RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Flyselskaber » Fly check-in: AirIndia til Delhi, Kathmandu og Colombo
Indien - Air India, fly - rejser
Flyselskaber Indien Nepal Sri Lanka

Fly check-in: AirIndia til Delhi, Kathmandu og Colombo

AirIndia har de mest direkte forbindelser fra Danmark til Indien og nærliggende lande. Tag med på luksustur fra København og østpå.
blank blank

Af Jacob Gowland Jørgensen

Københavns lufthavn rejser

Sommerfugle i lufthavnen

Jeg er på vej til subkontinentet.

Først fra København til Delhi i Indien, og videre til Kathmandu i Nepal. Om tre uger går turen retur fra Colombo i Sri Lanka – altsammen med AirIndia, der har de bedste og mest direkte forbindelser til den del af verden.

Rejsespændingen har indtaget min mave. Små ting som lufthavnsskilte og den intensive stemning, der er i Københavns Lufthavn, CPH, fylder kroppen med sommerfugle af den søde, rejsende slags.

Jeg er på vej mod ældgamle kulturer og solskin. Og jeg har set frem til at besøge de her steder i mange år.

Her er et godt flytilbud til Delhi med AirIndia – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Københavns Lufthavn Star Alliance Lounge

Star Alliance Lounge CPH, Københavns Lufthavn

Jeg var blevet opgraderet til business class, og da AirIndia er med i Star Alliance, gav det adgang til den store og rimelig hyggelige lounge i lufthavnen.

Selvfølgelig måtte jeg prøve buffeten, nu da der var mad, selvom jeg snart skulle have mad på flyet, men det var for fristende.

Her er et godt flytilbud fra Delhi til Kathmandu t/r med AirIndia – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Banner - Backpack - 1024
Air India rejser fly

Når rejsen starter i flyet

For mig giver det mening, at starte rejsen allerede i flyet.

Hvis man nu skal til det indiske subkontinent, kan man jo ligeså godt få farverne og smilene, allerede når man træder ind i flyet i København, i stedet for at flyve med fx et finsk eller mellemøstligt selskab, hvor man først møder kulturen, når man er landet.

Jeg trådte ind på en business class i indiske farver. Meditationsmusik flød ud af højttalerne, og en stewardesse i en smuk sari kom med kolde drinks. Væk var den intensive stemning fra lufthavnen.

Her er et godt flytilbud fra Kathmandu til Colombo t/r med AirIndia – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Air India - fly, business class, fødder, skærm - rejser

Åh, at kunne strække benene…

Jeg strækker benene. Fordi jeg kan. Jeg kan ikke nå helt hen til skærmen. Ja, business class koster penge, men jeg regnede ud på vejen til lufthavnen, at kilometerprisen stadig kun var en 1/6 i forhold til den københavnske metro…

Der er ved at blive fyldt op. Der sidder dog ikke nogen ved siden af mig, så jeg har i den grad plads på sæde 2D.

Rejsetilbud: Oplev verdens tag i Nepal og Bhutan

Air India - Fly, menu - rejser

Det store valg: Hvad skal jeg spise?

Menuen bliver leveret med et smil. Den er i guld, så jeg får straks høje forventninger. Skal jeg vælge masala-kylling, svampe-kylling, tortellini eller en vegetarret med dhal?

Jeg beslutter mig for, at jeg sikkert kommer til at spise meget dejligt karry-snask i de næste par uger, så jeg hopper ud i tortellinien og finder en god film på skærmen.

Med mine noise-cancelling hørebøffer er jeg i min egen verden, og jeg får både spist mig igennem den glimrende menu og to film, mens alle omkring mig sover. Grunden til det finder jeg snart ud af…

Her er et godt tilbud på overnatning på Hotel Manang i Kathmandu – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Indien - Air India, fly - rejser

Den direkte vej til Indien

Det tager kun godt syv timer, før vi er i Delhi. Og da vi flyver om aftenen og mod øst, bliver natten kort; kun på ganske få timer.

Solen står op over horisonten og maler kabinen i gyldne farver. Morgenmaden bliver serveret på hvid dug af det yderst venlige personale.

Vi skal snart til at lande i den moderne lufthavn i Delhi, og mit næste fly er klar om et par timer, på en kort tur til Kathmandu i Nepal.

Det var en virkelig behagelig tur med AirIndia. God flyrejse til Indien, Nepal og Sri Lanka.

Se alle rejsetilbud til Asien her

RejsRejsRejs var inviteret af Visit Nepal, Expedition Himalaya og AirIndia på turen. Alle holdninger er som altid redaktionens egne.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

blank

Om rejseskribenten

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Unsupported get request. Object with ID '17841405729241451' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.