Salzburgerland Banner 2022
RejsRejsRejs » Rejsemål » Asien » Forenede Arabiske Emirater » Rove La Mer Beach Hotel Dubai: Hotel check-in
Forenede Arabiske Emirater

Rove La Mer Beach Hotel Dubai: Hotel check-in

Rove La Mer Beach Hotel er et oplagt valg til et budgetvenligt strandhotel i Dubai.
Montenegro banner    

Rove La Mer Beach Hotel Dubai: Hotel check-in er skrevet af Jacob Gowland Jørgensen.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

ROVE LA MER BEACH- hotel Dubai rejser

At ankomme til et hotel om natten

Receptionisten ser lidt forvirret ud, da jeg forsøger at tjekke ind på hotellet, for jeg står åbenbart ikke på listen.

Klokken er passeret midnat i Dubai, og jeg tog hjemmefra omkring frokosttid, så jeg er ved at være ret klar til at se dyner, men lige nu ser det ikke så nemt ud.

Han smiler så og fortæller, at der jo er mere end ét Rove-hotel, så mon ikke jeg er booket ind til et andet hotel? Den hårde sandhed går op for mig: Jeg har simpelthen fået set forkert på hotel-navnet…

10 minutter senere kommer jeg til Rove La Mer Beach Hotel i Dubai.

Klokken er nu 2 om natten, og heldigvis går det nemt og gnidningsfrit med at checke ind i den farverige lobby, og lidt efter lander mit hoved på den bløde hovedpude.

Rove Hotel La Mer Beach Dubai rejser

Farver med farver på hos Rove La Mer Beach Hotel

Jeg lister ned i morgenmadsrestauranten og finder et ledigt hjørne på langbordene. Alt her er i farver – på den gode måde. Maden, indretningen, gæsterne – alt er farverigt, urbant og faktisk ret hyggeligt. Her er vennegrupper, par på romantisk ferie og enkelte familier.

Stemningen er let og munter. Her er det ferietid.

Der er tydelige indikationer af, hvornår der er mest travlt her i restauranten og naturligvis fortalt med strand-metaforer. Denne første dag er jeg landet midt i “A big wave”, og alligevel går det fint med at få mad og plads til alle.

  • ROVE-LA-MER-BEACH- hotel Dubai rejser

La Mer Beach

Rove Hotel ligger smukt lige på La Mer Beach, og det passer perfekt til sådan et strandhotel.

Det er det eneste hotel herude, cirka 4 kilometer fra centrum, men her er bestemt ikke kedeligt, for selve stranden er opbygget med en strandpromenade med små restauranter, is-kiosker og helt bagerst et vandland og et lille centrum med aktiviteter.

Jeg vandrer rundt, mens jeg kan mærke stresset fra rejsen forsvinde fra min krop og en ny ro sænke sig.

Alt her er lavet med ét formål: At kunne nyde strandlivet uden at skulle bevæge sig væk fra området. Her kommer de lokale også både om dagen og om aftenen. Og her er faktisk ret hyggeligt at gå i solnedgangen.

Jeg havde personligt aldrig forestillet mig, at Dubai også kunne det her, men La Mer Beach er virkelig et rart sted at være. Vandet er lunt og roligt, og sandet er fint, og der er masser af det.

find et godt tilbud banner 2023

Det her er ægte strandferie.

En lun aften under fuldmånen

Noget af det, jeg elsker mest ved at tage til varme steder, er de lune aftener.

Rove La Mer Beach Hotel har en formidabel terrasse med god plads og pool-områder. Alt sammen med en vild udsigt over stranden og med Dubais skyline i baggrunden.

Her indtog jeg noget rigtig lækkert og budget-venligt aftensmad, mens jeg nød udsigten. Det var 27 grader, så det blev i shorts, sandaler og t-shirt – som de fleste andre på hotellet.

Tilbage på værelset nyder jeg sidste gang udsigten, inden Ole Lukøje melder sin ankomst. Værelset er enkelt, rart og meget funktionelt, og der er helt roligt.

Find de bedste og billigste flybilletter her

Rove La Mer Beach Hotel

På Tripadvisor ligger hotellet på flotte 4,5/5, hvilket bestemt er forståeligt. Det åbnede i december 2020, og det er ret tydeligt, at det er et meget velfungerende hotel.

Så hvis du leder efter et budgetvenligt, moderne og levende hotel med udsigt over byens strande, er det et ret godt bud, og det er nemt at kombinere med de andre Rove-hoteller i Dubai.

Bare husk hvilket Rove-hotel, du har booket dig ind på – det gør det hele lidt nemmere…

Se rejsetilbud til Dubai og Mellemøsten her

God tur til Rove La Mer Beach Hotel. God tur til Dubai.

RejsRejsRejs havde Visit Dubai som samarbejdspartner på turen. Alle holdninger er som altid redaktionens egne.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Om forfatteren

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10223349763506603

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.