RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Mellemamerika og Caribien » Costa Rica » Rejser til Costa Rica: 5 grunde til, at du skal rejse til landet
Lamatours.dk - Tucan i Costa Rica - rejser
Costa Rica

Rejser til Costa Rica: 5 grunde til, at du skal rejse til landet

Vilde naturoplevelser, skønne strande, farvestrålende dyr og masser adventure - Costa Rica har det hele.
blank blank

Rejser til Costa Rica: 5 grunde til, at du skal rejse til landet er skrevet i samarbejde med Lamatours

Sponsoreret indlæg. Dette indlæg er lavet i samarbejde med Lamatours, der er eksperter i at arrangere rejser i Costa Rica og Latinamerika. 

Costa Rica, Santa Teresa, strand, rejser

Skriv Costa Rica på din bucket list

I Mellemamerika finder du et af verdens smukkeste lande: Costa Rica. Og hvis ikke det er det allerede, bør en rejse til Costa Rica helt sikkert være på din liste over de lande, du skal opleve.

Vi giver dig 5 gode grunde til at besøge Costa Rica og en masse tips til oplevelser på din rejse.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Costa Rica - rejser - strand

Costa Rica er et paradis for natur- og dyreelskere

Costa Rica betyder ”Den rige kyst”. Og det er ikke uden grund, at det mellemamerikanske land har fået netop dét navn.

Landet består af knap 1.500 kilometer kyst, og det byder på tropiske regnskove fra nord til syd, en bjergkæde af vulkaner, kratersøer, vandfald, varme kilder, floder og strande. Et sandt paradis for naturelskere.

Og den måske vigtigste årsag til, at du skal rejse til Costa Rica, er netop det – unik natur og et spændende dyreliv.

Costa Rica består af mere end 25 % nationalparker med næsten en halv million forskellige plante- og dyrearter, der tilsammen er med til at gøre Costa Rica til ét af de lande i verden, der har den største biodiversitet. Landet har smukke nationalparker, som vi kun kan drømme om at opleve i Danmark. Så sørg for at besøg en af dem, når du rejser til Costa Rica.

I Tortuguero Nationalpark, som er kendt for sine havskildpadder, der hvert år lægger æg i sandet, kan du tage på bådsafari. Drømmer du i stedet om at se kapucineraber, brøleaber og dødningehovedaber, skal du tage til Manuel Antonio Nationalpark. Selvom det er den mindste park i Costa Rica, så har nationalparken den største biodiversitet med både regnskov, mangrover og et meget rigt dyreliv. Skal du have et adrenalinsus, når du rejser til Costa Rica, kan du zipline dig gennem Monteverde Nationalparks karakteristiske tåge.

Se månedens bedste rejsetilbud her

frø - rejser

Rejser du til Costa Rica, kan du opleve mere end 300 strande

Med Stillehavet på den ene side og det Caribiske Hav på den anden har Costa Rica mere end 300 lækre sandstrande. Så når du skal fordøje alle oplevelserne fra nationalparkerne, kan du smide skoene og slappe af på én af de mange strande.

Her er Playa Manuel Antonio, der ligger i nationalparken af samme navn, en af de smukkeste. Stranden er i 2017 kåret som en af de 25 bedste strande i verden af Tripadvisors brugere. Få det bedste af to verdner, og kombiner den fantastiske nationalpark med nogle dage på den flotte Playa Manuel Antonio.

Banner - Backpack - 1024
Lamatours.dk - Playa Manuel Antonio - rejser

Costa Rica er god til jer, der rejser med børn

Costa Rica er en oplagt destination, hvis du gerne vil prøve noget nyt og opleve et land, der er fantastisk for både børn og voksne. Arealmæssigt er Costa Rica ikke meget større end Danmark. Det betyder, at der er korte afstande til de forskellige attraktioner – ideelt når du rejser med børn. Derudover er Costa Rica en rigtig god kør-selv-destination. Det giver dig en ekstra frihed, som kan være rar at have, når ferien skal holdes på børnenes præmisser.

Foruden det helt praktiske omkring de korte afstande, så er Costa Rica bare utrolig børnevenlig. Her er fredeligt, befolkningen er venlig og så byder landet på masser af natur- og dyreoplevelser samt gode muligheder for at slappe af på en af landets mange børnevenlige strande.

Her er et godt flytilbud til Costa Rica – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Costa Rica - strand, solnedgang - boldspil - rejser

Rejser til Costa Rica er fyldt med adventure

Rafting, ATV-ture, zip-lining og snorkling – You name it. Hvis du rejser til Costa Rica, finder du alt det du drømmer om. Og det er uanset, hvilken type eventyr du er til. I Monteverde får du lidt af det hele: Natur, dyreliv og adventure!

Oplev nationalparkens magiske tåge fra toppen af træerne på en zipline-tur. Her vil du, iført sele og sikkerhedsstropper, svæve gennem Monteverdes trætoppe til lyden af brøleaber i det fjerne.

Puerto Viejo de Sarapiqui er en anden af Costa Ricas adventure-byer, og en af de primære destinationer for rafting. Hvis du er interesseret i dykning, snorkling og kajakroning er Manuel Antonio oplagt.

Oplev Costa Ricas regnskov – se rejsetilbud her

Costa Rica - Pura Vida - skilt - rejser

Costa Rica er Pura vida!

Danskerne har flere gange fået titlen som en af verdens lykkeligste befolkningsgrupper. Men hvis du rejser til Costa Rica, finder du til gengæld et af verdens lykkeligste lande. En af de mange årsager er måske pura vida. I sin grundessens betyder pura vida det rene eller det simple liv.

Ligesom ”hygge” er unik for danskerne, er ”pura vida” en følelse, der er unik for Costa Rica, og derfor også svær at forklare. Men når du rejser til Costa Rica, kan du ikke undgå at blive opslugt af følelsen, som rent faktisk kan betegnes som deres livsstil.

For pura vida gennemsyrer livsstilen, respekten for naturen og dyrene og selv den måde, man hilser på hinanden i Costa Rica. Og uanset hvad der er afgørende for, om du vælger Costa Rica til din næste rejsedestination, så vil du opleve pura vida.

Dette var blot fem af de tusindvis af grunde til, at du skal besøge Costa Rica. Lige meget hvor mange steder, du før har besøgt, så vil Costa Rica stjæle dit hjerte, som du aldrig har oplevet det før.

God rejse og pura vida!

Her finder du gode tilbud på overnatninger

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

blank

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.