RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Tirsdagstilbud: Grækenland og Thailand
Grækenland Særtilbud Thailand

Tirsdagstilbud: Grækenland og Thailand

De græske øer

Mamma mia, det er billigt! Den smukke ø Skiathos er der, hvor filmen ‘Mamma Mia!’ er optaget, og der er virkelig smukt og hyggeligt på den græske måde. Du kan komme afsted med kort varsel fra København for kun 1200 kroner i en uge.

Fra Billund er der fremragende priser til Rhodos, som i årevis har ligget helt i top blandt danskernes favoritrejsemål. Du kan komme afsted i en uge med hotel fra Billund her i juni for 1300 kroner pr. person. God tur!

Thailand

Thailand frister året rundt, og du kan komme på en rigtig afslapningstur til en rigtig god pris. Du får samtidig set lidt af det smukke land på denne tur til Bangkok, Khao Sok og Khao Lak.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér