RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Sri Lanka » Månedens rejseblog: Med Sri Lanka i hovedrollen
ravana-ella-falls-sri-lanka-Miss-World
Rejseblogs Sri Lanka

Månedens rejseblog: Med Sri Lanka i hovedrollen

Østrig-banner venter 2020-2021 Banner cafe globen

Månedens rejseblog tager os med til Sri Lanka og er helt klart et besøg værd.

Under pseudonymet Miss-World har Trine Handskemager begået en yderst detaljerig og fængende rejseblog med en guide til Sri Lanka som hovedværk. Med æstetiske billeder og ord præsenterer Trine alt fra elefantbørnehjem til luksushoteller. Selv beskriver hun sit forhold til landet som ”særligt tæt”, og hendes kærlighed til Sri Lanka skinner så meget igennem hendes skriverier, at man får lyst til at pakke en kuffert og tage af sted med det samme.

Læs Trines guide til Sri Lanka her

Når man begiver sig ind i Miss-Worlds univers, er det første man oplever en god balance mellem sanselige observationer, praktisk information og personlige erfaringer. Alt dette serveres i et behageligt sprog og indrammes af flotte billeder. Også bloggens format er værd at nævne, hvor læsere og brugere har mulighed for at dele deres egne billeder og oplevelser.

Trine Handskemager er efter eget udsagn ”rejseblogger med en evig udlængsel efter smukke steder i verden”.  Det ses tydeligt på hendes jonglering af spændende kulturelle fænomener og udfordrende kulturforskelle. Af turistfælder og de uudforskede egne. Af historiske fortællinger og nutidens dyreliv.

Sri Lanka - Miss-World - safari

Med så gennemført en rejseblog kan professionalismen godt tage en smule overhånd, og vi kunne godt tænke os at høre endnu mere om Trines personlige møde med mennesker, mad, kultur og eksotiske dyr i Sri Lanka – Også selvom det altid er en fordel at vide en masse om rent drikkevand, vacciner, visum, transport, valuta, osv.

Udover den omfattende Sri Lanka guide har Trine beskæftiget sig med en række øvrige asiatiske lande og lande i Europa, Nordamerika og Afrika. Disse indlæg er knapt så udførlige, men ligeledes sprængfyldt med flotte billeder og gode råd. Selv siger Trine Handskemager:

”Der er stadig mange lande jeg drømmer om. Øverst på listen er Maldiverne, Madagaskar, Filippinerne, Vietnam, Caribien, Ecuador, Costa Rica og Belize, men det stopper ikke der…”

Du kan selv dykke ned i Sri Lanka-guiden hos Miss-World, og i øvrigt følge med i Trine Handskemagers rejser til smukke steder i verden på rejsrejsrejs.dk.

Østeuropa - wellnessbanner - rejserBanner cafe globen

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér