RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Tyskland » Hamborg: 5 steder du skal opleve i hipsterkvarteret St. Pauli
Tyskland Street art Grafitti St. Pauli Rejser
Tyskland

Hamborg: 5 steder du skal opleve i hipsterkvarteret St. Pauli

Vi har samlet 5 forslag til store oplevelser i Hamborgs mest interessante kvarter, St. Pauli.

Tag en smuttur til Hamborg! Det er stort set lige meget hvor i Danmark, du bor, så er Nordtyskland tæt på og er rigtig oplagt til en forlænget weekendtur. Og Hamborg ligger lige syd for grænsen.

Hvis du er mere til at flyve derned så find et godt flytilbud her

Tyskland Kort Hamborg Rejser

Hamborg er en af Tysklands mest hippe byer, hvor musikevents, udstillinger og festivaler langs vandet hører naturligt hjemme. Byen rummer også masser af gode shoppingmuligheder.

Vi har samlet 5 anbefalinger til steder, hvor du kan gå hen for at få et lækkert måltid eller noget at slukke tørsten med, inden næste aktivitet skal nås. Alle sammen i Hamborgs fedeste og mest livlige kvarter: St. Pauli.

Find de gode hoteltilbud til Hamborg her

Morgenmad på Café du Port

Husk at reservere bord, for uden en bordreservation er det svært at finde pladser på de populære brunch-steder i weekenderne. Hvis det er for sent, kan du være heldigt at få bord på Café du Port, Hein-HoyerStraße 56. Det er en sød og trendy fransk-inspireret café, hvor du får maden serveret på de den fineste måde. Og ja, vi anbefaler alle kagerne, men husk kontanter. Denne café er i øvrigt meget veganer-venlig.

Bon appetit!

Hjemmeristede bønner på Hermetic Coffee Roasters

I St. Pauli mangler der ikke kaffesteder, men hvilken en skal man vælge?

Vi anbefaler Hermetic Coffee Roasters, Sternstraße 68. Et rigtig hyggeligt kaffested, hvor de selv rister deres kaffebønner og tilbyder alt lige fra en espresso eller cold brew til velsmagende kager og andre søde lækkerier.

Sådan kommer du til Hamborg

Der er flere danske rejsebureauer, som kan hjælpe dig med rejsen, uden at det bliver dyrere af den grund. Find dem her: Rejsetilbud

Hvis du er på udkig efter bæredygtige rejser, så se her: Rejs bæredygtigt

Har du brug for tips og tricks til, hvordan du planlægger din rejse, kan du læse vores store rejseguide her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden, hvis du vil holde dig opdateret med tips og tricks til rejser

I denne boks er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Hjemmelavet is hos Joschi

Hvis kagerne ikke er nok, skal der jo selvfølgelig være noget mere til den søde tand. Joschi har et udvalg af hjemmelavet is, hvor du kan finde anderledes smagsvarianter som blomme og kanel. Der er selvfølgelig også de mere klassiske, så alle kan være med. Joschi finder du på Neuer Kamp 19, Hamborg.

Middag på asiatiske Ume no Hana

Har du ikke har det store behov for tysk mad, anbefaler vi den japansk/vietnamesiske restaurant Ume no Hana, Thadenstraße 15. Denne fusionsrestaurant har et stort mix af forskellige asiatiske retter, så der er både til ramen-elskerne og Pho-fansene.

Er du til vegansk, så er dette et anbefalelsesværdigt sted. Prøv deres hjemmelavede lemonade og nyd det asiatiske køkken. Her skal du dog også huske kontanterne.

Find gode pakkerejser til Hamborg her

Afslut dagen med drinks ved vandet

Slut dagen af med en lækker cocktail eller en iskold øl i en af solstolene på Strand Pauli, Hafenstraße 89, samtidig med, at du nyder den ekstra feriestemning, imens bådene sejler forbi på floden.

Hamborg er hyggelig året rundt, og St. Pauli har i øvrigt et ret overset julemarked, der får en til til at føle sig hurtigt hjemme.

Gute reise!

Om rejseskribenten

Laura Graf

Laura Graf

Laura er fra den tyske by Nürnberg og uddannet i kommunikation og virksomhedsstudier på RUC. Hendes glæde for at rejse begyndte allerede som barn i familiens camper van, når turen gik Europa rundt. Hun flyttede senere til Australien i forbindelse med sin praktik og boede i Sydney i et år. Derefter flyttede hun til Zürich, men valgte for tre år siden at slå sig ned i København.
Lauras bedste rejsedestinationer er Jordan, New Zealand og Grenada, men hun håber på en dag at få mulighed for at opleve Bhutan.

Kommentér

Kommentér