RejsRejsRejs » Rejseblogs » Månedens rejseblog: Nordisk natur og dyreliv
Færøerne Rejseblogs Sverige

Månedens rejseblog: Nordisk natur og dyreliv

Færøerne Sarah Green Mykines

I denne måneds anbefaling hylder vi naturen og dens skønhed. Du behøver ikke at drage om på den anden af kloden til eksempelvis New Zealand for at opleve storslået natur, der egner sig til spillefilm. Det finder du nemlig også i Skandinavien, hvor vi denne gang gerne vil anbefale rejsebloggen: Sarahinthegreen

Sarah er naturfotograf og grafisk designer, og det bærer hendes blog også tydeligt præg af. Her er der nemlig fokus på naturoplevelserne, som er afbilledet på en ærlig og inspirerende måde.

rrr banner 22/23
Færøerne Sarah Green Saksun

Et billede siger som bekendt mere end tusind ord, og det lever bloggen også efter. Det er ofte ret korte artikler, hvor hendes billeder i højere grad danner indtrykket af destinationen og rejsen.

Læs Sarahs artikel om Færøerne her

Sarah har tydeligvis rejst meget i Sydsverige. Hendes beskrivelser af Småland og de svenske skærgårde vidner om en særdeles smuk nation med vild natur og et rigt dyreliv. Der er eksempelvis beskrivelser af sælsafari og udflugter til der, hvor tusindvis af traner danser.

Her på redaktionen har vi et stigende fokus på vores skandinaviske naboer, der ofte kan være undervurderede rejsemål. Derfor vil vi gerne anbefale Sarahs rejseblog, der inspirerer og tager dig med på hendes rejser, og som giver dig et unikt indblik i naturens skønhed.

Se flere anbefalinger af rejseblogs her

nyhedsbrev banner 22/23
Tags

Om forfatteren

Stefan Slothuus

Stefan har fra barnsben af rejst en del – ofte i Frankrig med sine frankofile forældre. Efter studenterhuen var sikret, blev de typiske europæiske kulturer skiftet ud med en større udflugt med 16 forskellige landebesøg på knap 5 måneder, der inkluderede Vesteuropa og Sydøstasien.

Siden bliver de fleste opsparinger ved siden af studiet brugt på rejser – ofte til mere fremmede kulturer til billige penge, som eksempelvis østeuropæiske destinationer kan byde på. Rejse-bucketlisten er nærmest uendelig, men rejser til Latinamerika og fjerntliggende stillehavsøer vægtes særligt højt.

Derudover studerer Stefan Medievidenskab i Odense, elsker sport og har nok set lidt flere film og tv-serier, end hvad sundt er.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.