blank
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsekonkurrence » Gigantisk konkurrence: Vind masser af lækre rejsepræmier til oplevelser i Danmark
Danmark Bornholm Spa hotel Griffen rejser
Griffen Spa og hotel
Bornholm Danmark Fyn Jylland Kystlandet Rejsekonkurrence Sjælland og øer

Gigantisk konkurrence: Vind masser af lækre rejsepræmier til oplevelser i Danmark

Vær med i den største rejsekonkurrence vi nogensinde har haft. Vi trækker nemlig hele 16 vindere, der vinder rejsepræmier til oplevelser i hele Danmark, og der er præmier for mere end 25.000 kr.!

Af Redaktionen RejsRejsRejs

Hotel Kirstine suite Næstved Danmark Rejser

Vores største rejsekonkurrence nogensinde!

På redaktionen er vi enige om, at vi skal genopdage Danmark som det fantastiske rejseland, det er.

Derfor kører vi i år den største rejsekonkurrence, vi nogensinde har holdt, nemlig en stor Danmarks-konkurrence, hvor der er præmier for mere end 25.000 kr. til oplevelser og overnatninger! Der er så mange fantastiske steder i vores land, som fortjener opmærksomhed – specielt i øjeblikket – så derfor er du nu inviteret med på præmiejagt i vores nyhedsbrev og på vores Facebook-side.

Vi trækker i alt 16 vindere, så der har aldrig været så god en chance for at vinde!

Rejsekonkurrencens præmiejagt er i gang!

I præmiejagten trækker vi en hel stribe vindere blandt alle, som modtager vores nyhedsbrev og blandt dem, der kommenterer på vores præmieopslag på Facebook-siden. Der er nemlig mange præmier på højkant i årets rejsekonkurrence. Vi trækker de første vindere 14. august. Hvis du vil vinde inden da, kan du deltage i vores skattejagt her.

Som modtager af nyhedsbrevet er du derfor med i lodtrækningen om at vinde de her fede præmier herunder.

Vær opmærksom på, at der hele tiden kommer flere præmier til!

Kragerup gods Go high aktivitetspark
Go High aktivitetspark

Kragerup Go High aktiviteter

Vind 4 billetter til Kragerup Gods’ Go High aktivitetspark. Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende og består af en 6 km lang klatrepark beliggende i trætoppene.

Nyd grill-selv-burgere og én overnatning i deres shelterby, efter en dag i aktivitetsparken med familien.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Kragerup Gods.

Hotel Opus Horsens spa wellness danmark rejser
Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens er et 4-stjernet hotel med fremragende anmeldelser.

De byder på kulturophold i 2 dage/1 nat med tre-retters menu med vin, morgenbuffet og adgang til wellnessafdeling for to personer. Oveni får du museumskort, som giver dig adgang til Kystlandets kulturelle tilbud og afslapning i verdensklasse på hotellet bagefter. Spa, topklasse-restaurant og lobbybar står klar til dig, når Hotel Opus tager imod med åbne arme.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Destination Kystlandet.

Danmark - Borre Knob Horsens hav - rejser
Borre Knob

Borre Knob

Sommerophold på 4 dage/3 nætter på Borre Knob i Juelsminde. Borre Knob er et fantastisk sted, der ligger på en smuk halvø med vand til begge sider, ved Snaptun syd for Aarhus.

Her får du den perfekte pakke til afslapning, golf, ø-hop og udforskning af den spændende region Kystlandet.

Præmien inkluderer to-retters menu, morgenmad og billetter til cykelfærgen Alrø-Hjarnø-Snaptun.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Destination Kystlandet.

Danmark Bornholm Spa hotel Griffen rejser rejsekonkurrence
Griffen Spa og Hotel, Bornholm

Griffen Spa og hotel

Griffen Spa Hotel på Bornholm har lækre værelser med skandinavisk interiør og panorama-udsigt over havet rundt om Bornholm.

I årets rejsekonkurrence kan du vinde hele 4 dage/3 nætter på det fine Griffen Spa Hotel på Bornholm med færgebilletten inkluderet.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Destination Bornholm.

