RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Slovakiet » Tatra-bjergene, Slovakiet: 5 fantastiske hoteller du skal opleve
Slovakiet GrandKempinskiHighTatras_Pool_banner_image
Slovakiet

Tatra-bjergene, Slovakiet: 5 fantastiske hoteller du skal opleve

Tatra-bjergene, på grænsen mellem Polen og Slovakiet, er et smukt naturområde fyldt med fantastiske hoteller. Se redaktionens 5 bud her.
   

Der er hoteller, man bare sover på, og så er der hoteller, som i den grad sætter prikken over i’et på rejsen.

Her er redaktionens bud på 5 fantastiske hoteller i de høje Tatra-bjerge i Slovakiet, lige syd for Krakow og Zakopane i Polen. Tatra-bjergene er et område, der er kendt for sin smukke natur, kurbade og mange muligheder for at være aktiv på rejsen.

Det her skal du se i Tatra-bjergene

Får du lyst til at kombinere en lækkert spaophold med aktiv vandring i Tatrasbjergene, så skynd dig at tjekke Tatrabjergene – Bjergparadiset for vandring og spa ud.

Slovakiet Tatra high kort rejser

Vi har besøgt dem allesammen, og de er meget forskellige, de 5 hoteller i Tatra-bjergene.

Nogle er luksus, og andre er mere enkle. Nogle er traditionelle, og andre mere moderne. Nogle ligger i bjergene, og andre på kanten. Men de har en ting til fælles: De er allesammen steder hvor man har lyst til at være, og komme tilbage til.

Slovakiet tatra villa siesta rejser
Villa Siesta

Villa Siesta

Villa Siesta ligger inde i selve nationalparken, i den hyggelige landsby Vysoke Tatry, som er udgangspunktet for flere kabelbaner og vandreruter. Du bor med andre ord lige midt i den smukke natur. RejsRejsRejs har sendt flere vindere hertil i vores rejsekonkurrencer, og der har vi fået en rigtig god feedback fra de heldige vindere.

Se flere billeder af hotellet her

Villa Siesta er et enkelt og familiedrevet hotel, med en endog meget venlig værtinde i Katarina Daniskova. Der er en fin wellness-afdeling under hotellet med flere forskellige slags saunaer til fri brug og naturligvis alskens behandlinger.

Slovakiet Tatra Hotel villa siesta rejser

Værelserne passer til omgivelserne: Der er træ, træ og træ! Altsammen i ret enkel stil og til en rigtig god pris. Der er både almindelige værelser og et par lejligheder til familie-turen, men husk at booke tidligt, for det er et populært hotel.

Se flere billeder af hotellet her

Hotel Villa Siesta er vurderet til 8,4/10 af brugerne.

Slovakiet tatra hotel Lomnica rejser

Hotel Lomnica

Tatra-bjergene har været en turistdestination i mere end 150 år, og derfor kan man finde flere klassiske hoteller, hvor luksus og stil møder naturen.

Hotel Lomnica åbnede i 1894 (!), og er for ganske nylig blevet totalrenoveret med respekt for det gamle hus. Det er der kommet et meget smukt hotel ud af.

Se flere billeder her

Hotel Lomnica har både værelser og lejligheder, og man kan vælge mere klassisk eller moderne stil. Hotellet har også eget galleri, herrestue med lædermøbler og tilpas mange sjove hjørner. Nå ja, og så har de også et brag af en restaurant, hvor man eksperimenterer med moderne kogekunst.

Slovakiet tatra Hotel Lomnica værelse room rejser

Se flere billeder her

Hotel Lomnica i landsbyen Tatranská Lomnica bliver vurderet til 9,4/10 af brugerne.

Sådan kommer du til Slovakiet

Der er flere danske rejsebureauer, som kan hjælpe dig med rejsen til Slovakiet, uden at det bliver dyrere af den grund. Find dem her: Rejsetilbud

Det er nemmest og billigst at flyve til Krakow Se mulighederne her

Alternativt kan man både tage toget eller bilen til Tatra-bjergene.

Hvis du er på udkig efter bæredygtige rejser, så se her: Rejs bæredygtigt

Hvis du har brug for tips og tricks til, hvordan du planlægger din rejse, kan du læse vores store rejseguide her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden, hvis du vil holde dig opdateret med tips og tricks til rejser.

I denne boks er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Slovakiet tatra kempinski hotel rejser

Grand Hotel Kempinski High Tatra

Kempinski-kæden overtog fornylig et af de andre oprindelige rigmands-hoteller, og efter en omfattende renovering er hotellet et af perlerne i Tatra-området.

Se flere billeder her

Hvor Hotel Lomnica er luksus på den lidt finurlige måde, er Kempinski klassisk 5-stjernet hotel, med fokus på det æstetiske.

Hotel Kempinski er imponerende og hvis du ikke vil bo her, kan man købe sig adgang til hotellets spa-område med den vilde udsigt.

Slovakiet GrandKempinskiHighTatras_Pool_banner_image

Se flere billeder her

Hotellet har hele 98 værelser, og en luksus-restaurant med tykke tæpper og dygtige sommelierer.

Grand Hotel Kempinski bliver vurderet til 9,4/10 af brugerne.

Slovakiet Tatra Hotel international rejser


Hotel International Velka Lomnica

Hotel International i Velka Lomnica er en helt anden type hotel end de klassiske. Det er et moderne hotel, der ligger på sletten ved bjergets fod, og er derfor et godt udgangspunkt for udflugter til hele området.

Se flere billeder her

Her er der fokus på golf, og så er der et kæmpe spa-område, som man kan bruge timer i. En lille fin detalje er, at man kan svømme fra den indendørs pool til en lille opvarmet pool uden for, og med udsigt til bjergene kan man fylde lungerne med den friske bjergluft.

Slovakiet Tatra Hotel international rejser

Der er en fænomenal udsigt til de smukke bjerge fra restauranten og terrasserne, så du kan få en “Cake with a view” – eller en stor fadøl til meget rimelig pris, hvis det skulle være.

Se flere billeder her

Værelserne er nydelige på den fredelige facon, og der er en del af dem, så man kan godt være heldig at få et værelse lige op til afrejse.

Hotel International bliver vurderet til 9,2/10 af brugerne.

Slovakiet Tatra Hotel Liptovsky Dvor rejser

Liptovsky Dvor

Rosinen i pølseenden er et superhyggeligt hotel med traditionelle og flotte hytter. Det ligger – naturligvis – i smukke omgivelser.

Se flere billeder her

Temaet her er træ og sten – luksus på den hyggelige måde. Der er selvfølgelig et lille spa, som der er de fleste steder i regionen.

Slovakiet Tatra Hotel Liptovsky Dvor rejser

Liptovsky Dvor er et familiedrevet hotel, hvor der bliver taget hånd om alt på en smilende og effektiv facon. Det føles simpelthen rart at være her.

Hotellet ligger tæt på skisportsstederne, og alle de mange andre aktivitetsmuligheder i Tatra-bjergene. Og så har de en virkelig god og ambitiøs kok, der kan levere gourmet-mad i restauranten, som også er åben for gæster udefra.

Se flere billeder her

Liptovsky Dvor bliver vurderet til 8,7/10 af brugerne.

God rejse til Tatra-bjergene!

Det her skal du se i Tatra-bjergene

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.