RejsRejsRejs » Rejsefavoritterne » Fodboldrejser i udlandet – VM-kval 2021 og meget mere
Færøerne Moldova Rejsefavoritterne Skotland

Fodboldrejser i udlandet – VM-kval 2021 og meget mere

rejser - fodbold - stadion
Vi elsker at rejse, og vi elsker fodbold - og helst samtidig

Fodboldrejser i udlandet – her er de gode tips er skrevet af Jens Skovgaard Andersen.

Fodbold, fodboldrejser Stadion Fans rejser

Fodbold, fællesskab og lokale klubber

Der er mange gode grunde til at tage på fodboldrejser – endda også hvis du ikke er helt skør med fodbold. Fodboldrejser kan nemlig sagtens indeholde mange andre elementer end selve kampen.

rrr banner 22/23

Du skal selvfølgelig opleve selve området, hvor kampen bliver spillet, og der er altid mulighed for shopping, god mad og kulturelle oplevelser. Og så kan du forhåbentligt være vidne til en god omgang fodbold med det unikke fællesskab med andre fans, der hører sig til. 

Mange rejser for at se bestemte klubber, og andre får en stor oplevelse ved at støtte landsholdet til store landskampe i udlandet. Du kan også bare spørge dig omkring, når du alligevel er på ferie, om der ikke er noget fodbold i nærheden; det er der som regel. På den måde bliver dine ferier nemt til spontane fodboldrejser.

De store fodboldoplevelser på rejsen kommer tit i de små lokale kampe, som har stor betydning for de lokale der, hvor du er. Det er her, du møder noget, du ikke havde forventet, og hvor kulturen lever i sin reneste form.

Her på redaktionen hjælper vi gerne med, hvordan du forbereder dig på at tage afsted på fodboldrejser – eksempelvis da der var VM i Rusland i sommeren 2018, og vi har også andre guides, blogs og tips her.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

EM, 2020, fodbold

Rejs på egen hånd eller få hjælp til dine fodboldrejser

Der er fodbold i hele verden, og næsten uanset hvordan du rejser, skal du nok støde på en kamp – eller endda selv blive inviteret med til lidt småspil på gaden. Derfor behøver du ikke planlægge alverden hjemmefra. Køb en tog- eller flybillet, tag ud og se, hvad der sker – det skader dog ikke at tjekke kampkalenderen på forhånd.

Det kan godt være svært at få billet til de store klubber og de store kampe. Derfor kan det nogle gange give rigtig god mening at lade et rejsebureau hjælpe med det praktiske. Det er ærgerligt at tage på fodboldrejser uden fodbold, hvis der er udsolgt, når du kommer frem til billetlugen.

Vi har også samlet en række rejsetilbud til forskellige store byer i Europa med endnu større fodboldklubber.

2022 er et brag af et rejseår! Se her hvorfor og hvordan

Fodbold, rejser, fodboldrejser

Redaktør Jens rejser med landsholdet

Vi kan ikke selv dy os for at fortælle om de store oplevelser, som disse rejser giver os. RejsRejsRejs’ redaktør Jens tager selv på fodboldrejser mange gange om året, og han overværede på tætteste vis danskerne give irerne en fodboldlektion på deres hjemmebane i Dublin.

Jens anbefaler selv at rejse til en slutrunde et sted, hvor mange fans fra forskellige lande samles om fodbold, hygge og gang i den. Og så kan man ofte finde en lokal kamp rundt om hjørnet. Han har selv oplevet fodboldslutrunder i Sydafrika, Ukraine, Frankrig, Rusland, Forenede Arabiske Emirater plus masser af enkeltstående fodboldrejser, og der er mange flere på vej.

Spændende fodboldrejser til VM-kval i 2021

Frem mod det kommende fodbold-VM i Qatar er der god mulighed for at komme på spændende fodboldrejser til nogle meget forskellige lande. Turen går først til sommervarme Israel og hjertevarme Østrig i foråret.

Til efteråret skal landsholdet spille først på naturskønne Færøerne i september, i hemmelige Moldova i oktober og i stemningsfulde Skotland i november. Alle tre rejselande er vi ret vilde med, og vi kan kun anbefale, at du kaster dig ud i det og tager med på fodboldrejser. Det er supersjovt!

Se meget mere om at rejse til fodbold her

Rigtig god fodboldrejse – vi ses til fællessang og fadøl!

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev banner 22/23

Om forfatteren

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.