blank
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsekonkurrence » Årets største rejsekonkurrence: Her er vinderne
Dubai intercontinental - rejser
Forenede Arabiske Emirater Om RejsRejsRejs Rejsekonkurrence

Årets største rejsekonkurrence: Her er vinderne

Vi har trukket lod om fede rejsepræmier.

Vores store rejsekonkurrence er ovre i denne omgang, og du kan se vinderne herunder. Vandt du ikke så bare rolig; der kommer snart en konkurrence igen. Hvis du vil være sikker på at være med næste gang, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Dubai intercontinental2 - rejser

Her er de dejlige præmier og vinderne

  • Et 5-stjernet luksusophold for to på et elegant strand-resort ved Dubai med 2 nætter på Intercontinental Fujairah Resort (1 ophold for to personer)

    Vinderen er: Anne Katrine Lund
  • Superflotte solbriller og skibriller fra danske MessyWeekend (1 x 2 solbriller og 1 x 2 inuit skibriller)

    Vinderne er: Leema Ayubi (solbriller) og Maria Sørensen (skibriller)
  • Biografbilletter til den roste Guldpalmevinder “Parasite” i Grand Teatret i København (3 x 2 billetter. Den kan også ses andre steder, men billetter afhentes i København)

    Vinderne er: Birgit Pedersen, Mette Grøndahl og Lisbeth Jakobsen

Vi kontakter vinderne direkte, og de er også meget velkomne til at kontakte os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk

Solbriller messy weekend

Sådan har vi fundet vinderne

Der var 3 måder at vinde på, og hvis du har deltaget både gennem nyhedsbrev og Facebook, så har du været med i flere puljer og dermed haft større chance for at vinde noget. Alle deltagere er sat på en liste med et nummer, og vi har trukket numrene ved hjælp af en online nummergenerator.

Vinderne bliver kontaktet direkte, og står også herover. Hvis ikke vi hører fra en vinder inden 14 dage, forbeholder vi os retten til at give præmien videre.

PS: Hvis du er blevet så begejstret for at vi laver denne her rejsekonkurrence, er du mere end velkommen til at forære os 5 minutter af din tid til gengæld.

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér