visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejsemål » Asien » Thailand » Hotel check-in: 6 luksus Marriott-hoteller i Bangkok

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Thailand - bangkok - hotel sheraton four points - rejser
Thailand

Hotel check-in: 6 luksus Marriott-hoteller i Bangkok

Læs med her for at få tips til 6 luksus-hoteller i den fantastiske storby Bangkok.
visit østrig, visit austria, banner

Af Jacob Gowland Jørgensen

Virksomheden bag Marriott købte i 2016 Starwood-kæden, der mest er kendt for Sheraton-hotellerne, og derved blev de verdens største hoteloperatør.

Banner, engelsk banner, top banner

I en verden hvor turismen bare stiger og stiger, er der altid brug for for flere hotelværelser, hvilket betyder at Marriott udvider med hele 1700 hoteller i de næste tre år. Det er næsten 300.000 værelser!

Redaktionen var blevet inviteret med til at opleve nogle af de mange forskellige typer hoteller og brands som Marriott dækker over i dag, og til det formål er Bangkok perfekt. Vi oplevede i alt seks hoteller, og vi kan godt afsløre allerede nu, at to skilte sig ud som favoritter.

Her er et godt flytilbud til Bangkok

Luksus-hoteller i Sukhumwit-området, Bangkok

Thailand bangkok athenee hotel sukhumwit - rejser

Athenee Hotel, The Luxury Collection

Vi startede på Athenee Hotel, The Luxury Collection, der som mange andre større hoteller ligger i Sukhumwit-området. Athenee Hotel ligger dog lige rundt om hjørnet fra selve Sukhumwit, og ved siden af Patpong Night Market. Selvom vi stadig i den grad er i centrum af en storby, virker det som et mere fredeligt hjørne end oppe på Sukhumwit.

Athenee er et luksushotel. Hotellet formår på en mere moderne facon end mange andre at kombinere high class med hygge og funktionalitet. Der var så mange velgennemtænkte detaljer i hotelværelset i forhold til lys og placering. Sammen med en eminent king-size seng faldt jeg hurtigt i søvn trods jetlag.

Om morgenen sov jeg så godt, at jeg ikke nåede en tur i poolen uden for, men det så fedt ud.

På Tripadvisor ligger hotellet på 4,5/5, hvilket jeg er helt enig. Hotellet har i øvrigt den måske sejeste adresse i byen, det ligger nemlig på “Wireless Road”!

Her er et godt tilbud på Athenee Hotel

Thailand bangkok Le Meridien hotel sukhumwit - rejser

Le Méridien Bangkok

Det næste hotel vi besøgte var Le Méridien Bangkok. Det ligger i en mindre handelsgade med mange små butikker.

Stilen er helt anderledes moderne, og meget europæisk i sit udtryk, hvor der er lys, luft og kunst. Værelserne er store, og virker meget komfortable. På Tripadvisor ligger hotellet også på tårnhøje 4,5/5.

Vi fik en virkelig god frokost i deres restaurant, inden turen gik videre.

Se her for et rejsetilbud til Bangkok, River Kwai og Khao Lak

JW Marriott Bangkok

Om aftenen skulle vi besøge et af de klassiske Marriott-hoteller, JW Marriott Bangkok.

Det er et klassisk 5-stjernet hotel, der er made to impress. Det ligger midt i den mest urban-moderne del af Bangkok, på Sukhumwit Soi 2, og værelserne lyser af amerikansk præget luksus. Dette hotel ligger også på tårnhøje 4,5/5 på Tripadvisor.

Vi spiste på deres New York Steak House, der flere gange er blevet anbefalet i Michelin-guiden. Der er ikke antydning af Thailand i maden, men den var dendælme god alligevel.

Her finder du et andet lækkert Marriott hotel på Phuket

Sheraton Grande Sukhumvit

Sheraton Grande Sukhumvit er et såkaldt landmark hotel. Det ligger også midt på Sukhumwit ved et af de store kryds, så alle ved hvor Sheraton-hotellet er, og det gør det dejlig nemt at finde tilbage efter en vandretur.

Jeg havde fået værelse på 31. sal, og selvom Bangkok er ved at blive højere, så er der ikke meget oppe i den højde, så der var en fantastisk udsigt.

Sheraton har for mig altid stået for sådan lidt gammeldags luksushotel. Og det lever dette hotel fint op til med mørke træpaneler og en mere konservativ indretning end de andre.

Men så bliver man alligevel overrasket. For et par enkelte af værelserne er indrettet i traditionel thai-stil med egen penthouse-have og tempel-pool. De er simpelthen så æstetiske at man får lyst til at flytte ind med det samme i deres Rama Suite på 18. etage.

Nå ja, og så er der regelmæssigt hyggelige jazz-koncerter, som man kan komme med til gratis som gæst. Ikke ringe.

Dette hotel ligger også på 4,5/5 på Tripadvisor.

Se et godt tilbud på Sheraton Grande Sukhumvit her!

Four Points by Sheraton Bangkok

Vi spiste en kæmpe traditionel thai-frokost med seafood og frisk juice ad libitum på Four Points by Sheraton Bangkok på Soi 15. Hotellet er kendt for sine pool-parties, og er målrettet yngre rejsende, der gerne vil have lidt mere farve og musik i tilværelsen.

Dette hotel ligger på flotte 4,4/5 på Tripadvisor.

The Westin Grande Sukhumvit

Turen sluttede på The Westin Grande Sukhumvit. Hotellet ligger lige overfor Sheraton-hotellet, dvs. ikke bare centralt, men absolut lige midt i det hele.

The Westin er lysere og virker mere nordeuropæisk i sin stil. Servicen var mere personlig, og der var næsten et touch af hygge, som ellers er svært at finde på større hoteller.

Aftenbuffeten var intet mindre end fremragende med live musik og poolen var ret gennemført. Dette hotel ligger på flotte 4,3/5 på Tripadvisor.

Der er ingen tvivl om at alle seks hoteller er velfungerende hoteller, der med et højt serviceniveau giver en god værdi for pengene.

Mine favoritter blandt de seks hoteller var Athenee og Westin, selvom de var ret forskellige. Athenee leverer en gennemført luksus-oplevelse, og Westin er et oplagt valg, hvis en hyggelig atmosfære og en fed pool betyder noget.

Her kan du finde flere rejsetilbud til Thailand

God tur til Bangkok.

RejsRejsRejs var inviteret med på denne rejse af UIA og Marriott. Alle holdninger er redaktionens egne.

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér