RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Peru – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Peru

Det er oplagt at rejse til Peru, hvis du vil opleve historie og få store natur-, og kulturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Peru i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Rejsetilbud

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Peru

Der findes mange fantastiske steder her på jorden, men Peru har af en eller anden grund altid formået at skille sig ud. Dette sted har mange naturlige- og kulturelle skatte, som har fascineret rejsende i flere hundrede år og helt frem til den dag i dag. Landet er fuld af interessant historie, og i Peru findes et utal af ruiner, der står som levn fra fortidens indianerkulturer og inkariger. Nord for den dybblå Titicaca-sø finder du bl.a. den sagnomspundne by Cuzco, der tidligere har været inkarigets hovedstad. Området her er hjemsted for den kendte Inkasti, der fører de rejsende til en af verdens syv vidundere nemlig Machu Picchu. Ikke langt derfra kan du også opleve de naturligt regnbuefarvede bjerge, Rainbow Mountains, som bedst udforskes til fods.

I Peru vil du opleve fantastisk natur, da landet består af både tropisk, tempereret og polart bjergklima. Dette skaber en stor diversitet i naturen, hvor du vil opleve endeløse ørkner, sneklædte Andesbjerge samt den dybe og frodige Amazonasjungle. Sammen med det udgør peruvianernes farvestrålende tøj, venlige adfærd, bløde lamaer og skrattende papegøjer et besøg i landet mindeværdigt.

Sådan kommer du nemt til Peru

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Peru. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Peru herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Peru og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.