RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Madagaskar – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Madagaskar

Madagaskar er oprindeligt, originalt og helt sin egen verden. Madagaskar er verdens 4. største ø midt i Det Indiske Ocean, og på kanten af Afrika. Det har efterkommere fra især Indonesien, men også mange fra Afrikas fastland. Landet har kun 1/4 af besøgende sammenlignet med lille Danmark. Du kan læse mere om at rejse til Madagaskar i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Madagaskar - rejser
Madagaskar

Madagaskars vilde dyreliv

Vi går så stille som muligt bag vores guide Jimmi på den smalle sti. Alle sanser er i brug. Hver en lille lyd tiltrækker vores fulde opmærksomhed. Vi...

Rejsetilbud

Madagaskar - Afrika - rejser

Derfor skal du rejse til Madagaskar

Madagaskar er et ret overset rejseland. Med naturen, sit unikke dyreliv og spektakulære strande er landet fyldt med oplevelsesrige steder. Mange beskriver Madagaskar som svært at komme til og endnu sværere at komme fra igen. Den kæmpe ø ligger isoleret i Det Indiske Ocean og er en del af det afrikanske kontinent. Det er dog nært beslægtet med Asien, da især Indonesien har haft en betydelig indflydelse. Omkring år 830 migrerede et stort antal af mennesker til Madagaskar fra Borneo. I dag har mange indbyggere i hovedstaden et udseende, der minder om indonesere.

Madagaskar har et specielt økosystem med sin unikke vegetation og unikke dyreliv. Landskabet byder på paradisstrande, mangrover, regnskove og præhistoriske klippeformationer. Det har altid stået i skyggen af andre glamourøse og mindre øer i Det Indiske Ocean som Seychellerne og Maldiverne, som tiltrækker mange flere besøgende, men hvis du kan leve med at der er færre at dele stederne med, er Madagaskar et oplagt valg.

Dyrelivet på Madagaskar har lemurerne som de altoverskyggende væsener – ligesom Madagaskar-animationsfilmene beskriver det. Her betegnes dyrene som dansende og legesyge, og det er måske egentlig en meget god beskrivelse. En af arterne bevæger de sig sidelæns og dansende, som gør det svært ikke at have sangen fra tegnefilmen 'I like to move it-move it' kørende på repeat i baghovedet. Lemurerne findes i utallige afskygninger og arter og udgør cirka 40 % af øens dyreliv. Der er dog selvfølgelig mange andre dyr som fx kamæleoner, fossaer og et nærmest uendeligt fugleliv i de mange nationalparker.

Sådan kommer du nemt til Madagaskar

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Madagaskar. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Madagaskar herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Madagaskar og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

God rejse!

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.