visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » 2 års fødselsdag: Det skete der

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Mexico - mariachi 2
Om RejsRejsRejs

2 års fødselsdag: Det skete der

visit østrig, visit austria, banner

I de her dage er det 2 år siden, at RejsRejsRejs gik i luften!

I mellemtiden er der kommet mere end 600 rejseartikler, 50 nyhedsbreve, 800 Facebook-opslag, 500 Instagram- og Pinterest-opslag og meget andet godt på tværs af hele 8 kanaler!

Banner, engelsk banner, top banner

Vi har over 100 samarbejdspartnere i form af rejsebureauer, turistbureauer, marketingbureauer og flere fantastiske start-ups, og vi har over 60 dygtige skribenter, der skriver for os. 

Vi er på de 2 år i alt nået ud til et par millioner mennesker(!) med vores tips til at rejse bedre, rejse mere og rejse bæredygtigt, og vi får ofte top-anmeldelser for det redaktionelle arbejde vi laver.

Det er vi virkelig stolte over.

Så tak til alle jer, der følger med, liker og kommenterer. Tak fordi I deler vores opslag, og inviterer jeres venner med ind i varmen. Tak til alle jer, der har bidraget med fedt indhold som forfatter eller som en uundværlig del af teamet.

Vi er taknemmelig helt ind i knoglerne for den opbakning, der har været, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til det også fremover. Selvfølgelig har der også været bump på vores vej og økonomiske udfordringer, men de er så langt blevet overskygget af alle de gode oplevelser og feedback.

Vi går ind i vores 3. år med et brag af et redaktionsteam. Fra og med denne uge er vi også blevet partner i “AKA start-up”, og er derfor lige flyttet ind i lækre lokaler med udsigt til Palads i København.

Vi har – som sædvanlig – en masse ideer til hvordan vi kan hjælpe dig med at få et endnu bedre rejseliv.

Vi vil fx gerne ud og møde dig i virkeligheden, vi vil gerne have en app, vi vil gerne hjælpe dem, der ønsker at rejse mere solo, vi vil gerne lave flere rejseartikler om at vælge den rigtige destination og vi vil gerne give dig flere rejsetilbud. Og så vil vi ikke mindst gøre mere af det, der giver mening for dig. Derfor glæder vi os til at høre fra dig på vores Facebook-side og ikke mindst i Facebook-gruppen.

For vi er her for at gøre en reel forskel, og det er det vi brænder for som berejste og rejseglade mennesker.

Mange gode hilsner fra hele teamet,
Jens, Laura, Nathja, Kristian, Katrine, Rikke, Sascha, Bianca og Jacob

nyhedsbrev rejsrejsrejs banner rejser

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér