RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Tirsdagstilbud: Washington D.C.
USA - Washington, Lincoln Memorial - Rejser
Særtilbud USA

Tirsdagstilbud: Washington D.C.

USA er ikke til at komme udenom - heller ikke når vi taler rejser. I denne omgang tirsdagstilbud kan du komme rigtig billigt til hovedstaden Washington.

Washington er hjemsted for det politiske USA og også for kunst og kultur i verdensklasse. I Washington er du omringet af historiske mindesmærker, museer og også smuk natur – ikke mindst i efteråret.

Hvis du er fan af amerikansk sport, er efteråret det perfekte tidspunkt at besøge USA, da de store sportsligaer alle er i gang samtidig. Washington har et hold i alle de store sportsgrene: Redskins i amerikansk fodbold, Wizards i basketball, Capitals i ishockey, Nationals i baseball og D.C. United i almindelig fodbold. Det er en oplevelse at mærke amerikanernes passion for sport, så det er bare om at komme afsted og opleve det selv.

British Airways og Finnair har flybillet til under 1900 kroner retur, og overraskelsen er, at det er inklusiv bagage og forplejning ombord, så det er et virkelig godt tilbud.

Fra Washington er der ikke langt til de andre spændende storbyer i det østlige USA såsom Philadelphia, Baltimore og New York, så byen kan også sagtens bruges som starten på en rundrejse fuld af det bedste, USA har at byde på.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér