RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Danmark » Ferie i Nordsjælland: Seværdigheder og tips til din tur
Danmark Sjælland og øer

Ferie i Nordsjælland: Seværdigheder og tips til din tur

Danmark Nordsjælland Hundested Trekanten rejser
Hvis du går og overvejer at bruge din næste ferie i vores eget lille Danmark, så er Nordsjælland et fremragende sted at gå på opdagelse.

Ferie i Nordsjælland: Seværdigheder og tips til din tur er skrevet af Birgit Pedersen

Danmark Nordsjælland Kitesurfing Lynæs rejser havn - Ferie i Nordsjælland

Lynæs – kitesurfing på din ferie i Nordsjælland

Som nordsjællander kan jeg kun sige en ting: Her er skønt – meget skønt endda. Vi har strand, skov, marker, skønne små byer og en kystlinje, der er uovertruffen.

rrr banner 22/23

Der er dog et lille stykke, som jeg holder mere af end andre steder, nemlig Halsnæs i den vestligste del af Nordsjælland. Halsnæs er et næs. En halvø helt derude, hvor du ikke kan komme længere, medmindre du sejler, svømmer eller måske hopper på et surfbræt.

Lynæs Havn er faktisk et favoritsted for kitesurfing og almindelig surfing. Her kommer surfere fra det meste af Danmark og udlandet, for at dyrke sport og hænge ud. Her er skønt, og samtidig er der udsigt over de smukke skrænter mod Sølager og kysten ved Rørvig og Jægerspris.

Rejsetilbud: Strandhotel i Nordjylland

Ferie i Nordsjælland - Danmark Nordsjælland rejser Hundested Havn

Hundested – kultur, hygge og havn

To minutter derfra ligger smukke Hundested Havn. Hundested er opkaldt efter sælhundene, som du stadigvæk kan se boltre sig i vandet ud for byen. Hundested er lille, hyggelig og med et væld af aktiviteter året rundt.

Rejsetilbud: Miniferie i de danske bjerge

Om sommeren er der masser af lækre små butikker, sandskulpturer, musik, glaspusteri, Egeværket med helt unikke designs. Om sommeren får byen i øvrigt også besøg af mindre krydstogtskibe. Der bydes på lækker mad i de små restauranter, og Hundested har endda sit helt eget bryghus.

Alt sammen krydret med en fantastisk strand, Trekanten, med blåt flag. Nørregade, med butikker, caféer og Sjællands bedste ishus, Vaffelhjørnet.

Flyv indenrigs næste gang du skal til København eller Billund – find de gode flytilbud her. Tryk på ‘Se tilbud’ for at få den endelige pris.

2022 bliver et fantastisk rejseår – hvis du følger de her 5 rejsetips…

Banner - Backpack - 1024
Danmark Nordsjælland rejser Trekanten Hundested havn Ferie i Nordsjælland

Liseleje – stress helt af på din ferie i Nordsjælland

Tager du turen langs med vandet, kommer du til Melby, Asserbo og Liseleje. Her finder du både en campingplads, dejlige spisesteder og et helt specielt sommerhusområde, som er et af de mest efterspurgte i landet.

Liseleje har den skønneste strand, sommermarkeder og selvfølgelig et dejligt ishus. Her kan du for alvor komme væk fra hverdagens stress og jag, og bare nyde roen og den afstressende stemning.

Her finder du altid gode tilbud på overnatning i Nordsjælland – tryk på ‘Se tilbud’ for at få den endelige pris

Danmark Nordsjælland rejser 
 Kanalen Frederiksværk

Frederiksværk – til den kulturelle ferie i Nordsjælland

Af lidt større byer i skønne Halsnæs har vi Frederiksværk; en gammel industriby med landets eneste stålværk. Der kan man besøge Krudtværksmuseet og se, hvordan man lavede krudt før i tiden.

En lille havn, en dejlig gågade og kanalen langs de smukke gamle huse er bestemt et kig værd. Det lille skib “Frederikke” sejler dig gerne rundt på Danmarks største sø, Arresø.

Ølsted ved Frederiksværk har en fin grusgrav med arrangementer som musik, teater og meget mere.

Mangler du en bil til din weekendtur til Nordsjælland – så find et godt tilbud her. Tryk på ‘Se tilbud’ for at få den endelige pris.

Danmark Nordsjælland rejser Knud Rasmussens hus

Kikhavn – Nordsjællands glemte perle

I Nordsjælland gemmer vi på en hemmelighed. Den lille glemte perle, Kikhavn.

Kikhavn er et gammelt, gammelt fiskerleje med stråtækte huse, som er mere end 100 år gamle. Her er bittesmå veje, hvor biler er forbudt, og hvor vejen ender ved den smukkeste udsigt ud over vandet og op mod Skansen. Dét er i sandhed en perle, som de færreste kender til.

Ved Skansen ligger Knud Rasmussens hus, et museum om Danmarks mest kendte grønlandsforsker. Absolut et besøg værd, når du nu besøger Halsnæs i Kongernes Nordsjælland.

Velkommen til Nordsjælland!

Læs mere om ferie i Danmark her

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev banner 22/23

Om forfatteren

Birgit Pedersen

Jeg bor i Hundested med min forlovede Henrik og min yngste søn. Jeg er mor til 2 drenge og bonusmor til 3 drenge.
At rejse er at leve, udvide sin horisont og viden. Hvilket jeg holder meget af. Det gælder både under og over vandet. Elsker at se rejse/naturprogrammer og en god film. Birgit deltager i årets rejseartikel konkurrence

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.