RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Særtilbud » Tirsdagstilbud: Billig sommer i Barcelona og Prag
Strand, sand, søstjerner - rejser
Spanien Særtilbud Tjekkiet

Tirsdagstilbud: Billig sommer i Barcelona og Prag

Denne omgang tirsdagstilbud sender dig til storbyen. Barcelona er den perfekte kombination af by og strand, og Prag er perfekt til en kold pilsner i solen.

Norwegian-kampagne

Flyselskabet Norwegian har kampagne frem til fredag midnat, og du kan bruge kampagnekoden 1924BIGSALE og få 20% rabat på billetten.

Prag, Tjekkiet

Fra København er der flybilletter til Prag hen over sommeren til under 500 kroner retur, hvis du rammer de rigtige dage. Det kunne for eksempel være 30. juli til 6. august.

Spanien - Barcelona, La Barceloneta, strand - rejser

Barcelona, Spanien

Fra Billund er et af de bedste tilbud returbilletter til Barcelona for 800 kroner i august. Der er en del forskellige datoer at kombinere, så tjek lavpriskalenderen for at finde den optimale rejse.

Husk at priserne er øjeblikspriser, som kan ændre sig, hvis du venter for længe, eller hvis andre kommer dig i forkøbet. Husk også at sikre dig, at du har tid nok til at skifte fly og eventuelt også skifte lufthavn, når du booker din billet. I denne artikel er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Om rejseskribenten

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Redaktionen Rejs Rejs Rejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér