RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Portugal » Algarve hotel check-in: Tivoli Marina Vilamoura Hotel
Portugal Sponsoreret indlæg

Algarve hotel check-in: Tivoli Marina Vilamoura Hotel

Purobeach Vilamoura - Algarve - Portugal - pool - sol
Sponsoreret indlæg. Oplev eksklusive Purobeach på Tivoli Marina Vilamoura Hotel i Algarve.
harzen banner Hotel Skt. Annæ banner
Sponsoreret indlæg, grafik, disclaimer

Algarve hotel check-in: Tivoli Marina Vilamoura Hotel er skrevet af Trine Søgaard i samarbejde med Purobeach, der havde inviteret os med på rejsen. Alle holdninger er som altid forfatterens egne.

Tivoli Marina Vilamoura - havn - palmer - yacht - solnedgang

En perle i Algarve

Algarve i det sydlige Portugal har længe været kendt som et samlepunkt for solhungrende turister, der rejser dertil fra hele verden. Og det forstår man godt, for her finder du nemlig gyldne sandstrande, smukke landskaber, et hjertevarmt folkefærd og en rig kultur.

Langs kysten i Vilamoura finder du en perle ved navn Tivoli Marina Vilamoura Hotel, der huser den eksklusive beach club Purobeach. Og her blander de luksus, nydelse og smukke omgivelser sammen i en uforglemmelig cocktail.

konkurrence tropical islands

Ved den elegante og prisvindende marina i Vilamoura tårner det majestætiske, snehvide hotel sig op, og danner en ramme om de mange luksuriøse yachts, der blidt vugger i den aflukkede havn. Lokationen er ganske enkelt betagende.

På den anden side ligger Atlanterhavet, hvis mørkeblå vand indbyder til en kølende svømmetur i den portugisiske middagshede.

Det er selv samme udsigt du kan nyde fra din balkon – både marinaen og det smukke hav. Der er noget helt særligt over at vågne op til synet af solen der glitrer på vandet, og gå i seng til lyden af bølgeskvulp.

Luksuriøse omgivelser i Algarve

Det er langt fra kun omgivelserne, der emmer af luksus. I hotellets foyer pryder marmor de høje vægge og sollyset vælter ind af de store, tonede vinduer, så man straks får fornemmelsen af eksklusivitet.

Hotellets personale er smilende og hjælpsomme, og sørger tydeligvis for en varm velkomst til gæsterne.

Baden-Württemberg, banner, 2024, kampagne, europa-park, europa-park resort

Allerede ved første øjekast kan man se, at hotellet tiltrækker mange forskellige gæster.

Her er både børnefamilier, kærestepar og seniorer. Man får hurtigt en ide om, at Tivoli Marina kan efterkomme mange behov, ligemeget om man er på romantisk getaway, på familieferie eller noget helt tredje.

Purobeach Vilamoura - Algarve - Portugal - pool - sol

Purobeach Vilamoura

Hvis man gerne vil slappe af i ekslusive omgivelser, er Purobeach det helt rigtige valg. Som det første – og lige nu eneste – sted i Portugal finder du nemlig kun dette ekslusive lounge-koncept på Tivoli Marina Vilamoura Hotel.

Det ene af de to Purobeach-områder, Poolside, ligger roligt for sig selv i en lille have omgivet af træer. Denne oase er kun for voksne gæster, og her er der en yderst livlig atmosfære. Hvide strandsenge danner rammen om den smaragdgrønne pool, hvor besøgende nyder farverige drinks fra baren, mens bløde lounge-rytmer strømmer fra DJ-pulten. 

Den elegante boheme-stil er en fryd for øjet, og det handler bare om at læne sig tilbage i den bløde madras og give sig selv lov til at dase. De opmærksomme servitricer sørger løbende for forfriskninger i form af lækker frugt og koldt drikkevand til de tørstige, og her vil man opleve, at der ikke mangler noget.

Princess cruises banners

Man sagtens bruge mange timer på bare at slappe af i solen, tage en dukkert i den kølige pool, falde i søvn til en massage og nyde musikken. Som du nok fornemmer, får man hurtigt følelsen af at blive rigtig forkælet.

Poolside er åbent fra april til september, og i sommermånederne er det også stedet for sjove fester og hyggelige middage, som strækker sig ud i de lune aftentimer.

Hvis du drømmer om at opleve de gyldne kyster i Algarve, skal du også besøge Purobeachs andet område, Beachfront. På den anden side af hotellet finder du de selvsamme hvide solsenge, der med fri udsigt til det mørkeblå Atlanterhav indbyder til en afslappende stranddag. 

Her er tempoet roligt, og på trods af den dæmpede lounge-musik, kan du stadig høre bølgernes brusen og få ro til at dase i solen med en bog.

De yndige parasoller skygger for de skarpe stråler, der over middag godt kan prikke noget på huden. Den lette brise gør varmen udholdelig, men det afholder ikke en fra at sprinte de få meter fra solsengen ned til havet, og tage en forfriskende dukkert i det kølige vand. 

Purobeach Vilamoura - beach club - strand - Algarve - portugal - delikatesser

Gastronomisk velvære på Tivoli Marina Vilamoura

                                                                 

Vidste du: Her er de 7 bedste madbyer i verden ifølge Tripadvisors millioner af brugere!

7: Barcelona i Spanien
6:  New Delhi i Indien
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

                                                                 

Når sulten melder sig, kan man trække sig tilbage til den eksklusive Purobeach beach club, der ligger lige bag strandområdet. Her kan du gå på smagsopdagelse i et gourmet-køkken, der lader sig inspirere af lækre retter fra hele verden – fra Miami og Melbourne til Marrakesh.

Indretningen i restauranten er ligeledes hvid og stilren, og skaber en gennemført rød tråd mellem Purobeach’s øvrige faciliteter. Det er en salig oplevelse at se solen male aftenhimlen rød gennem restaurantens store ruder, mens man nyder et glas champagne og et godt måltid. 

Faktisk er selve Tivoli Marina Vilamoura Hotel et mekka for madglade gæster, og hotellet huser hele otte forskellige spisesteder, der hver især har noget særligt at byde på. 

På den nordvendte terrasse finder du fx den fine Pepper’s Steakhouse, der som navnet indikerer serverer møre bøffer sammen med et glas lækker portugisisk vin. 

På den hyggelige Restaurant Oregano kan du mæske dig i alt godt fra middelhavet, hvor lokale råvarer fra land og vand pryder menuen. Her kan du få lov rigtig at smage på det portugisiske køkken.

Glee Boutique Café emmer af parisisk charme, og kan bestemt også anbefales. Her kan man nyde en afternoon tea-servering, hvor macaroons, eclairs og andre smukke delikatesser serveres på elegante kagestativer.

Her kan du godt komme til at føle dig lidt som en royal – men det må man også godt, når man er på ferie i Algarve. 

konkurrence tropical islands
  • Blomster - Faro - Arkitektur
  • mad - blæksprutte - taverne
  • Katedral - sol - Faro

Dagsture i Algarve

Selvom Tivoli Marina og Purobeach lokker med luksus og afslapning, er det jo også godt at komme ud og se lidt af Algarve. Der er masser at opleve i de omkringliggende områder på en dagstur. 

Den charmerende lille kystby Faro er bestemt et besøg værd. Det tager ikke mere end 45 minutter i bil at nå frem, og man kan sagtens bruge en hel dag – eller to – på at udforske byen. 

Faro er særligt kendt for sin rige kulturarv og små brostensbelagte gader, der emmer af hygge.

Den gamle bydel, Cidade Velha, er et must for historie-interesserede. Her kan du fortabe dig i smukke katedraler og beundre den imponerende byport, Arco da Vila. Det er en fornøjelse, at slentre gennem de små gyder, hvor farvestrålende blomster og detaljer på murværket får gaderne til at ligne et idyllisk maleri.

Hvis du gerne vil grave dybere i regionens historie og kultur, er det helt sikkert oplagt at kigge forbi Faros Arkæologiske Museum. 

I Faro er der også et hav af spisesteder med masser af autentisk, portugisisk mad.

Landets køkken er naturligvis præget af dets beliggenhed ved Atlanterhavet, og duften stegt fisk rammer næsen fra tid til anden, mens man bevæger sig rundt. Man skal ikke lede længe efter en god frokost eller en udsøgt aftensmad. Faktisk er det nok i Algarve du kan finde nogle af de mest udsøgte og velsmagende fiskeretter.

Derfor skal du ikke snyde sig selv for at smage på både lækker dampet havtaske, helstegt blæksprutte og andre delikate gryderetter med friskfanget fisk og lokale grøntsager.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Som du nok fornemmer, har Faro meget at byde af på trods af sin lille størrelse. Det er bestemt et besøg værd at overveje, når du er indlogeret på det luksuriøse Tivoli Marina Vilamoura Hotel.

Derudover er Portugal også særligt kendt for sine vine.

Det er naturligvis muligt at komme ud og besøge vindistrikterne på arrangerede ture, og bruge dagen på at fugte ganen i smukke omgivelser. Du kan vælge selv at kigge efter forskellige arrangører eller bede hotellet om hjælp til at finde den bedste udflugt for dig.

Algarve er et de mest kendte ferie-destinationer ved Middelhavet, og det er der bestemt en grund, for der er mange smukke steder, og mange oplevelser i vente.

Rigtig god rejse til Tivoli Marina Vilamoura Hotel, Purobeach og Algarve.

Der kan være links til samarbejdspartnere i denne artikel - du kan se hvordan det foregår her
Baden-Württemberg, banner, 2024, kampagne, europa-park, europa-park resort
  Princess cruises banners

Om forfatteren

Trine Søgaard, medredaktør

Trine er medredaktør, og har uddannelse i kommunikation fra AAU - og så er hun enormt rejseglad. Hendes passion for at rejse viser sig på længden af listen over besøgte lande, hvor hun tilmed har boet i Australien og på Zanzibar. I fritiden er Trine kreativ, og bruger meget energi på at fotografere. Hendes glæde for at dokumentere sine oplevelser har siden hen betalt sig, da en udgivelse i bl.a. Lonely Planet blev springbrættet til ønsket om at arbejde i rejsebranchen.

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.