelse er Signiel Seoul.

Hotellet har til huse i verdens sjettehøjeste bygning, som går under navnet Lotte World Tower. Bygningen står i Sydkoreas hovedstad Seoul, og der er en fantastisk udsigt fra alle vinduer i den imponerende 555 meter høje konstruktion.

Sydkorea - Seoul, Lotte World Tower - rejser

Alle steder i hotellet Signiel Seoul er der udsigt over bjergene, byen, broerne og bilerne, og alt føles fjernt og uvirkeligt, når du nyder den sublime behandling og den gennemførte luksus, som findes højt oppe over Seouls travle gader.

Find gode flytilbud til fantastiske Seoul her

Sydkorea Kort Rejser

Forkælelse til maven og resten af kroppen

Hotellet har to restauranter med Michelin-stjerner, landets største champagnesamling med tilhørende specielt kokkererede lækkerier, og så er der swimmingpool, fitness og en spa i verdensklasse – Evian Spa – som lader dig koble fuldstændig af i professionelle blide hænder. Og det er kun noget af det, du møder, hvis du da overhovedet vælger at forlade dit værelse, hvor alt bare er luksus, lækkert og let at gå til.

Find flere gode hoteltilbud her

Hvis du besøger Sydkorea og Seoul – og det bør du simpelthen gøre – så kan det klart anbefales, at du giver dig selv og dine eventuelle rejsefæller den gave, som Signiel Seoul er.

Morgenmaden indtages på 81. etage i verdensklasserestauranten STAY, og der er mere end rigeligt til at holde sulten væk resten af dagen. Men skulle der alligevel være plads til mere mad, så byder både STAY og naboen BICENA – hotellets anden Michelin-stjernede restaurant – på kulinarisk kunst, som ikke findes meget bedre nogen steder. Slet ikke hvis man tager de himmelhøje omgivelser med i betragtning.

Man kan fristes til at blive på hotellet og bare nyde det ubesværede liv fra oven, men Seoul er en utrolig spændende by, som man også skal ud og opleve tæt på.

Signiel Seoul er en ubeskrivelig oplevelse, som du ikke kan sætte nok ord på og kan ikke gøre andet end at smile af. Og smilet bliver siddende meget længe efter, at du er checket ud og er kommet ned på jorden igen.

RejsRejsRejs.dk var inviteret af Signiel Seoul og Korea Tourism Organization. Alle holdninger er som altid vores egne.

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér