RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseblogs » Månedens rejseblog: To rejsende danskere, der vil smage på hele verden
Madagaskar - rejser
Rejseblogs

Månedens rejseblog: To rejsende danskere, der vil smage på hele verden

blank blank

Vi har jo alle vores præferencer når det gælder rejser. Nogle skal bare have noget strand, andre skal op på lakridserne og være så aktive som muligt, og så er der dem, der altid skal forbi det lokale vandfald eller Zoo. Her på redaktionen giver det sig udslag i, at det også kan være lidt svært lige at finde den rejseblog, som man helst vil følge, for vi vil helst ikke følge for mange, men kun dem, der rammer mest rigtigt ifht. rejsedrømme og rejsefacon. Derfor var vi også glade, da vi stødte ind i månedens blog, Two Danes On Tour.

Anne Marie og Rasmus er nemlig bidt af at rejse til lidt anderledes destinationer, hvor der er fokus på dyreliv og store madoplevelser. I vores verden er det et Kinderæg der vil noget. De har da også en masse gode indlæg fra nogle af verdens bedste destinationer, hvis man vil opleve dyr i deres egne omgivelser – fra Galapagos til Palau og meget ind imellem. At de åbenlyst er madører fornægter sig heller ikke, for deres jagt på særlige madoplevelser i primært Europa, er både sjove og interessante at følge med i. Og så rejser de også til lidt andre steder, fx uden for turistområderne i Colombia, på Madagaskar og i Iran, hvor de bl.a. har skrevet en “Guide til at komme godt igennem lufthavnen i Teheran”, som bør vær obligatorisk læsning for alle, der skal til et af de mest undervurderede rejselande i verden, Iran.

Læs her hvorfor du skal til Iran

 

Madagaskar - rejser
Madagaskar. Billederne i artiklen er taget af Anne-Marie og Rasmus, Two Danes on Tour

Vi er desuden ret begejstrede for, at Anne Marie og Rasmus er så ærlige omkring deres oplevelser. Det er ikke hver dag der er en fest, selv når man rejser, og de får på en ordentlig og enkel måde vist nuancerne frem, så deres beskrivelser står tydeligt og troværdige frem. De blogger for at vise indsigt, ikke for at sælge en drøm om at livet altid er bedre når man er væk hjemmefra. Det er lidt en kunst, og det tager vi hatten af for. Vi kunne godt af og til savne nogle flere praktiske oplysninger i indlæggene, men de findes selvfølgelig så mange andre steder, og til gengæld er der mange og gode billeder.

Så hvis du er til dyreliv, mad og anderledes destinationer kan vi varmt anbefale at kigge forbi Two Danes On Tour, og du kan også følge Anne Marie her på RejsRejsRejs.dk, hvor hun skriver om sine bedste rejseoplevelser.

Læs Anne Maries artikel om sin største oplevelse med vilde dyr her

 

blank

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.