RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Indonesien – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Indonesien

Det er oplagt at rejse til Indonesien, hvis du vil opleve have store natur-, og kulturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Indonesien i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Rejsetilbud

Rejsetilbud

Oplev Sumatra og Java

Tag med Stjernegaard Rejser til Sumatra og Java. Oplev næsten uberørte naturområder med den danske rejseguide Finn Carl Andersen. Rejsen varer i 14 dage og...

Rejsetilbud

Oplev øen Sulawesi

Tag med InterTravel til Sulawesi i det indonesiske øhav. Glæd dig til en kulturel oplevelse, og nyd synet af den flotte og vilde natur med rismarker og...

Indonesien - Bali - agriculture

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Indonesien

Indonesien er et fantastisk rejseland. Landet er både de kendte øer med paradisstrande fra Bali til Lombok, og fra Flores til Timor. Øerne har en masse forskelligt at tilbyde med sine særprægede kulturer, natur og historie. Den enorme hovedstad Jakarta er noget for sig, og det samme gælder kulturelle monumenter som Borobudur på Java.

Indonesien har også en prægtig natur, hvor især Bali skiller sig ud, og ikke mindst Java med sine vilde vulkaner. Et dyreliv, som den indonesiske del af Borneo byder på med sine orangutanger, og Komodo med sin sjældne komodovaran. Indonesien har det hele til både backpackeren, badedyret og børnefamilien.

Sådan kommer du nemt til Indonesien

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Indonesien. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Indonesien herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Indonesien og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.