RejsRejsRejs » Rejsemål » Antarktis

Antarktis

Det er oplagt at rejse til Antarktis hvis du vil opleve smuk natur og dyr. Du kan læse mere om at rejse til Antarktis i artiklerne længere nede på siden.

Hvide uberørte og ubeboede Antarktis er den tredjemindste verdensdel og har en masse at byde på, hvis du er til store natur- og dyreoplevelser. Du kan rejse til verdensdelen ved at tage på et krydstogt, og det starter oftest fra Ushuaia i Argentina. Udover de smukke isbjerge, sne og is så langt øjet rækker, kan man på sejlturen opleve det fantastiske dyreliv og se pingviner, pukkelhvaler, der sender deres blåst op og dykker, og leopard- og krabbespisersæler. På din sejltur kan man blandt andet besøge Paradise Harbour, som regnes for et af de smukkeste steder. Den rummer også et historisk sted, nemlig Waterboat Point, hvor en af historiens mest bemærkelsesværdige antarktiske eventyr fandt sted. Læs mere om dette eventyr i denne artikel.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om rejsemålet.

Rejseartikler om Antarktis

Rejsetilbud

Rejs med til Antarktis

Tag med We Explore til Antarktis. Du kan selv sammensætte din perfekte rejselængde, og vælge det du allerhelst vil opleve på en sejltur langs kysten.  Læs meget mere om...

Læs mere
Østrig-banner venter 2020-2021
Translate »