RejsRejsRejs » Rejseguides » 5 uundværlige apps til rejsen
Mand, mobil, computer, app, internet, taske, rejser
Rejseguides

5 uundværlige apps til rejsen

Få hjælp til rejsen fra de bedste apps - og få hjælp til at finde de bedste apps her.
Kärnten, Østrig, banner

5 uundværlige apps til rejsen er skrevet af Redaktionen.

app, apps, mobil, rejse apps, mobil, rejser

En verden af apps

Der findes et væld af online hjælp til enhver rejsende i verden, hvis man ellers ved, hvad der rører sig af fantastiske apps. Den digitale verden er fuld af rejseglade mennesker, som netop selv pøser ud af gode råd ovenpå egne rejser, og nogen har sågar skabt apps ud af det. I denne lille guide får du tips til 5 af de bedste og mest uundværlige rejseapps, som du med fordel kan downloade. Din mobiltelefon er din ven i nøden, når gode råd er dyre på rejsen.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

VPN, sikker forbindelse, app, internet forbindelse, sikkerhed, rejser

Benyt en VPN-forbindelse for øget sikkerhed

Lad os starte med det allervigtigste først. Før du overhovedet åbner din telefon i udlandet og starter en søgning eller benytter en app, så gør du klogt i at benytte en VPN-forbindelse på telefonen eller den medbragte bærbare computer eller tablet.

Det er især sårbart at surfe fra hoteller, caféer og lufthavnes offentlige Wi-Fi netværk – og især hvis der ikke engang kræves adgangskode. Hackere får her carte blanche til at snage i samtlige brugere på det åbne netværk, men ikke hvis du benytter en VPN. Med denne løsning vil al din data på nettet blive krypteret, så ingen kan kigge med i din internetrafik.

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her

banner, engelsk banner, nederste banner, safari

Thailand venter

hotel, pool, palmer, natur, solseng, rejser

Billig hotelbooking i sidste øjeblik

Kunne det ikke være rart at have det forkromede overblik over ledige hotelværelser, når panikken er allerstørst? Med appen HotelTonight får man ikke bare muligheden for at booke et værelse i den pågældende by, man befinder sig i, man får tillige et bredt udvalg af særtilbud på last minute-bookinger. På den måde bør man aldrig panikke over at stå uden hotel ved ankomst. Skulle dette have glippet, så kan denne app facilitere dig med en lang række tilbud på ledige hotelværelser, der kan bookes på minuttet.

HotelTonight består ikke bare af en flok budgethoteller i udkanten af byzonen; der er tale om mulighed for intelligente søgefiltreringer, således at man kan finde sig smukke boutique-hoteller og andre klassehoteller i nærheden.

2022 bliver et brag af et rejseår! Se hvordan her

Banner - Asien - 1024
lufthavn, sovende mand, jetlag, baggage, rejser

Træt af jetlag? – Lad appen hjælpe

Du har sikkert prøvet det før. Uoplagtheden, trætheden og følelsen af at befinde sig i en osteklokke i de første par dage ovenpå en længere flyrejse. Jetlag har alle dage drillet de fleste langtursrejsende, men der er heldigvis råd for det. Og de findes endda på en app, du kan downloade til din iPhone eller Android-telefon.

Timeshifter giver dig ikke bare gode indledende råd før rejsen, men er også din trofaste følgesvend med gode råd og tips på selve rejsen. Indholdet er skabt på baggrund af neurovidenskab og søvnforskning og er derfor funderet i videnskab. Du kan derfor trygt fæste lid til den gode og kyndige jetlag-hjælp i Timeshifter.

Find endnu flere gode apps til rejsen her

bil, kør-selv , road trip, gammel bil, kufferter, rejser

Fantastiske tips til en uforglemmelig bilferie

Måske er det slet ikke lufthavne, tog eller krydstogtsskibe, der har din interesse. Mange har fået øjnene op for bilferie. Det kan dog i den forbindelse være svært at arrangere det perfekte roadtrip, hvis man aldrig har prøvet det før.

Her kommer appen Roadtrippers ind i billedet. Den giver dig muligheden for at tilrettelægge en perfekt bilferie ud fra allerede kendte ruter, som giver dig mest mulig oplevelse og skønhed på vejen. Du vil i samme åndedrag kunne bestille logi undervejs, da appen også faciliterer hotelbookinger, restauranter og andet undervejs.

Der kan veksles mellem alle former for ruter. Hvis man er til storby og monumenter, er der et væld af løsninger. Men der tages også højde for folk med naturinteresser. Her kan der vælges ruter, som tager store afstikkere ud i bjerge, kyst og marklandskaber. Er du kørende i din egen bil på kør-selv-ferie, så er det en god idé at give bilen et godt tjek inden afrejse.

Se mange flere guides og gode tips til rejsen her

app, kort, online kort, mobil kort, map, online map, rejser, apps

Tag det digitale kort med på rejsen. Uden internet

Bykort og landkort er en saga blot. I hvert fald de gamle, store, flagrende papirversioner af slagsen. I dag foregår det hele stort set fra mobiltelefonens skærm, hvor Google Maps eller andre kort-tjenester hjælper en på vej.

Problemet med langt de fleste kort- og rutetjenester på telefonen er, at de er afhængige af internetdækning. Så har du ingen netdækning, kan det være svært at finde vej. Dog ikke med appen Maps.Me. Her får du muligheden for at downloade dine nødvendige kort til rejsen ned på din telefon. Det betyder, at du til enhver tid kan hente dem frem på mobilskærmen og zoome ind og ud uden brug af internet. En fantastisk løsning, hvis man er kommet lidt off road eller generelt bare er et sted uden god netdækning.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.