RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsekonkurrence » Vinderen af sommerens fotokonkurrence!
Botswana Færøerne Georgien Hawaii Island Rejsekonkurrence

Vinderen af sommerens fotokonkurrence!

Så er sommerens store fotokonkurrence blevet afgjort, og først og fremmest vil vi sige tusind tak til alle jer, der har deltaget og alle jer, der har stemt.

Vinderen er blevet fundet på baggrund af en brugerafstemning, hvor de 12 finalistbilleder blev barberet ned til fem. Derefter afgjorde en jury bestående af rejseentusiast Jakob Øster, fotograf Sarah Green og RejsRejsRejs’ fotoredaktør Nicoline Berthy konkurrencen ud fra følgende kriterier: Fototeknisk kvalitet, originalitet, æstetik og det at formidle rejseglæde i et billede.

Den heldige vinder blev @andreasdottir med dette ufatteligt smukke billede fra Færøerne.

Færøerne - båd vand natur Gjógv - rejser

Lige i hælene på en flot andenplads kom @talesfromabroad med det fine elefantbillede, og derefter kom @theworldinmysuitcase med sit stemningsfulde solnedgangsbillede fra Hawaii på tredjepladsen. Dette billede var i øvrigt læsernes favorit.

Botswana - elefant savanne natur - rejser

USA - solnedgang strand waikiki hawaii - rejser

De to yderligere finalister var @danesonvacation med deres billede fra Georgien og @twodanesontour med deres billede fra Island.

Georgien - udsigt bjerge kazbegi - rejser

Island - gejser natur strokkur -rejser

Vi takker endnu engang for jeres store interesse og glæder os til at lave en ny fotokonkurrence, fordi I har så mange fede rejsebilleder! Og hvis du sætter #rejsrejsrejs på dine billeder på Instagram deler vi dem både her siden, og af og til på vores egen Instagram.  Vi glæder os til at se mere.

Emner

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.