RejsRejsRejs » Annoncørbetalt indhold » Få råd til rejsen med dit nye hus
sponsoreret indlæg
Annoncørbetalt indhold

Få råd til rejsen med dit nye hus

Dette indhold er sponsoreret
Kärnten, Østrig, banner

Dette indhold er sponsoreret.

At købe hus er en stor udgift, som kommer til at følge dig i lang tid. Husets pris, selvfølgelig i sammenhæng med din indkomst, vil bestemme hvilket budget du har til rådighed, de næste mange år. Så sørg for, at du stadig har nok til at rejse, med disse tre råd. 

Pres prisen med en erfaren boligadvokat

Der er mange mennesker involveret, når et huskøb skal gøres. Alt fra en sælger, over en ejendomsmægler, en boligsagkyndig og flere bankmænd. Og ja, selvfølgelig også dig og eventuelt din partner, som købere. Alle har en mening, men de færreste har en mening til din fordel. Derfor kan det være fordel at bruge lidt ekstra penge på en Boligadvokat, som kan hjælpe med at forhandle prisen fra din side. De er nemlig dygtige til at finde de fejl og mangler, som du som køber kan slå ned på, når du/i bestemmer jer for at købe.

Kompromisernes kunst er en dyd

Når man køber hus, kan det være svært at bestemme sig for, hvilket der er det helt rigtige. Det hele kommer an på, hvor mange penge banken giver lov til at låne, hvor mange penge I ønsker at have til rådighed i hverdagen, hvor boligen ligger og hvordan den ser ud. Hvis du læser med her, er det nok vigtigt for dig, at have lidt ekstra luft i budgettet, så du stadig kan vedholde din årlige rejse til udlandet. Overvej derfor, hvilke krav du har til huset og juster dem efter dit budget. Og tag endelig fat i en ejendomsmægler, som kan hjælpe dig med at finde lige netop det hus, du drømmer om.

Hør dig ad i lokalsamfundet

Mange mennesker er begyndt at søge bolig uden for markedet. Måske står der én, i netop den by, du drømmer om at bo i, som overvejer at sælge sin bolig. Og måske er det lige netop dit drømmehus, som ikke er sat til salg endnu. Vær derfor ikke bange for at spørge ad i lokalsamfundet. Man kan også offentliggøre en status på facebook, hvor man specificerer, hvor man gerne vil bo, og hvad man søger. Prøv dig ad. Det kan ikke skade og måske er du heldig at finde det helt rigtige sted. På den måde kan du også være heldig, at i kan undgå at inkorporere en ejendomsmægler, som egentlig er en dyr post, da i selv, sammen med en boligadvokat, kan få styr på alt det juridiske.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.