RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Flyselskaber » Månedens flyselskab: Air India
Fly - AirIndia - Indien
Flyselskaber Indien

Månedens flyselskab: Air India

Månedens flyselskab åbner døren til Asien med direkte fly fra København til Delhi i Indien og videre til en masse spændende destinationer.

Af Camilla Liv Jensen

Indien - Air India, fly - rejser

Air India – et oplagt valg

Dette måneds flyselskab var et helt naturligt valg. Air Indias direkte flyrute åbner nemlig op for en kort rejsetid til Indien, og til en masse andre rejsemål i de omkringliggende lande.

Klik her for at få inspiration til din rejse til Indien

Indien - Air India, flyruter - rejser

Direkte fra Danmark til Indien og omegn

Air India har som det eneste flyselskab direkte ruter fra København til Delhi, og har jævnligt rigtig gode tilbud.

Derudover har de et kæmpe rutenet i regionen, hvilket giver oplagte muligheder til at besøge nogle af Indiens nabolande som Nepal, Sri Lanka og Thailand og ikke mindst til det store land, hvor du kan finde alt fra kulturperler til det smukkeste og fredeligste natur.

På redaktionen synes vi, at det også giver mening at starte rejsen allerede i flyet. Hvis man nu skal til det indiske subkontinent kan man jo ligeså godt få farverne og smilene allerede når man træder ind i flyet i København, i stedet for at flyve med fx et finsk eller mellemøstligt selskab, hvor man først møder kulturen, når man er landet.

Se Air Indias særtilbud her

Banner - Backpack - 1024
Indien - Kerala - Båd - Palmer

Med Star Alliance til hele Indien

Lige nu kan du flyve direkte til Delhi fra København til rigtig gode priser. Så hvis du vil på en vinterferie, som ikke er nordpå, så kan vi foreslå en tur til Indien.

Air India har naturligvis andre flyruter end blot til Delhi. Goa er et godt eksempel. Kerala med husbådene og bakkerne er et af Indiens smukkeste steder, som vi i den grad også kan anbefale, og med et kort stop i Delhi flyver de til flere steder i området, blandt andet kolonibyen Kochi.

Da Air India er en del af Star Alliance, optjener du bonuspoint til din konto, som kan opgradere dig til sølv- og guldmedlem. Derigennem kan du optjene en lang række fordele, som du kan gøre brug af, når du er ude at rejse med Star Alliance-flyselskaber som fx SAS.

Her er et godt flytilbud til Kerala – tryk på “vælg” for at få den endelige pris

Indien - Trankebar, Tranquebar, fort - rejser

Danske forbindelser til Indien i 400 år

Du tænker måske umiddelbart, at Indien og Danmark er meget langt fra hinanden på mange parametre, men der har været tæt kontakt i mange år. I 1618 blev der underskrevet en traktat mellem Danmark og Indien, hvor der blev oprettet en alliance mellem de to. Herefter blev der opført et fort, Dansborg, i Tranquebar tæt på den nuværende storby Chennai.

I 1755 udvidede forbindelserne sig fra Sydindien til Nordindien, hvor landsbyen Serampore i Bengalen tæt på det nuværende Kolkata (Calcutta) blev overdraget til Danmark som koloni. Kolonien kom såmænd til at hedde Frederiksnagore! Et dansk universitet blev opført i Serampore i 1829 og fungerer stadig i dag.

Der er stadig en intensiv handel mellem Danmark og Indien, og det giver derfor også god mening at have en direkte flyrute, som alle vi andre så også kan få glæde af.

Her er et godt flytilbud til Delhi – tryk på “vælg” for at få den endelige pris

Indien - Lufthavn, fly, Air India - rejser

God rejse til Indien

God rejse til et land, der er mere som et kontinent. God rejse til Indien.

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

blank

Om rejseskribenten

Camilla Liv Jensen

Camilla Liv Jensen

Camilla har været vant til at rejse siden en ung alder, og skal som minimum rejse én gang om året - men jo flere, jo bedre. Indtil videre har de fleste rejser været indenfor Europa, undtagen en enkelt tur til Dubai og en rejse til Florida som barn, men hun håber at besøge flere verdensdele, så snart som muligt.

Til dagligt studerer hun Leisure Management i Roskilde, som er et studie der bl.a. har fokus på turisme og oplevelsesøkonomi. Rollen som studerende genererer ikke mange penge til rejser, hvorfor de fleste rejser indtil videre har været indenfor Europa.

Hun elsker at rejse sydpå, mod højere temperaturer, men når årstiden siger vinter, elsker hun også at stå på ski.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.