Mariager fjord kajak kanogården rejser
Mariager Fjordkajak, Hobro

Mariager Fjordkajak – Kanogården

Vind 2 overnatninger på Mariager Fjordkajaks egen lille perle, der ligger midt i naturen: Kanogården. Kanogården er deres nyrenoverede bondegård med egen badebro ud til smukke Skals Å.

Er du vinderen af denne præmie, kan du invitere dig selv og 5 andre til 2 overnatninger på Kanogården, og det er inklusiv kanoer med udstyr.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Kanogården.

residens Møen møn rejsekonkurrence
Residens Møen, Møn

Residens Møen

Vind 2 dage/1 nat på et dobbeltværelse inklusiv morgenbuffet og to-retters middag på Residens Møen lige ved vandet. Hotel Residens Møen ligger ud til kysten med udsigt ud over Stege Bugt og er placeret i hjertet af den smukke købstad Stege på Møn.

Tag en rejseven med på aktiv weekend eller kæresten med på et romantisk ophold. Du vælger selv – hos Residens Møen kan du det hele.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Residens Møen.

Hotel kirstine næstved danmark rejser
Hotel Kirstine

Hotel Kirstine

Hotel Kirstine er et smukt 4-stjernet privatejet hotel beliggende i hjertet af Næstved.

Vind en romantisk overnatning på dobbeltværelse, inklusiv morgenbuffet på Hotel Kirstine, hvor der er masser af fine udflugtsmuligheder i og uden for byen; fx til Karrebæksminde.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Hotel Kirstine.

Fredensborg vandrerhjem rejser
Fredensborg Vandrerhjem

Fredensborg Vandrerhjem

Vind 3 dage/2 overnatninger for op til 2 voksne og 2 børn i et familieværelse på det hyggelige familiedrevne vandrerhjem Fredensborg Vandrerhjem lige i dronningens baghave ved Fredensborg Slot.

Fredensborg Vandrerhjem ligger i meget idylliske omgivelser, så du vil få rig mulighed for alt fra korte gåture, lange cykelture, kano og kajakture og shoppeture til kulturelle udflugter.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Fredensborg Vandrerhjem.

bradt guides travel

Bradt Guides

Vind 2 x 1 gavekort til Bradt Guides, hvor du kan bliv klogere på verden. Med gavekortet kan du købe nogle af verdens bedste rejseguides som bøger og e-bøger til det meste af verden.

Præmien bliver udloddet af RejsRejsRejs.

Danmark Kongdals åben have
Kongsdal åben have

Kongsdal åben have

Vind 5 x 2 entrébilletter til den smukke have Kongsdal åben have. Haven strækker sig over 20.000 m² og er anlagt i harmoni med den omgivende natur med udsigt over marker og skov.

Rundt om i haven er der mange hyggelige siddepladser, hvor gæster kan nyde deres medbragte mad og kaffe eller bare fordybe sig og lytte til fuglesang og rislen fra springvandene.

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Kongsdal åben have.

Odense Aafart
Odense Aafart

Odense Aafart

Vind en familiebillet til Odense Aafarts børneoplevelse: Theodors hemmelige guldskat. Her kommer I på en skattejagt efter Theodor Schiøtz gemte guldskat, der havde til formål at hjælpe Odenses borgere, hvis de en dag skulle komme i problemer.

På dagen vil I tage Aafartens båd fra Munke Mose og jeres skattejagt starter, når I kommer til Fruens Bøge. 

Præmien bliver udloddet i samarbejde med Odense Aafart

rejsekonkurrence vinder menneske rejser

Sådan vinder du i vores rejsekonkurrence

Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, er du automatisk med. Det gælder også, hvis du allerede får det. Og hvis du vil have flere chancer, er du meget velkommen til at kommentere på vores præmieopslag på Facebook. Alle deltagere får et unikt nummer, og så bruger vi en online nummer-vælger til at finde vinderne.

Vinderne aftaler direkte med de enkelte steder, hvornår de kan høste præmien. Vær opmærksom på, at der kan være begrænsninger hvilke dage og tidspunkter, der er mulige.

PS: Hvis du er blevet så begejstret for, at vi laver denne her rejsekonkurrence, er du mere end velkommen til at forære os 5 minutter af din tid til gengæld.

Held og lykke til alle, god sommer og god præmiejagt!

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.