RejsRejsRejs » Rejsemål » Asien » Cambodia

Cambodia

Cambodia er med god grund en af alternativerne til Thailand. Der er smukke strande, interessant historie og god mad, og du kan læse mere om det gode rejseland i artiklerne længere nede på siden.

Cambodia er Siem Reap med Angkor Wat – den velbevarede tempelby som også er UNESCO-beskyttet. Man kan sejle på Mekong floden til Angkor Wat. Der er også gode muligheder for strandliv i syd: Koh Rong, Koh Rong Saloem, Koh Thmei og Sihanoukville. Landet har også den interessante hovedstad Phnom Penh. Hovedstaden er en ægte asiatisk by, men mindre end mange andre og derfor mere overskuelig. I Phnom Penh kan man også besøge Tuol Sleng Genocide Museum, hvor du kan lære om landets triste og grufulde fortid med krige samt borgerkrige. Bagefter kan du besøge det levende franske kvarter og få god mad.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks til øerne, landet og nationalparkerne. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om Cambodia.

Cambodia - Angkor Wat - rejser

Rejseartikler om Cambodia

Cambodia

Alt om rejsen til Cambodia

 Cambodia er supereksotisk. Det er grønne rismarker med palmetræer, røde jordveje og træhytter på pæle. Det er også jungle, templer og smilende mennesker. Men det...

Læs mere
Banner RejsRejs Rejs
Rejsetilbud

Oplev Laos og Cambodia

Tag med Vietnam Travels på denne rejse til Laos og Cambodia. Rejsen har fokus på at udforske de mest velkendte byer samt at få et unikt indblik i landenes kultur og...

Læs mere
Show Buttons
Hide Buttons