RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Om RejsRejsRejs » Vinderen af sommerens fotokonkurrence skal findes – stem her!
Galleri - rejsebilleder lande - rejser
Om RejsRejsRejs Rejsekonkurrence

Vinderen af sommerens fotokonkurrence skal findes – stem her!

blank

Vi er utroligt glade for, at så mange af vores rejselystne læsere har haft lyst at deltage i konkurrencen og delt så mange flotte rejsebilleder med os på Facebook og Instagram. Nu skal vinderen af sommerens fotokonkurrence findes, og der er en skøn rejsepræmie til den heldige.

Vi har her på redaktionen udvalgt 12 af jeres flotte rejsebilleder, som vi synes viser det smukkeste ved at rejse. Stem på et af billederne herunder og del gerne indlægget med dine venner og familie.

NB: Vinderen er fundet – se her

Afstemningsregler

Du kan kun kan stemme en gang. Hvis der ikke sker noget når du klikker er det fordi du allerede har stemt. Fortryder du dit valg af billede, har du mulighed for at ændre din stemme i bunden af boksen. Afstemningen løber til og med 28. august, hvorefter en jury vil finde en endelig vinder blandt de 5 billeder, der har fået flest stemmer. Juryen vil give point baseret på en række kriterier: Fototeknisk kvalitet, originalitet, æstetik og det at formidle rejseglæde i et billede.

Hvis du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev, der kommer et par gange om måneden, bliver du automatisk opdateret om konkurrencen og får samtidig masser af gode rejsetips.

Se billederne i fuld størrelse her

Læs mere om hvem der står bag RejsRejsRejs.dk – Danmarks gratis online rejsemagasin