RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsesjov » Bermuda – rejsetips til et skattely
Us dollars - rejser
Bermuda Rejsesjov

Bermuda – rejsetips til et skattely

Østeuropa - julebanner - rejser blank

I anledning af den seneste tids afsløringer af, hvad bl.a. skattelyet Bermuda kan tilbyde af services til danske firmaer, syntes vi, det var passende at give lidt tips om øen, der også har givet navn til sagen om “paradis-papirerne”.

Hvis du skal spørge om prisen, har du nok ikke råd, men vi kan tilbyde flybillet med afgang 12.10 til en favorabel pris af 18.000 gode danske kroner. Så er det også retur, og du får mange flytimer for pengene.  Hvis du er en fattigrøv kan du få den for 4.500 kr til september.

Vi kan anbefale hotellet Rosedon, der til en discount-pris af kun 2.100 kr/nat leverer fremragende service til trætte forretningsmænd på skatte-tur.

Bermuda - TheReefResort-Accommodations-Cliffside - rejser

Tag på ferie der hvor dine penge bor

Øen byder også ind med flere fine oplevelser, blandt andet Horseshoe Bay Beach og Heydon Trust, der trods navnet ikke har noget med en fond at gøre. Eller, det har det måske alligevel, men ikke officielt i hvert fald.

Tag med en tur på stranden i paradis i denne video:

PS: Hvis du alligevel synes, det bliver for pebret, så finder vi ofte gode tilbud på flybilletter til andre steder i Caribien, så hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev herunder, skal vi nok sige til når der er noget spændende. 

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér