RejsRejsRejs » Rejsekonkurrence » Stem på den bedste rejseartikel her
Konkurrenceartikel Rejsekonkurrence

Stem på den bedste rejseartikel her

afrikanske kvinder

Hvem har skrevet årets bedste rejseartikel? Du kan se de 9 finalister her, og stemme på din favorit herunder.

NB: Vinderne er fundet – se dem her

rrr banner 22/23

Vi finder vinderen af rejsekonkurrencen d. 30. september. I ægte Melodi Grand Prix-stil tæller publikums stemmer 50% og juryens stemmer 50%. Og ja, der er en præmie til vinderen, nemlig et lækkert weekend-ophold for 2 på 4-stjernede Terraza Hotel & Spa ved Barcelona med middag

Du kan læse mere om præmien og juryen længere nede på siden.

Jury og præmie

Juryen består af chefredaktør Jens Skovgaard Andersen, medredaktør Rikke Bank Egeberg samt Jakob Øster, Danmarks mest berejste mand, der har besøgt alle verdens lande! Juryen har 50% af stemmerne, og sammen med stemmerne fra afstemningen herover der tæller de resterende 50%, finder vi vinderen.

Præmien er et weekend-ophold for to på Terraza Hotel & Spa i Roses nord for Barcelona og inkluderer middag. Transporten er ikke inkluderet. Detaljerne aftales med hotellet.

nyhedsbrev banner 22/23

Om forfatteren

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.