RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Tirsdagstilbud: Hyggelige Lviv til næsten ingen penge
Rejsemål Særtilbud Ukraine

Tirsdagstilbud: Hyggelige Lviv til næsten ingen penge

RejsRejsRejs.dk vil fremover give dig et rigtig godt tilbud om tirsdagen, og her det første.

Den ukrainske by Lviv er hyggelig, billig og fuld af liv om sommeren. Byen ligger i det vestlige Ukraine tæt på Polen, og det er det perfekte rejsemål til en håndfuld dage i sommerferien, hvis du vil forkæles med god billig mad, kolde drinks og lokale lækkerier.

Wizzair flyver direkte fra København til Lviv, og der er rigtig billige billetter i juni. Prisen ligger på omkring 500 kroner retur for flybilletten, hvis du er hurtig.

Vi er selv glade for Lviv her på redaktionen, hvilket du kan læse mere om herunder.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Kommentér

Kommentér