RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Unikke rejsetilbud til Thailand, Cuba, Italien og Marokko
Beach, strand
Cuba Italien Marokko Særtilbud Thailand

Unikke rejsetilbud til Thailand, Cuba, Italien og Marokko

Lækre tilbud til Thailand, Marokko og andre solrige rejsemål. Værsgo!
   

Vi har fundet nogle rigtig gode tilbud til dig, og du kan komme afsted både med kort og lang varsel. Se tilbuddene til Thailand, Italien, Cuba og Marokko her.

Thailand - rejser

København til Bangkok, Thailand

Du kan komme til de thailandske bounty-strande i højsæsonen for under 3.000 kroner. Det er en rigtig god pris, og Thailand er et fantastisk land at rejse rundt i. Norwegian flyver direkte fra København, nemmere bliver det ikke – god rejse!

Se tilbuddet fra København til Bangkok før jul her
Se tilbuddet fra København til Bangkok efter jul her

Se vores artikel om de smukke thailandske øer her.

Colosseum-Italien

Forlænget weekend i Rom

Rom er en populær efterårsdestination da temperaturen er behagelig til sightseeing og byvandring. Du kan rejse billigt til Rom fra flere danske lufthavne. Se gode tilbud på pakkerejser til Rom her.

Læs mere om Italien her

Cuba - gade, bil - rejser

Cuba til jul og nytår

Selvom vi ikke har givet helt slip på sommeren endnu, så bliver det snart tid til at fejre jul og nytår. Det kan du gøre i Cuba på singlerejse. Se rejsetilbuddet til Cuba her.

Rundrejse i Marokko

Hele året rundt er der dejligt i Marokko. Ørkenen lokker med de nærmest uvirkelige landskaber, og strandene trækker, når der skal slappes af på langs. Se rejsetilbuddet på grupperejse til Marokko her.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.