RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Tyskland » St Pauli: 5 tips til hipsterkvarteret i Hamborg
Tyskland Street art Grafitti St. Pauli Rejser
Tyskland

St Pauli: 5 tips til hipsterkvarteret i Hamborg

Skal du en smuttur over grænsen? Vi har samlet fem forslag til store oplevelser i Hamborgs mest interessante kvarter St. Pauli. Læs mere om hvad du skal spise og drikke lige her

St Pauli: 5 tips til hipsterkvarteret i Hamborg er skrevet af Laura Graf.

Tyskland Kort Hamborg Rejser, st pauli

En smuttur til Hamborg

Det er stort set lige meget hvor i Danmark, du bor, så er Nordtyskland tæt på og er rigtig oplagt til en forlænget weekendtur. Og Hamborg ligger lige syd for grænsen. Hamborg er en af Tysklands mest hippe byer, hvor musikevents, udstillinger og festivaler langs vandet hører naturligt hjemme. Byen rummer også masser af gode shoppingmuligheder.

Vi har samlet 5 anbefalinger til steder, hvor du kan gå hen for at få et lækkert måltid eller noget at slukke tørsten med, inden næste aktivitet skal nås. Alle sammen i Hamborgs fedeste og mest livlige kvarter: St Pauli.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

st pauli

St Pauli: Morgenmad på Café du Port

Husk at reservere bord, for uden en bordreservation er det svært at finde pladser på de populære brunch-steder i weekenderne. Hvis det er for sent, kan du være heldigt at få bord på Café du Port, Hein-Hoyer-Straße 56 i St Pauli. Det er en sød og trendy fransk-inspireret café, hvor du får maden serveret på de den fineste måde.

Og ja, vi anbefaler alle kagerne, men husk kontanter. Denne café er i øvrigt meget veganer-venlig. Bon appetit!

Find de billigste flybilletter her

Se månedens bedste rejsetilbud her

st pauli, rejser

Hjemmeristede bønner på Hermetic Coffee Roasters

I St Pauli mangler der ikke kaffesteder, men hvilken en skal man vælge?

Vi anbefaler Hermetic Coffee Roasters, Sternstraße 68. Et rigtig hyggeligt kaffested, hvor de selv rister deres kaffebønner og tilbyder alt lige fra en espresso eller cold brew til velsmagende kager og andre søde lækkerier.

Rejsetilbud: Romantisk ophold på et slot i Nordtyskland

rejser, st pauli

Hjemmelavet is i Hamborg hos Joschi

Hvis kagerne ikke er nok, skal der jo selvfølgelig være noget mere til den søde tand. Joschi har et udvalg af hjemmelavet is, hvor du kan finde anderledes smagsvarianter som blomme og kanel. Der er selvfølgelig også de mere klassiske, så alle kan være med. Joschi finder du på Neuer Kamp 19, Hamborg.

Rejsetilbud: Romantische Straße i Tyskland

Middag på asiatiske Ume no Hana – en absolut St. Pauli-favorit

Har du ikke det store behov for tysk mad, anbefaler vi den japansk/vietnamesiske restaurant Ume no Hana på Thadenstraße 15. Denne fusionsrestaurant har et stort mix af forskellige asiatiske retter, så der er både til ramen-elskerne og Pho-fansene.

Er du til veganske anretninger, så er dette et anbefalelsesværdigt sted. Prøv deres hjemmelavede lemonade og nyd det asiatiske køkken. Her skal du dog også huske kontanterne.

Find de gode hoteltilbud til Hamborg her

Afslut dagen med drinks ved vandet

Slut dagen af med en lækker cocktail eller en iskold øl i en af solstolene på Strand Pauli, Hafenstraße 89 samtidig med, at du nyder den ekstra feriestemning, imens bådene sejler forbi på floden.

Hamborg er hyggelig året rundt, og St Pauli har i øvrigt et ret overset julemarked, der får en til til at føle sig hurtigt hjemme.

Gute Reise!

Find gode pakkerejser til Hamborg her

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Om rejseskribenten

Laura Graf

Laura er fra den tyske by Nürnberg og uddannet i kommunikation og virksomhedsstudier på RUC. Hendes glæde for at rejse begyndte allerede som barn i familiens camper van, når turen gik Europa rundt. Hun flyttede senere til Australien i forbindelse med sin praktik og boede i Sydney i et år. Derefter flyttede hun til Zürich, men valgte for tre år siden at slå sig ned i København.
Lauras bedste rejsedestinationer er Jordan, New Zealand og Grenada, men hun håber på en dag at få mulighed for at opleve Bhutan.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.